Scudo Sports

Bisiklet seçimi 500-600 TL

Sağolun hocam tüm danıştığım forumdaki arkadaşlar astro 212 tavsiye etti bu ürünü alacağım galiba teşekkürler.

Scudo
astro da güzel. ama 711 v bambaşka. ben kullanıyorum çok memnunum memnun olmayanı da görmedim hiç. v fren için bahsediyorum. en güzelini alman dileklerimle ;)

• Beğen
Tepkiler: anilionn
@Ahsen Okyay

Hocam valla benimde kafam karışmaya başladı yine. Ya astro 212 yada sedona 711 alacağım 2 si arasında gidip geliyorum :)

(link)

(link)

Linkteki bisikletlerin modellerinide bilmiyorum 2011 vs. bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim ona göre özelliklerine bakacağım verdiğim sitede özellikler yazmıyor saygılar.

@anilionn

Linkte verdiğin iki model 2012 model sanırım.Ben sana Sedona 711 öneririm.Birde Sedona nın sade göründüğüne bakma (hani tekeri falan) ben bisikleti görmek için beşiktaş a gitmiştim hayran kaldım resmen...Neyse donanım,duruş,şekli falan 711 i öneririm.Eğer mavi rengi varsa onu al sana tavsiyem ama kendi zevkin bilir.Umarım istediğin bisiklete kavuşursun :)

• Beğen
Tepkiler: anilionn
Hocam bende sedona 711 e doğru kaymaya başladım :) Freni v fren olması huzursuz etti beni hala kararsızım :)

Sedona 711 2013 aynı donanımlı sadece hidrolik frenli olarak sunulmuş sanırım. (link) 575 dolar. 1035 tl gibi fiyat var.Donanımsal olarak hd fren hariç fark taşımıcak nitelikte görüyorum.Lastikler bile cst.Salcona lastikleri daha iyi.Salcona, 2013 yıl hd frenli Sedona'dan çok ucuz durumda.Eski yıla ait olmasından kaynaklanıyor.Salcona hd fren 120 dolar civarı olması gerekiyor.Sedona 2013 sele,jant,maşadaki kalite eski yıla göre aynı gözüküyor.Sadece renk ve tasarımda farklılık var.Önemli olan içeriğidir.Fark yok.V-frenler hd frenlere göre hesaplı,ucuzdur.Eski yıl Sedona v-frenli olması nedeniyle 375 dolara çok normal gözüküyor.Eski yıl ve yeni yıl aparatlarda pek fark olmadığı sürece,kullanılmamış sıfır bisiklet olduğu için,en önemlisi çok hesaplı fiyatı var.Hangisi beğendiysen alabilirsin.Yukarıdaki fiyatlar bana göre uygun geldi.

Geri