Scudo Sports

Bİsİklet seÇİcem yardim edİn

Tepki
0
Ben bi dağ bisikleti almak istiyorum. Şehirde kullanıcam ama şehir bisikletleri hiç dayanmıyo ve ben taşlı yolları sevdiğim için sürekli lastiğini patlatıyorum :) 2000 liralık bütcem var ağırlık falan benim için önemli değil sadece dayanıklı olsun ve Ankara'da Yiba Çarşısı'ndan alıcam. Yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Dostum hem şehir hem arazi diyorsan cyclocross modellere bakmalısın.Ghost'un cross modellerine bir bak derim..

Kesinlikle 2014 salcanolardan insomnia 29 kime sorsan bunu tavsiye edecektir

çok önceden beğenip favorilerime eklediğim bisiklet te insomnia 26 yazıyo hangisi daha iyidir?

Ben de aynı durumdayım. Salcano igman deore (1800TL) alıyım diyordum bi türlü gelmedi bayiilere. Ben de ya rockrider 8.1 alıcam (1900TL) ya da Carraro crx 900 (2000TL)

Sizce hangisi seçilmeli?

Rockriderin fren vites kabloları kadronun üstünden geçiyor bu yüzden seçimimde elemiştim.böyle bir takıntınız varsa haberiniz olsun

@Mert S.

rockrider 8.1 i tavsiye ederim decathlonda çok satılan ve sorun çıkarmayan bir bisiklettir.

Ne alıcaksanız alın ama 29er alın ^^

@Damla Bozyel

Carraronun da tasarımı hoşuma gitti. rr 8.1 3 ay önce 1600 liraydı, keşke o zaman alsaydım. şimdi 300 lira fazla vermek de üzücek açıkcası

@selami atay

kadroyu omza alıp taşımak gerekirse (cyclocrosscular gibi) çok avantajlı olur. Ben mesela üstten geçeni tercih ederim :)

@Mert S.
bugün cok yanlis dusundugumu farkettim: rockrider 8.1in ust borusu ucgen biciminde, yani alt tarafi sivri. hem kullanissiz hem de kablolar cirkin duruyor

@Mert S.

igman slx ı 2000e alirsiniz

Tapatalk üzerinden gönderildi.

(link) 2000tl ye alınabilecek en iyi bisikletlerden birisi. daha iyisi var mı bilmiyorum
slx set var, arka vites xt

@Hakan Can Onrat

igman serisi hiçbir bayide yok, henüz üretilmemiş

2014 cube modellere bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu fiyata igman kadar olmasa da fena olmayan bir modelini bulabilirsiniz. En azından Cube e binmiş olursunuz.

İgmanlar gelmiş alanyadaki bayiide gördüm almak isteyenler bayileri araştırsınlar.bende assos u bekliyorum

@selami atay

ben dün Ankara yiba'da sadece igman slx 29 bulabildim, 26 inchler nisan sonuna anca gelir dedi

Geri