Scudo Sports

Bisiklet satmak

Turuncu snake sizin mi? Benim 5. Sınıf karne hediyemdi, harika bir bisikletti.
Maalesef, değil :). Güzel bir bisikletmiş siz diyince fark ettim.
Rica ederim hocam. Osloya selamlar. 450 Nok alti vergisiz olan norvec paketlerine yuzde yirmibes vergi koymuslar kiniyorum onlari buradan.
Stavanger'den aldım ben. Artık bir ilişiğim yok ama iyi vergi bindirmişler.

• Beğen
Tepkiler: halil halil
Scudo
Merhaba bilinçsizce yol bisikleti almam üzerine bel ve boyun ağrısı yaşıyorum kron rc2000 bisikletimi değerinde bir yol bisikleti ile takas etmek istiyorum bunu sağlayan bisikletciler var mıdır varsa isimlerini yazar mısınız teşekkürler.

Merhabalar, Konya'da sıfır ve kutusu açılmamış Mosso Legarda 2121 MDM V bisikletimi satabileceğim herhangi bir yer var mıdır?

Binerim diye aldım fakat iş saatlerim ve işimin uzaklığı sebebiyle çok az binebileceğim. Bu yüzden kurdurup değerini düşürmek istemiyorum. 0 fiyatının 300₺ altına satıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar, Konya'da sıfır ve kutusu açılmamış Mosso Legarda 2121 MDM V bisikletimi satabileceğim herhangi bir yer var mıdır?

Binerim diye aldım fakat iş saatlerim ve işimin uzaklığı sebebiyle çok az binebileceğim. Bu yüzden kurdurup değerini düşürmek istemiyorum. 0 fiyatının 300₺ altına satıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz?

Burada ilan işleri nasıl bilemem ama popüler olan satış sitesini zaten sizde biliyorsunuz. Yardımcı olamadım ama yazmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: Daunterm
Teşekkür ederim. Burada maalesef konu başlığı ve ilan açamıyorum. Ama dediğiniz gibi yaptım belki buradan da bir yardım gelir diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: By chow
Geri