osmanlıda sağlıklı yaşam kuralları;
salıncağa binmek hem ferahlatır hem organları çalıştırır.spor yapamayan yaşlıları kayığa bindireceksiniz,dalgalar sallayacak.iç organlar sallanınca dışarı atacağı şeyleri daha iyi atarmış.
sülalemizin Karadeniz kanadından selamlar ben dün arkadaşımla bu yerde adamın durduğu yer var ya orada merdiven var oradan bisikletimizle uçma uçtuk uçmayla birlikte sorunda geldi bisikletime aynakol vidası gevşedi benim yaptığım ilk atlayıştı çok süper zevk vermişti @Furkan Alp nice girilmemiş çukurlara
@JusTiMe Zamanla alışırsınız hocam, tam uçacakken ön kaldırıp sonra da gidonu itmeyi deneyin , tabi merdivende değil önce kaldırımdan inerken falan öğrenmeniz gerekir.
@kaskreis usta benim atlamayla ilgili 1 sorunum yok tekrar yapmak isterim 1 an zaten uçakta havalandığımı hissettim ki bu benim sevdiğim şeylerden 1 kaçı zaten
@kaskreis düzgün okumadım ki doğru anlayayım açıkçası bu sorunu orta göbeğe atıyorum öne doğru atlama gerçekleştirdim çünkü gidonu kaldırmadım suçlamamın nedeni de yeni aldığım aynakola uyum sağlamıyor düşüncesiyle ve kapak yok anahtarla sökülen orta göbek değil alyanla sökülüyor sıkıştırılması çok basit
Yol lastigi kullanin, 110 psi da hava basin, yoldaki tum titresimleri iliklerinize kadar hissedin!
Yalniz maşa carbon olmasin, titresimleri emer cunku, keyfine varamazsiniz.
Bisikletin iç organlari titresimle harekete gecirip sindirimi kolaylastirnasi ise ilgincmis, dogru olabilir.