Scudo Sports

Bisiklet şapkası önerileri

Merhaba. Lazer z1 mips kask aldım. Yıllardır Rudy kaskimi kullanıyordum ve içindeki pedler yüksek yoğunlukta olduğu için butun teri emiyordu fakat lazer hiç ter emmiyor. Bu sebeple şapkadan ziyade şu ürünü alsam işimi görür mü?

306197 dosyayı görüntüle

(link)

Bu ürünün diğer kask altı şapkalara göre avantajı ıslatarak kullanılabilmesi. Diğer çoğu şapkayı ıslatmaya kalksanız verim alamazsınız.

"AQUAFREEZE teknolojili kumaşı önceden ıslatıldığında suyun hidrofob yüzeyine işlemesinin önüne geçer. Cildiniz kuru kalır ve su buharlaşırken vücut ısınızı 3°C düşürür. "

Sadece teri emsin diye kuru kullanım için şu tür ürünler daha uygun: (link)

Scudo
Şapka yerine ince buff ile de sorununuzu çözebilirsiniz. Çok soğuk havalar dışında kask altına sürekli takıyorum.

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
Yaz boyu aliexpresten west biking marka şapka kullandım oldukça memnun kaldım. indirim ya da kupon yakalarsanız tavsiye ederim.

Bu şapkayı hergün kullanıyorum, 2-3 günde bir de yıkıyorum. Ne boyalarında bir bozulma oldu, ne de kumaşında bi deformasyon. Beyaz rengini kullanıyorum.

(link)

Bu şapkayı hergün kullanıyorum, 2-3 günde bir de yıkıyorum. Ne boyalarında bir bozulma oldu, ne de kumaşında bi deformasyon. Beyaz rengini kullanıyorum.

(link)
Şapkayı denemedim ama West Biking'in her ürünü çok kaliteli. Bir şey alacaksanız önce oraya bakın bence.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Screenshot_20230701-192926_Trendyol.jpg

Bende bundan siparis verdim az once trendyoldan

Bu ürüne bu kadar para vereceğinize instagram üzerinden velocaps ile iletişime geçin. Hanım efendi kendileri el emeği ile özel bisiklet şapkalarını istediğiniz ölçüde, renkte ve tasarımda tasarlayarak satışa sunuyor. Ben bir senedir fazla kendime öz tasarlanmış velocaps kullanıyorum memnunum.

(link)
Bu sayfayı bende takip ediyordum. Ama sipariş vermek hiç nasip olmadı. Merak ediyorum.

Geri