Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.411
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Ciro markasının kask altı şapkası mevcut mu? Google’da arattım ama bulamadım.
"Giro" olabilir mi: (link)
Ciro markasının kask altı şapkası mevcut mu? Google’da arattım ama bulamadım.
"Giro" olabilir mi: (link)
Pardon. Bugün full çalıştım (12 saat) ismi yanlış yazdımşapka güzel fakat ücreti biraz yüksek mi acaba?
Yerel alternatif: (link)
Kışlık: (link)
Bunu da kask altına takanlar var: (link)
(link) Giro diye aratmayı deneyin.Ciro markasının kask altı şapkası mevcut mu? Google’da arattım ama bulamadım.
(link) Giro diye aratmayı deneyin.
Sizin tavsiyeniz üzerine haziran ayı gibi velocaps den kendime bir şapka yaptırmıştım. Şapkanın rengi çok çabuk soldu bir ay geçmeden, onun harici kumaşta bir deforme bulunmuyor. Sizin de başınıza renk solması geldi mi?
Kumaşta sıkıntı yok hocam yazın haftada 3-4 gün sürüyordum .Çok büyük renk solması yok .Boyama kısmı az soldu.Elde sabunla yıkamak lazım .İki yıldır kullanıyorum fena değilSizin tavsiyeniz üzerine haziran ayı gibi velocaps den kendime bir şapka yaptırmıştım. Şapkanın rengi çok çabuk soldu bir ay geçmeden, onun harici kumaşta bir deforme bulunmuyor. Sizin de başınıza renk solması geldi mi?
Bende elde yıkamama rağmen bir ay içerisinde hemen soldu renkleri. Renkler solduğu için artık çamaşır makinasında yıkıyorum.Kumaşta sıkıntı yok hocam yazın haftada 3-4 gün sürüyordum .Çok büyük renk solması yok .Boyama kısmı az soldu.Elde sabunla yıkamak lazım .İki yıldır kullanıyorum fena değil
Çok teşekkürler. Uzun zamandır arıyordum bulamamıştım.Yerel alternatif: (link)
Kışlık: (link)
Bunu da kask altına takanlar var: (link)
Bisiklet şapkası işe yarıyor mu? Kafamda kask gözümde gözlük oluyor zaten, şu ana kadar şapkaya ihtiyacın olduğunu düşünmedim.
Bisiklet şapkası işe yarıyor mu? Kafamda kask gözümde gözlük oluyor zaten, şu ana kadar şapkaya ihtiyacın olduğunu düşünmedim.
Şapka güzel gösteriyor .Normalde yaban hayvanı görse kaçar beni 😁Bisiklet şapkası işe yarıyor mu? Kafamda kask gözümde gözlük oluyor zaten, şu ana kadar şapkaya ihtiyacım olduğunu düşünmedim.
Kel bir insanım, soğukta ve sıcakta kelimi koruyor. Kask havalandırma aralarına böcek girdiği zaman kafanızda sıkışmasını engelliyor veya böcek çarptığı zaman canınız acımıyor.Bisiklet şapkası işe yarıyor mu? Kafamda kask gözümde gözlük oluyor zaten, şu ana kadar şapkaya ihtiyacım olduğunu düşünmedim.
Bu ürüne bu kadar para vereceğinize instagram üzerinden velocaps ile iletişime geçin. Hanım efendi kendileri el emeği ile özel bisiklet şapkalarını istediğiniz ölçüde, renkte ve tasarımda tasarlayarak satışa sunuyor. Ben bir senedir fazla kendime öz tasarlanmış velocaps kullanıyorum memnunum.Merhaba. Lazer z1 mips kask aldım. Yıllardır Rudy kaskimi kullanıyordum ve içindeki pedler yüksek yoğunlukta olduğu için butun teri emiyordu fakat lazer hiç ter emmiyor. Bu sebeple şapkadan ziyade şu ürünü alsam işimi görür mü?
306197 dosyayı görüntüle
(link)