Bir süredir kafamı meşgul ediyordu. Sonunda ben de römork aldım. Ne kadar zorlayacağı konusu ürkütüyordu. Doğrusu düzde ve inişte arkanızda bir römork olduğunu neredeyse unutuyorsunuz. Yokuşlarda da öyle aman aman bir zorlanma olmuyor. Turlara yüklü bisikletle çıkarken nasıl ki yokuşları fiti fiti çıkıyorsak aynı şekilde römorkla da ekstra bir zorlanma hissetmeden çıkılıyor. Bagaja göre artıları neler: bagaja veya çantalara asla sığdıramayacağınız yükleri kolaylıkla sığdırıyorsunuz. takıp çıkartması saniyeler sürüyor. Tur bisikletinde benim için en can sıkıcı durum lastik patlamaları oluyordu. yüklü bisikletten tekerleği sökmek filan ekstra zahmet. Römorkta çok daha pratik oluyor sökme takma. Çantaları yüklediğimiz bisiklette bir denge problemi oluyor. Römork çok daha ağır yükleri denge sorunu yaşatmadan taşıyor. römork 7 kg civarı ek bir ağırlık getiriyor ama o kadar yük taşıma kapasitesini ön arka bagaj ve çantalarıyla sağlayabildiğimizi varsayarsak iki bagaj ve çantaları da yaklaşık bu kadar bir ağırlık getiriyor. eksisi nedir diyecek olursak: uzayan bir bisikletiniz oluyor. Ancak ben manevra yaparken filan hiç zorluk yaşamadım. gayet iyi takip ediyor bisikleti. Bir de bisikletiniz ilgi odağı oluyor. Bisiklete ilk başladığım yıllarda kaliteli bir bisiklet ilgi odağı oluyordu. İnsanlar fırsat bulduklarında sorular soruyordu. Şimdilerde alıştılar güzel bisikletler görmeye ancak römork o zamanları hatırlattı bana
259792 dosyayı görüntüle