@anzolot hocam bu bisiklet dik olarak daha az yer kaplar.o tür dolaplarda yapılabilir.bauhaus tarzı yerlerde kesim yaptırılıp.evde montaj yapabilirsiniz. o demir boru görsel olarak güzel ama kullanış olarak çok lazım değil gibi geldi bana.bu arada mobilyada az çok anlayarak yazıyorum.daha güzel fikri olan paylaşırsa beraber istifade ederiz
Ben şu an evimi dekore ettiriyorum, odaların 1 tanesini sırf bisikjlet ve diğer spor faliyetleri için ayıracam. Bu tarz bir dolap yaptırmak istiyorum. Acaba ne kadara maal olur, bu işlerden anlayan bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
@Adrenalin26 yakınlarındaki bir marangoz bunu çok rahat yapabilir, aslında siz de bu işi yapabilirsiniz Bauhaus , Tekzen gibi kesim işleri yapan marketlerde destek olur
Şöyle bir model yaptırıyım dedim evimi yapan dekorasyoncuya, 2.500 tl dedi ağzım açık kaldı bu kadar büyük olmasada, yarısı kadar bir dolap yaptırmayı düşünüyorum, acaba be kadar tutacak
@Adrenalin26 hocam metre karesi 500 tl civarı çalışıyorlar.ama elinizden çok az iş geliyorsa kendiniz bauhausa gidin ölçüleri verin evde montaj yapın.eskiden kaplamalı işler vardı.işçilik çoktu ama artık yok öyle bir iş ve işçilik.eski alışkanlıklarda dolayı abartılı fiyatlar veriyorlar.(link) buda tavan duvar askısı
@Adrenalin26 ölçü alın mdf'leri bir yapı markette kestirin, kenar bantlarını da orada yaptırın, mdf bunun için anca 200 lira tutar, bağlantı parçaları da 20-30 tutar. gerisi bağlantıyı yapacak adamda taş çatlasa 1 saatlik iş çıkar bundan onu 100-150'ye yaptırırsınız. 500'ü bulmaz
tabi elinizden az iş geliyorsa parçaları sizde bağlayabilirsiniz.
not: bisikleti tutacak kelepçeler dahil değildir hesaplamaya
@Adrenalin26 Sade olması daha güzel değil mi? Hem maliyet açısından da uygun olur. Vazo duran yere mataralar koyulabilir. Tek forma asılan yere de 3-5 tane forma sığar heralde
@Ercn Sadelik güzeldir tabiykide. Ben fitnis ilede uğraştığım için, Salonda giydiğim kıytafetler, ayakkabılar olacak, Ayrıca yol bisikletim var bir tanede şehir/tur bisikleti almayı düşünüyorum, onun içinde bir yer olmalı.. O yüzden benim için çok sade
hocam ne kadardır fitness ile uğraşıyorsunuz? benim eşyaların böyle bir dolaba sığması mümkün değilde... 2 büyük gardropa ancak sığdırabiliyorum : ) @Adrenalin26
2-3 Kapaklı bir gardırop 400-500 TL'ye bulunabiliyor. Bu sistemlerin gardıroptan farkı arka suntalarının olmaması ve kapaksız olması. Yani bu tasarımları sipariş dolap - mutfak yapan yerlere çok daha ucuza yaptırabilirsiniz.