Scudo Sports

Bisiklet Pompası Problemi

Müşteri profiline göre ürün farklılaştırma yapmışlar gibi. Benzer görünümde 260 psi basabilen modeli bile var: (link)
🙂 Şaşırtmadı, onlarca pompası var. Ama ne bileyim ayaklı bir pompa sonuçta, "bir tane mtb için 60 basan, bir de yol için 150 basan yapalım" gibi bir düşünce tuhaf geldi. Bir avantaj dezavantaj durumu olmalı ki ben 150 olanı değilde sadece mtb de kullanabileceğim 60 ı alayım...Çok anlamam, tüketici olarak yaklaşıyorum.

Scudo
Ben de bu pompadan kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım.

🙂 Şaşırtmadı, onlarca pompası var. Ama ne bileyim ayaklı bir pompa sonuçta, "bir tane mtb için 60 basan, bir de yol için 150 basan yapalım" gibi bir düşünce tuhaf geldi. Bir avantaj dezavantaj durumu olmalı ki ben 150 olanı değilde sadece mtb de kullanabileceğim 60 ı alayım...Çok anlamam, tüketici olarak yaklaşıyorum.

Amerikalı müşteri "MTB kullanıyorum, o halde mountain modelini almalıyım" diyor olabilir.
Bize niye o ürün gelmiş bilemiyorum tabii. Belki Amerikalı bile almamıştır, makul fiyattan bize teklif etmişlerdir.
Ben de bu pompadan kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım.

60'lıktan mı?

Amerikalı müşteri "MTB kullanıyorum, o halde mountain modelini almalıyım" diyor olabilir.
Bize niye o ürün gelmiş bilemiyorum tabii. Belki Amerikalı bile almamıştır, makul fiyattan bize teklif etmişlerdir.

60'lıktan mı?
Bilmiyorum tam olarak. Decathlon klasik el pompası. Fotoğraftaninin benzeri.

Evet, seviyor bazı milletler bu titizlikleri. Fiyatlarına baktım şimdi, zaten 100 ve üstü basanlar 1400 lerden başlıyor. 500 TL fark var, iyi rakam. Ama ben yinede 100+ ların baz versiyonunu alırdım. Bugün mtb, yarın belki yol.

MTB ye özel 60psi pompa tercih etmenin tek mantıklı tarafı basınç gösteren kadrandaki skala 0-60 olacağı için daha hassas hava basılabilmesi olabilir. Aralığın 0-60 olması 0-150 bir pompaya göre hem kadrandaki görsel çözünürlüğü, hem de ölçüm hassasiyetini arttıracaktır.

Son düzenleme:
260 psi ne için kullanılıyor acaba

tekrar merhaba .Eğer başka bir önerisi olan yoksa bana önerilen bu pompayı alıyorum.

(link)

Ürün modelinde MTB ibaresi var. Dağ bisikletinde kullanılan lastiklerde 60 psi'dan yüksek basınca gerek duyulmuyor.
Hocam benim için pompa daha geniş kapsamlı bir ekipman, yani eğer çocuk bisikletinden ağır sürücülü bir yol bisikletine kadar herşeyi şişirebiliyorsa benim için idealdir. Ha, ne farkedebilir; ebatları. Ama zaten taşınamayan cinsten verilen örnek, bu da bir avantaj değil. Lafın özü pompa alacaksam -fiyat farkı da makulse- mtb kullanıyorum diye olayı 60 psi de bırakmam. 500 daha verip 110 basanı alırım. Zira iki gün sonra yol ya da şehir bisikletine geçtiğimde pompa ihtiyacım olmaz. Ama tamamen şahsi yaklaşımım bu.
tekrar merhaba .Eğer başka bir önerisi olan yoksa bana önerilen bu pompayı alıyorum.

(link)
Bende bundan var ayaklı olarak, plastik gövdeli ama sağlam, hatta komşuda kaldı uzun süre, adam haftalık 3 tekerli e'scooter a kullandı. Çok memnunum, fiyat hala makul.
(link)

İşin ilginci bendeki taşınabilir Giyo el pompasının bile 100 psi basabilmesi. Ayaklı olarak Xlc var, o zaten 11-12 bardı sanırı. Topeak neden böyle afilli bir pompayı sadece 60 psi basar yapmış hayret.
Giyo el pompasıyla kaç sefer basışta o basıncı yakalarız?

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Aletin boyu 21 cm, baya zor oluyor tabi. Taşıma amaçlı sonuçta. 30-40 basış belki, çok kaba tahminle. Bu pompa hem bas hem çekte hava veriyor.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Aletin boyu 21 cm, baya zor oluyor tabi. Taşıma amaçlı sonuçta. 30-40 basış belki, çok kaba tahminle. Bu pompa hem bas hem çekte hava veriyor.
Bak bu alet iyiymiş

100 üstü basışta aşağı yukarı 90 psi basıyor, 110 için min 150 basış istiyor ve tam bir eziyet olabiliyor...

100 üstü basışta aşağı yukarı 90 psi basıyor, 110 için min 150 basış istiyor ve tam bir eziyet olabiliyor...
Evet maalesef zor, 100 basış konusunda emin değilim. Şöyle de bir durum var, hızlı ve seri basmak gerekiyor. Eğer yavaş yavaş yapayım derseniz basınç kaybediyor. Sayı farklılığı buradan kaynaklanabilir.

Ben tek pompa ile araba, motosiklet, bisiklet, top, deniz gerecleri.. hepsinin birden sorununu çözdüm. Michelin MC122004 Modeli. Analog gosterge oldukca stabil calisiyor. Pompa taş gibi 2 yildir konu komsu bile arac lastiklerinin havasini ayarlar. 100 ps e kadar basar. Tasinabilir degildir. Evde, atolyede, arabada bulunabilir. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
JoeBlow Max II kullanıyorum aşırı memnunum,hatta bir tane de satılıkta var :p

Geri