Scudo Sports

Bisiklet pedal kilidi hakkında

Tepki
0
İsim
İsmailEnes
İnternette gezerken bu tarz bi bisiklet pedal kilidi gibi birşeye rastladım.Malum kilitli ayakkabı fiyatları.Acaba bu tarz kilit ufak çaplı turlarda performansı artırabilir mi?Sizin görüşleriniz neler. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTtd8FTCqfb1zWGlyHYlaJi1t6nh6af4N_VJ-V-MhOE6qVRmCFkABMpoDMP1w

Dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    7,8 KB · Okunma: 8
Scudo
Kullanmadım ama genel olarak yorumları pek iyi değil bunların. Performans arttırmaktan ziyade ayak pedaldan çıkmasın diye varlar sanırım. Ne kadar benzer bilmiyorum ama fitness bisikletlerinde de bu sistem var ve orada bile makul düzeyde kavrama sağlamıyor, bisiklet hareketsiz olmasına rağmen. Tabi, hiç yoktan iyidir.

Güvenlik açısından sıkıntılı gibi yalnız.

@İsmailEnes11 Bir dönem kilitli pedal ve ayakkabı kullandım. Kilitli pedalın en güzel tarafı düştüğünüz zaman ayaklarınız pedallardan otomatik olarak kurtuluyor. Nasıl oluyor bende bilmiyorum :) Bu sistemde ayaklarınız bisikletten ayrılmayacak ve sizi daha tehlikeli durumlara düşürecek kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Yasin donmez
Kilitli pedal olmuyorsa kalpiye(karpiye ?) kullanabilirsiniz. dag bisikletimi uzun zamandir kalpiye ile kullaniyoum. Kayislari biraz gevsek birakiyorum ki istedigim zaman ayagimi kolayca cikartabileyim. Hem arazide hem de yol kullaniminda gayet memnun kaldim kalpiyeden. Hemen her bisikletcide bulabilirsiniz. Decahtlon'da kayissiz olarak 18TL.

Geri