Scudo Sports

Bisiklet parkında DEVRİM !

Scudo
Süper..
Bu çekik gözlüler Anadolu'da olsalar bu kadar
düzlükte neler yaparlar bilemiyorum :)
Şartlar zorlandıkça yaratıcılıkmı artıyor nedir.. :)

• Beğen
Tepkiler: murat ırmak
Çekik gözlü kardeşlerim herşeyi düşünmüş . adamların bisiklete verdiği öneme baksana müthiş ya

valla sistem güzelde videodaki bisiklete gıcık oldum.:)

• Beğen
Yine "adamlar yapmış" dedirten bi sistem :D Bisikleti hızla bulup yukarı çıkarması hoşuma gitti. İçimde hemen PLC kullanarak buna benzer bi prototip yapma düşüncesi oluştu.

• Beğen
@Ali Menemen

Bir bisiklet için bu kadar kafa yormuşlar masraf yapmışlar ''adamlar yapmış'' ve ''helal olsun'' demek lazım. :D Çinde daha değişik park sistemleride görmüştüm ama onlar manuel di . Hızlı ve öfkeli tokyo drift tede bunun arabalar için olanı vardı, asansörlü.

daha türkiyede bisiklet yolu yok olan tek tük yerlerde de insanlar yürüyor zil çaldığımızda yada uyardığımızda kötü kötü bakıyorlar. böyle bir millet 100 yılda geçse bu tarz birşey yapamaz :D

• Beğen
Arkadaşlar sistem güzel ama O yere çelik direk dikme aletine tav oldum.. Titreşimsiz ve hızlıydı.. Gerçi İstabul'da bu tür bir sistem yapmaya kalksak tarihi eserlerden inşaat dururdu herhalde.

• Beğen
Bizim yollar da yılda 5-10 kez kırılıp yapılmasa veya 3-4 kat üstüste gereksiz asfalt yapılmasa böyle gerekli şeylere kaynak da zaman da bulunurdu heralde.İnsanların kısıtlı imkanları nasıl değerlendirdiğini gördükçe bizim boşa giden imkanlarımıza acıyorum.

• Beğen
helal olsun... biz ülkemizde bisiklet sürecek yol bulamazken adamlar park yapmışlar hem de teknoloji harikası bir park...

• Beğen
gercekten turkiyenin bu noktaya kadar gelebilmesi imkansiz gozukuyor belki yuz yillar sonra gelebilir :D insanlar gercekten bisiklete deger veriyorlar hayata oyle bos bir sekilde bakmiyorlar .

• Beğen
Ülkemizde daha bisiklete önem yeterince artmadı , inşallah ilerde kullanıcı sayısı artar da bu şekilde projeler hayata geçirilir ...

• Beğen
Geri