Scudo Sports

Bisiklet parçalarını değiştirme?

Mahir Erdogan

Aktif Üye
Tepki
92
Merhaba arkadaşlar bana hediye olarak BTWIN RR520 27.5 bisiklet geldi şimdiye kadar hiç upgrade ile uğraşmadım bunun kompenetlerini değiştirmek istiyorum neler dikkat etmeli nerden başlamalıyım arka aktarıcı sram x3 ön aktarıcı shimano tourney sanırım hiç bişey yazmıyor? bu ikisinden başlayacağım ama zincir uyarmı değiştirmek gerekirmi ruble uyarmı ayna kol uyarmı vs beni yönlendirirseni sevinirim. bu işi severek yapan arkadaşlardan bu konuda zaman zaman yardım etmelerini rica ediyorum. ufak ufak uğraşasım var şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
hocam bana kalırsa rr 520 yükseltmeye değecek bir bisiklet değil, yok kesinlikle yükselteceğim dersen de farkı hissetmek için çok para vermen lazım ve asıl önemli olan ön-arka aktarıcı yerine jant ve maşayı değiştirmektir, en büyük performans farkını bunlar hissettirir

Fren, vitesi sistemi ve göbekleri değiştirirsen çok farkedebilir fakat bence özellikle kaliteli bi göbek kombinasyonu güç kaybını minimuma indireceği için gerçekten mutlu olursun.

Arkadaşlar daha önce Corratec Xvert S 0.2 bisiklet kullanıyordum evlendikten sonra bisikleti bıraktım ardından da bisikletimi sattım. Bu bisiklet hediye gelince kullanayım dedim ama eski bisikletimin tadını vermiyor bende ufak ufak değiştireyim istiyorum...

Cevaplara bakılırsa amortisör, jant, göbekler ve lastikler öncek gidecek gibi değilmi?

Geri