Scudo Sports

Bisiklet Pantolonu

Sedat Arda

Aktif Üye
Tepki
75
İsim
Sedat Arda
Bisiklet
Specialized
Malumunuz her daim işe güce taytla gidip gelmek zor olabiliyor,bu nedenle mevsimsel olarak rüzgar ve yağmurdan koruyabilecek paçalara doğru daralan kesim olarak tayt ve pantolon arasında biryerde olarak düşünebileceğimiz,pantalon/eşofman türevinde bir ürün bakıyorum, hele ki haftanın hergünü bisikletle gidiyorum bugün de kadıköy'e gidene kadar sabah yağmur falan normal pantolonun dizden üst kısmı tamamen sırılsıklam oldu kuruması da ayrı vakit tabi bunların önüne geçmelik bir ürün arıyorum neler olabilir??

Şimdilik Specialized ın bir ürününü biliyorum;

(link)

gibi gibi...

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Scudo
Ben geçen sene Levis Commuter 522 almıştım, herhangi bir sorun çıkarmadı bana.
Bazı satın alanlarda fazla terleme sonrasında renk değişimi olduğunu söyleyenler olmuştu.
İsterseniz o modellere de bakın, renk seçenekleri de mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Sedat Arda
@Furkan TK Tam aklımdaki ürün benim paylaştığımdan bile makul aslında ama öncelikle denemek lazım,bir de rüzgar geçirmez bir ürün ancak su ile arası nasıl asıl onu merak ediyorum ben,yazmadığına göre arası pek iyi değil herhalde araları limoni diye düşünüyorum,benim paylaştıpımda ön taraftan su da almıyor yani kullanırken ıslanma durumu olmuyor ancak MEBLAĞ yüksek:acpsnr:

@Tolga Uşaklı Baktım fakat çok casual işte biraz daha işlevsellik önplanda olan bir ürün düşünüyorum bakalım

Ben her türlü koşulda trekking pantolonu kullanıyorum.
Rüzgar geçirmiyor ve pamuklu olmadığı için ıslansa bile(yoğun yağış gerekli) kısa sürede vücut ısısı ile kuruyor.
Nefes alma becerisi oldukça yüksek.
0 dereceye yakın havalarda ince bir içlik ile çok kolay kullanılıyor.
Birkaç modelde paça bandı paçaya dikili oluyor kolayca paçalar sarılabiliyor.
Esneklik konusunda taytları aratmaz hatta daha rahat bile diyebilirim, tayt gibi vücudu kavramadığı için hareket rahatlığı daya yüksek.
Arazi koşullarında kullanım amaçlı yapıldığı için sürtünmeye oldukça dayanıklı, bisikletten düşme veya yere sürtünme durumunda kolay kolay parçalanmıyor deriyi asfalttan koruyor.
Yol bisikleti kullanırken çoğu zaman askılı tayt ile çıkardım, bisikletin üzerindeki görüntü umurumda olmasa bile yeri geliyor alışveriş merkezine, markete oraya buraya taytla giriyoruz ve komik manzaralar oluşabiliyor. Pantolon bu açıdan da güzellik yapıyor bize :D
Açık konuşmak gerekirse altıma giyeceğim herhangi bir kıyafet bu kadar rahat olamayacağı için günlük hayatta başka bir pantolon giymek istemiyorum :D

örnek olarak birkaç link vereyim
(link)
(link)

Ciddi soğuk havalarda kullanmak için (link)

(link)

Birde şuna bak. Geçen yıl aliexpresten almıştım. 50 tl ye geldi. Ön kısmı su geçirmeyen membran, içi polarlı, paça kısımları fermuarlı. Tam bir bisiklet pantolonu. Alacaksan Santic markasını seç.

@mehmetsunu bunu gördüm zaten internette ancak üzerine pek kritik bulamadım o nedenle de emin olamadım,beden olarak nasıl birşey düşünmek gerekiyor,kesimleri nasıl siz kendiniz üzerinden değerlendirseniz?ve anladığım kadarıyla memnunsunuz da

(link)

@Sedat Arda

pantolon evde olduğu için şimdi hangi beden aldığımı bilmiyorum. Ama vermiş olduğum sitede tablo var. 177 cm boy için muhtemelen L beden aldım ve tam oldu. KG den daha çok boy uzunluğuna göre alırsan daha uygun olur. Beli lastikli ve ipli. Tayt gibi bacaklara yapışmıyor bu açıdan bakınca mekanlarda çokda garip durmuyorsun. Ben rahatlıkla alışverişe bunu giyip gidiyorum. Oldukçada estetik duruyor. Specialized in bahsetmiş olduğun pantolonunu ise kudret abi kullanmakta oda güzel ama pahalı. Bu pantolonun ondan geri kalır bir yanı yok.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@mehmetsunu Kudret abi yi bilmem mi Gürsel abinin orada hep görüyorum ve biliyorum bu pantolonu kullandığını ancak fiyat dediğiniz gibi belirleyici yani,sizin önerdiğinizin de kesimi ona bnziyor zaten baya baya teşekkür ederim ilginiz için

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
daha uygun bütçeli bir tavsiyesi olan yok mu?

@Sedat Arda Tchibo dan aldığım yağmur pantolunu var onu kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Aynı pantolondan kullanan arkadaşlar var. Fiyatı 54.95 TL

Merhaba,@Sedat Arda anlıyorum ki biraz marka bağımlılığınız var inanın 340 lira vermeye değmeyecek bir ürün, o paraya softshell coumbia pantolon bile alabilirsiniz ve su, kir tutmaz.

@Burak Saatçioğlu Btwin gibi güzide bir bisiklet kullanırken (single speed) evde kadro olarak yatan Colnago yu bisiklet bölümünde yazmanız bunu diyen size manidar kaçmıyor mu?Ben an itibariyle Santic pantolonu sipariş vermişim 75 liret e almışım siz derdinize yanın...Ci nel li

@Sedat Arda hayırlı olsun. Link atabilirseniz ürünü incelemek isterim faydalıysa biz de yararlanalım. Ayrıca single speed commute kullanım için rahat, hafif bir tercih.

Tam aradığım başlık..
Harika..,

Gürsel akay bisiklette de su geçirmez trekking pantolonu satılıyor, fiyat 149tl , k2 marka.

Geri