Scudo Sports

Bisiklet Oyun Riddle

@onur6161

Pas geçme butonu eklenmiştir.
İlk ve son bölüm hariç kullanabilirsiniz.

Scudo
@Erkin B. KAYA

e hani??
:D

anlamadım 1. sorunun cevabı ne olacak Oyuna katıldığın için teşekkür ederim.

Çoğu bölümde, cevabı alttaki gibi bir form alanına yazacaksın. Cevabın yanlışsa, aynı sayfa tekrar yüklenecek. Doğruysa, sonraki adıma geçeceksin. :)

Oyuna ısınman için, ilk sorunun yanıtını kolay yaptık.

Bulabileceğine eminim.

soru ne burdaki

@Alper Taşcı

amacın soruyu bulmak değil, ipucunu bul cevap kendi geliyor. :D

''Oyuna ısınman için, ilk sorunun yanıtını kolay yaptık.''

sanırım oyun tamamen bitti.
40 bölümden sonra 5 bölümlük teknik riddle'ı da bitirdim.Oyunun bitirildiği sayfa kaldırılmış..Ama linkte oyunun bittiği yazıyor..Bölüm eklenecektir sanırım..İyi günler..

@Mehmet Akif MALKOÇ

Oyunu bitirmişssiniz, tamamen üşengeçliğimden, "oyun bitti" yazısını düzenleyemedim. Sayfa görüntülenemiyor hatası almanız normal.

Okulum sebebiyle, bu yıl oyunla ilgilenemiyorum. Yani, en iyi ihtimalle yazın -o da hala bu konuda hevesli olursam- yeni bölümler eklenecektir.

Oyunu sevdiyseniz, www.odaoyunlari.org adresinde, "riddle" katagorisinden benzer oyunlara bakabilirsiniz.

@Fırat Arda Bingöl

benim için en kolay soru buydu :)

arkadaşım türkçeye falan çevirme..

ben 39 da kaldım..

Kendimi aptal gibi boşuna hissetmiyorum ya daha 1 deyim ben :(

Güzergah hatasımı yapıyorum anlamadım yardım edebilecek biri varmı oyunun işleyişi hakkında

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
@salih ay

Soru numarasını değil, soruyu belirtirseniz daha iyi olur.

geçtim orayıda teşekkur ederim böyle güzel bir paylaşım yaptığınız için cok hoşuma gitti ama 3 gündür :D anca 7,adıma gelmem kendimi hem kötü hissetmeme sebep oldu hemde bir problemi sadece zeka değil dikkatte çözebileceğini anladım tekrar başa sarıyor her açtığımda herkestemi bu bu şekilde ya insan geçtikçe zevk alıyor :D mutlu oldum şimdi :D:D

@salih ay

Teşekkürler.

Oyunun kaldığınız bölümden devam etmesi gerekmektedir. Her seferinde baştan başlaması benim bir hatam ya da, çerezleri silmeniz, farklı tarayıcı kullanmanız, ip adresinizin değişmesi, "sıfırla" yazısına tıklamanız veya bunlara sebep olabilecek bir şey yüzünden olabilir.

Cevap alanına "ben_neyim" yazarak, oyunun sizi ilk gördüğü tarihe bakabilirsiniz. Eğer bugünün tarihi gösteriliyorsa, oyun sizi unutuyor demektir.

Oyun güncel.. :)

Adım 5 hani şu xox oyunlu bölüm için bir ipucu verirmisiniz rica etsem hayati mesele oldu artık...

Geri