Scudo Sports

Bisiklet önerisi.

wampelt

Daimi Üye
Tepki
128
Öncelikle selamlar.

Arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum. kafamda bir kaç marka model vardı ama kuzenim (Tunga Kayım, reklam yapayım biraz :)) ) bana bir model önerdi.

(link)

suan almayı düşündüğüm model üstteki linkte bulunmaktadır. Ankarada sadece Delta Bisiklet te satılmakta sanıyorum. Dağ bisikleti almayı planlıyorum. arazide ve patikada binmeyi düşünüyorum.
Önerisi olan arkadaslar varsa ;
Bunu alacagına sunu al daha iyi yada bu paraya daha iyisi vardır. gibi önerisi olan arkadaşlar varsa ve konu altında belirtirlerse çok memnun olurum.
Yardımcı olacak ve konuyu okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Not: fiyat olarak 950tl bütcem var. üzerine çıkamıyorum maalesef :))

Scudo
Salcano ya da carraro modellerine bakın derim. Bu bisikletin donanımı fiyatına göre çok kötü.
(link)

dediğiniz bisikletlere bakıyorum arkadaşlar. salcanoyu bilmiyorum. eskiden kotuydu ama simdi iyilestirdi kadroları falan diyen arkadaslar var. aslında şöylede bir düşüncem var. 550-600tl lik bir bisiklet alıp aksesuarlarıyla birlikte gün geçtikçe upgrade yapsam nasıl olur diye düşünüyorum. sonuçta işten güçten arta kalan zamanlarda uğraş arıyorum. bu şekilde zamanımıda değerlendirmiş olurum. hem hobi hem spor maksatlı kullanmış olurum bisikleti. gerçi bisikleti kullanmak bir nevi spor yapmak anlamınada geliyor :))

Bu arada arkadaşlar bisikleti deltadan almayı düşünüyorum. kron, salcano, whistle yada carraro olursa belki ulustanda alabilirim ama güvenemiyorum bir ulustakilerede. daha önce hiç alış verişim olmadı çünkü.

Kron Xc 1000 Tavsıyemdır.Zaten karşılaştırdıgınızda acık ara önde kron..

salcano 212 hd kullanıyorum. bı bak derım. ben memnunum fıyatıda cok yuksek degıl..

@Sefa Ayrılmaz

Kron xc1000 in fiyat aralığı nedir acaba? kron xc500 575tl idi. biraz zorlarsam 550 yede düşebiliyor. ama xc1000 i hiç sormamıştım. internetteki fiyatlar biraz afaki oluyor.

aklımdaki bisikletler şöyle

Whistle niwok 1164 yada 1163
Kron xc 500
Kron xc 1000 (eğer fiyatı uygun bulabilirsem)
Sedona borla yada 711

Salcanoları biraz daha araştırmam lazım. donanımları güzel ama kadrolar nasıl bilemiyorum.

Arkadaşlar bugun gittim aldım bisikleti. aksesuarlarıda tamam sayılır. bi kask eksik kaldı :)

(link)

711 de karar kıldım. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin bana inş :))

Alüminyum kadro, çok iyi bir bisiklet. Hayırlı olsun ve Allah cümle bisikletçilere kaza-bela vermesin.

Güle güle kullanın.

Geri