Scudo Sports

Bisiklet Önerisi

@Berke1903

Başlarda pek fazla araziye girmicem asfaltta kullanıcam. Ancak sonraları araziye girmeye başlarım. mtb ile yol bisikletlerinin arasında ne gibi farklar var ?

Scudo
haftaya pazar hava müsait olursa çakırlara gidiyoruz bir kaç arkadaş forumdan da bir arkadaş daha var. 3 kişiyiz şu an. Haftaya kadar alırsan mutlaka haber ver :cool:

• Beğen
Tepkiler: Ömer Bulduk
@Ahmet.Çetinkaya

Aralık ortası-sonlarına doğru anca alabilicem bisikleti :) Aldıktan sonra muhakkak katılmak isterim ama bir müddet kondisyonumun olması lazım buradan oralara gitmek hemen yapabilceğim bir şey değil sanırsam :)

iyi forumlar öncelikle foruma hoş geldiniz. anladığıma göre 1300 - 1800 tl arası mtb almak istiyorsunuz. eger 2 el almayı düşünürseniz bir arkadaşımda ghost se 2000 modeli mtb var. 2 ay kullanılmış bir bisiklet çok temiz durumda. sıfırından hiçbir farkı yok.( gerçekten hiçbir farkı yok çünkü garanti belgesi bile daha düzenlenmedi eger alacak olursanız alım yaptığınız tarihte düzenlenip gönderilecek. çok temiz ve hoş bir bisiklet. sıfırı 1800 - 2000 tl civarı ama böyle bi durum varken yani garantisi olan çok temiz 2 el bir bisikleti alarak 600 tl kar edebilirsiniz. bu parada aksesuar vs almanız için yeterde artar bile yani bütçenizi sarsmamış olursunuz. bisikletin sahibinden.com da ilanı açıldı daha yeni link ini aşağıda paylaşacağım değerlendirmenizi tavsiye ederim. saygılar.

(link)

çakırlarda gözleme yemeye bayılıyorum. o gün çalışmazsam ben de gelebilirim. tabi yanınıza alırsanız
@Mert C.

(link)

Şöyle bir bisiklet buldum, ihtiyacımı karşılar mı ? İnternette parçalarının çok iyi olduğunu ancak kadrosunun o kadar iyi olmadığını okudum :)

@Ömer Bulduk

Şimdi yol bisikleti bambaşka bir şey yukarıda ben size yol bisikleti göstermedim 1. bisiklet dağ 2. bisiklet şehir bisikleti yol bisikletini sadece asfaltta kullanabilirsiniz çok ince tekerlekli ve süspansyonsuz olduğu için araziye de girmez sadece asfalt için o bisikletler ama asfaltta da sürdüğünüz zaman dağ bisikletinin tırnağı olamaz hız konusunda. Araziye sonradan girmeye başlayacaksanız yol bisikleti almayacaksınız yani. Gireceğiniz arazi şartları ağır değil ise şehir bisikleti bakabilirsiniz hem asfaltta rahat edersiniz hemde arazide sıkıntı yaşatmaz ama ben çoğunlukla arazide sürerim zıplarım atlarım bisikletin hakkını veririm derseniz 1. önerdiğim bisiklete bakın.

(link)

(link)

Bu ikisinden birini alacağım. Merida için adamla el sıkışmıştım, perşembe alacaktım. Ancak bir arkadaşım bana üsttekini önerdi. Merida'dan daha iyi olan özelliklerini saydı. Ancak kararsız kaldım. Yarın bakmaya gideceğim Luca için. Sizce ?

Flood yapmış gibi olucam ama kusura bakmayın, 1-2 günlük bir süre dilimi var önümde ne kadar erken geri dönüş alırsam o kadar iyi :)

SRAM X5 ile Shimano Deore muadil setlerdir. Merida varken asıl hedefi market bisikletleri üretmek olan Orbis'i tercih etmek hata olur. Hiç bulaşmayın bence.

şahsen görünüşü olarak luca daha çok hoşuma gitmişti benim ama merida nın daha iyi olduğu söylenmiş. eger söylenildiği gibi deore ile sram x5 setler birbirine eşdeğer kalitede ise merida daha mantıklı bir seçenek gibi görünüyor.

Baya bir kararsız kaldım. En iyisi yarın Luca içinde bir görüşmek. Didik didik edip bir karar vereyim artık. Teşekkürler yorumlar için :)

Sonunda tercihimi yaptım :)

http://l1311.hizliresim.com/1h/w/uzf4u.jpg
http://l1311.hizliresim.com/1h/w/uzf87.jpg

(link)

3.2 mp ile bu kadar oldu malesef :)

Bisikletlerimizin Fotoğrafları bölümüne konu açarsanız daha şık olur. :) Burada dikkat çekmez. Megapiksel önemli değil, ışıklı bir ortamda yeterli olur elinizdeki cihaz.

bende trek 1.2 var düşünürseniz sıfırdan hiçbir farkı yok. zaten 1 kere bindim.

bende trek 1.2 var düşünürseniz sıfırdan hiçbir farkı yok. zaten 1 kere bindim.

Geri