Scudo Sports

Bisiklet Önerisi (Salcano NG 650 düşünüyorum.)

birkimse123

Aktif Üye
Tepki
71
İsim
kk
Başlangıç
2004—05
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba,
Forumunuza yeni katıldım ve bu da ilk mesajım. Daha önceki öneri konularının neredeyse hepsini okuduğumu söyleyebilirim.
500+/- bütçem var ve aceleyle bisiklet almak durumundayım. Ve ben de sizin önerilerinizi almak için açtım bu konuyu.
Salcano NG 650 almayı düşünüyorum.
(link)
Üstteki linkten. Fiyat 512 lira. Sizce almalı mıyım yada başka ne önerebilirsiniz?
Cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
(link)

480 TL hocam. hatta pazarlik da edersen 450 ye alirsin.

o fiyata sanirim en iyisi o.

@can muştu
Peki bu bisikleti ben nasıl kurabilirim. Ya kuramaz isem? Parası o kadar da mühim değil. Kurulum konusunda kafamda soru işaretleri var.

Bayiler ücretsiz kurulum yapıyor diye biliyorum. Kurulum konusu en son korkmanız gereken konu zaten evde dahi 5 dakikada kurabilirsiniz, tamamen demonte halde gelmiyor bisiklet

@Berkay Kayalı

salcano servisine gidip orada kurdurabilirsin. fakat bir ücret alma ihtimalleri var bilgin olsun. ya da videolardan izleye izleye kendin kur ama önermem :)

@can muştu
Artık biraz da kuruluma bayılacağım :(

Edit: Bisikletcim.com'dan almayı düşünüyorum yarın bir soruşturayım bakayım servisleri...

Şikayetvar.com'da aşırı derece şikayet var bisikletcim.com için. Bence git bisikletçiden al eğer nakitse pazarlığı iyi yaparsan iyi bir fiyata alırsın hemde bozuk ürün geldi yanlış ürün geldi derdi olmaz.

Hayatımda 3 kez bisiklet kurdurdum 3'ündede para almadılar neden dersen ben her zaman bisikletin yetkili servisine gittim onlar kurdu ve her zaman ücretsizdir ve kutuyu sen açarsan bisiklet garanti dışı kalır haberin olsun.

@Tunakan Önen

böyle bi durum var mı cidden hayırlısıyla yarın bisikletim geliyor da yetkili servise mi kurdurmalıyım

@Berkay Kayalı

Aldıgın bisikleti salcano bayisi..Sizin orda hangi bayi bakıyorsa götür kursunlar..Para almaması lazım..Bisiklet kurulumu icinde para alıcaksa bitmisiz..Arkadasım kurdurdu almadılar..Biraz sert ol..İşi bilircesine yaklas verme para

ben decatlondan aldım kurulum fln onlara aitti

Arkadaslar tesekkur ederim cevaplariniz icin fakat sabah bisikletcim.com'dan siparis etmis bulunmaktayim. Kurulum konusunda burdaki servisleri hic gozum tutmadi.(bilmemne ticaret bilmemne motor vs.) o yuzden baska bir yere kurdurmayi yahut kendim kurmayi dusunuyorum. Hele bi' gelsin bisikletim. Sivas'tan PTT Kargo ile geliyormus. Hic de sevmem PTT Kargoyu...
Hayirlisi...

Ben iademi almak istiyorum! Bu kadar sorunlu bir site olduğunu görünce vazgeçtim!
Aradım mesai saati bitmiş! İnşallah sorun çıkartmazlar!

@Berkay Kayalı

200 TL daha koyup 212 HD almak çook daha mantıklı.

Allah'ım panik oldum internetteki yorumları okuyunca!
Para benim param bile değil. Eğer haksızlığa uğrarsam ne yaparım?
Çok pişman oldum sipariş ettiğime hiç araştırmadan siteyi...

Edit: Bende aşırı tedirginlik vardır ve şu anda aşırı derecede tedirgin oldum büyük ihtimalle bu akşam zor uyuyacağım. Başkasının kredi kartından aldım bir de... İnşallah sorun çıkarmazlar yoksa o kredi kartı sahibinin yüzüne bir daha nasıl bakarım.

Bence gereksiz yere panik yaptınız Berkay Bey ben 2 hafta önce linkte ki ürünü aldım (link) ürün ptt kargo ile 3 günde geldi. yalnız müşteri hizmetlerini bi arayıp stok hakkında bilgi almanızı öneririm. kuruluma gelince hiç bi sıkıntı olmaz . ön lastik gidon pedal ve sele yi monte ediceksiniz bence halledersiniz diye düşünüyorum.

@ceyhunözkan
Pardon biraz sert çıkıştım siteye fakat dediğim gibi tedirginlik konusunda sorunlarım var ve bacaklarım titriyor şu anda, yarın arayacağım ve o gün içinde düzgün bir şekilde kargoya verilmez ise para iadesi isteyeceğimi söyleyeceğim. Yorumunuz beni rahatlattı. Teşekkür ederim Ceyhun Bey.

Sizi çok iyi anlıyorum aynı durumdaydım ben de fakat ben kapıda ödemeli aldığım için belki daha rahattım. Rica ederim iyi akşamlar.

@Berkay Kayalı
Dostum...Sakin ol.Ben alısveriş yaptım ordanda..Parca getittirdim..Muratoglu-bsikletcim-erdoganlar sıkıntı yasamazsın..Yanlız bu derece üstüne düşer EFAM yaparsan bişey olmıycaksada olur..Relax merak etme gelir sapa saglam..Kendin kur en iyisini yaparsın..Hem bi kac bisey ögrenirsin..Ve emin ol artık günümüzde bisikletcilerde iş yok..bisikletine en iyi kendin bakarsın..Kolay gelsin dedigim gibi RELAX ol her konuda kötü bişey olmıycaksada üstüne cekersin.

Geri