Taner35
Üye
- Tepki
- 45
- İsim
- Taner
- Bisiklet
- Salcano
Merhabalar;
Aranıza henüz bugün katıldım ve hiç zamn kaybetmeden konuya girdim ama neyse
,
bisiklete olan tutkum hiç azalmadan devam ederken artık bu sporu düzgün bi şekilde yapmaya karar verdim.ve bu yolda bi kaç gündür bisikletleri arştırıyorum yaklaşık 1 aydır bisikletle gerçek anlamda tur yapıyorum tek gidiş geliş 35km olsa şimdiye 100-150 km olmuştur ancak mevcut bisikletim bu performans a dayanmadığı için yeni bisiklet alıcam bilirsiniz şu kipada satılan oceanlardan çift amotisörlü
araştırmalarım sonucunda V-fren sistemi gayet iyi uzun yolda ancak izmirde oturduğumdan ve üçyoldan yokuştan inerken pek uzun ömürlü olmadığı için hidrolik olanlara bakmaya karar verdim ve SalcanoNG 650 26 HD gayet cazip geldi 699 TL fiyatı daha iyi bir önerisi olanları bekliyorum ve bundan kullananlarında görüşlerini tabikii 
ayrıca karabağlardaki miraç bisiklet nasıldır salcano yetkili servisimiş bakımlar için burası uygunmudur ?
Aranıza henüz bugün katıldım ve hiç zamn kaybetmeden konuya girdim ama neyse
bisiklete olan tutkum hiç azalmadan devam ederken artık bu sporu düzgün bi şekilde yapmaya karar verdim.ve bu yolda bi kaç gündür bisikletleri arştırıyorum yaklaşık 1 aydır bisikletle gerçek anlamda tur yapıyorum tek gidiş geliş 35km olsa şimdiye 100-150 km olmuştur ancak mevcut bisikletim bu performans a dayanmadığı için yeni bisiklet alıcam bilirsiniz şu kipada satılan oceanlardan çift amotisörlü
ayrıca karabağlardaki miraç bisiklet nasıldır salcano yetkili servisimiş bakımlar için burası uygunmudur ?