Scudo Sports

Bisiklet önerisi olanlar

Taner35

Üye
Tepki
45
İsim
Taner
Bisiklet
Salcano
Merhabalar;

Aranıza henüz bugün katıldım ve hiç zamn kaybetmeden konuya girdim ama neyse ;),
bisiklete olan tutkum hiç azalmadan devam ederken artık bu sporu düzgün bi şekilde yapmaya karar verdim.ve bu yolda bi kaç gündür bisikletleri arştırıyorum yaklaşık 1 aydır bisikletle gerçek anlamda tur yapıyorum tek gidiş geliş 35km olsa şimdiye 100-150 km olmuştur ancak mevcut bisikletim bu performans a dayanmadığı için yeni bisiklet alıcam bilirsiniz şu kipada satılan oceanlardan çift amotisörlü :) araştırmalarım sonucunda V-fren sistemi gayet iyi uzun yolda ancak izmirde oturduğumdan ve üçyoldan yokuştan inerken pek uzun ömürlü olmadığı için hidrolik olanlara bakmaya karar verdim ve SalcanoNG 650 26 HD gayet cazip geldi 699 TL fiyatı daha iyi bir önerisi olanları bekliyorum ve bundan kullananlarında görüşlerini tabikii :)
ayrıca karabağlardaki miraç bisiklet nasıldır salcano yetkili servisimiş bakımlar için burası uygunmudur ?

Scudo
Salcano astro 212 HD hepsiburada da 719 lira, Bakın derim :)

Ya da 200 lira arttırabilirseniz bütçeyi, Claud butler Antenus ama bunun için boyunuzun uygun olması lazım ellerinde 20'' var diye biliyorum :)

@hakan'ın dediği gibi 212 modelini öneririm.

@Taner35

hidrolık frenı ben ilk baslarda tavsıye etmıyordum ama sonrada akord ayarı canımı sıkınca hıdrolık daha iyi diye dusunuyorum . V fren de tekerın akordu bozuldumu frene surtup duruyor performansı etklıyor . Bu arada dostum donanım haberde konusu acılmıstı adam salcanong650 hd bısıkletını satıyordu 535e . Yeni almış aksesuarlı felan . Bısıklet sporunu bırakıyormus heral bence ılgılen . Fıyatta belkı daha da ındırebılırsın .

@ahmetcan44

çünkü izmir karabağlardayım ve keyifle bisiklet sürebilmek için sahile iniyorum üç yoldan malum oraya gidinceye kadar yolada her türlü şey var bu yüzden tur bisikleti pek kullanışlı olmaz diye düşünüyorum .

@Emre Sertkaya

çok iyi bir fırsat anck benm peşin alıcak durumum yok maleset kk ile taksitli alıcam mecbur yinede teşşkür ederim öneriniz için:)

@Taner35

İyi bir tur bisikleti ile her türlü şeyin üstesinden gelirsiniz. :) Gerçi verebileceğiniz en yüksek meblağ nedir, o konuda fikrim yok fakat tur için MTB mantıklı değil.

@Hakan ÇELİK

birde kilitltmeli ve hidrolik çok iyi teşekkür ederim

@ahmetcan44

iyi bir tur bisikleti ile olabilir fakat bütçem en fazla 700 tl ve birde mtb her türlü zeminde rahat olucağını düşünüyorum toprak vb. yollarda.

arkadaşlar birde izmirde servis önerisi olan varmı periyodik bakım ve montaj için salcano bayisi yada yetkili servisi olan karbağ. da miraç bisiklet var iyibir servismidir ?

@Taner35

Eğer ng650 alıyorsanız ve hidrolik frenli olduğuna göre bence ekstradan 150-250 arasında sıfır veya ikinci el bir maşa almanız şart...

(link) bunun gibi mesela 35 paund X 3 = 105 tl yapar oldukça ucuz :)

arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim bütçem en fazla 700 civarı olduğundan fiyat performans ve kullanım olarak hakan arkadaşın önerdiği bisikleti siparişi verdim bugün bakalım heyecanla bekliyorum gelmesini peşin fiyatına taksit yapmalarıda ayrı bir alış sebebim:)
(link)
yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim tekrar kullanmaya başladığımda bir test yazısı da yazabilirim belki :)

bisikletim bugün geldi montajını yaptırır yaptırmaz başlıyorum tura :D

bisikletim bugün montajıda oldu ve yaklaşık 20-25 km yolda ilk siftahı yaptım.süspansiyon kilitlemeli olmasıda çok iyimiş düzlükte çok iyi hızlanıyor kitleyince.ne kadar hızlı gitsenizde frenleri iyi sizi rahatlıkla durdurucaktır ancak sert fren yapmayım takla atmayın:).en beğendiğim özelliği ise kokuşta pek yormuyor çok rahat çıkılıyor yokuş.
Kısacası bence Fiyat/Performansta hakkını fazlasıyla veren bir ürün yeni alıcan arkadaşlara tavsiye ederim.
Salcano Astro 212 26"HD

Geri