Scudo Sports

Bisiklet önerisi 1200 TLl ye kadar

mOnur

Üye
Tepki
2
arkadaşlar eskişehire döndüğümde kendime bisiklet almayı planlıyorum. boyum 1.88 kilom 79. bisikleti hafta içi okula gidip gelmek için kullanıcam. toplamda yaklaşık 20 km yol var. hafta sonları da kent ormanda geziler için kullanıcam .. marka mecburiyetten dolayı carraro bianchi ya da salcano olmalı. benim gönlümde carraro crx 912 var ama bu bisikletin kadro seçenekleri var mı onu bilmiyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Scudo
Salcano almanı tavsiye etmiyorum ben, boyuna göre kadro boyu da 20 inçten aşşasını alma derim. Ki boyuna göre kadro ölçüsü 20 inçtir. Tam 1200 liraya Sedona 731 var. Ben aldım,daha elime geçmeedi ama,dilersen elime geçince izlenimlerimi sana söylerim.

• Beğen
Tepkiler: mOnur
sedona 731 benim de çok hoşuma giden bi bisiklet ama onu alabilmem için 900 950 nakit parayı gözden çıkarmam gerekiyor. benim bisikleti alcağım yere 600 lira nakit verip geri kalanını 18 20 ay falan vade yaptırabildiğim için bu markalara yönelmek zorunda kaldım

Anladım, umarım bulursun kafandaki bisikleti :)

crx 912 yi alabilirsin.o fiyata pişman olmıcağın bir model.fazla fazla ihtiyacını görür

• Beğen
Tepkiler: gok
crx 912 güzel kadro ve donanım var.Alınacak bisiklet.Sedona 731 v fren,crx 912 hidrolik fren.Her bisiklet boya göre kadro veriliyor.Sana uygun olmayan bir kadroyu bilgili bayi tavsiye etmez. (link) 185-190 boy arası 19'' ve ya 21'' uyumlu.Kadro seçimi boyuna göre tabiki var.

carraronun kendi sitesinde kadro boyu seçimiyle ilgili bi bilgi yok da ondan soruyorum. eğer kadro seçim şansı varsa alcağım bisiklet büyük ihtimalle crx 912 olcak zaten

Ben gerek İstanbul'dan (Metin bisiklet) gerek Ankara'dan sıfır crx 912 i depodan getirtip kutusundan çıkarmış biri olarak konuşuyorum Crx 912 in kadro boyu yaklaşık 17" yada 18" ve daha büyüğünü hiç görmedim 2 tane sıfır kutudan çıktı 3 tanede çıplak gözle ben baktım hepsinin kadro boyu küçüktü . Boşuna 1012 almadım yoksa emin ol benden kaçmazdı :D . 1012 i sorarsan 2-3 tane farklı kadro boyu şeçeneği var, ben kendi aldığımı inc olarak tam bilmiyorum ama benim aldığıma M dersek S ve L boyu vardı.

1012 i modeli için de kadro seçeneği görünmüyo sitesinde :S arkadaşlar illa carraro olmak zorunda değil bianchi den önerebilceğiniz model varsa onu da listeye ekleyebilirim

onur, bisikleti sürekli asfaltta kullanacağını varsayarak şöyle bir bisiklet öneriyorum.. boyun da uzun seni yormaz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Korhan.G
@beyhan bilgiç

verdiğin markaların dışına çıkabilirsen bence salcano city, geotech life ya da scott sportster modellerine bak derim. senin kullanım alanına daha yakın görünüyor..

önerin için çok teşekkür ederim beyhan ama şehir bisikletine pek sıcak bakmıyorum malesef ;)

sonuçta satış yapıyolar bence yazmaları gerekir kadro seçeneklerini

Salcano Insomnia 242 Shimano
Salcano Insomnia 293 Sram
Salcano Insomnia 272 Shimano
Bianchi ADX 2700
Bianchi AFX-9001
Bianchi AFX-8001
Bianchi AFX-7001
Kron XC 750 HD 26

• Beğen
Tepkiler: mOnur
@Mert SANER

Denk gelmemiş hocam herhalde.yoksa mutlaka her model için üretiliyordur o boylarda.sitesinde 1012 içinde kadro boyu yok zaten

@M.FARUK

Carraroda, Bianchi gibi her model için farklı kadro boyu üretmiyor.Bazı modeller tek kadro boyu şeçeneğiyle üretiliyor. Size denk gelmemiş heralde derken ?? crx 912 in büyük kadro boyunu hiç gördünüz mü?

18" lik kadroya kalcaz gibi görünüyo bakalım ama hayırlısı :D

Boyum 1.90 kilom da 80.
Sedona 741 aldım large kadro.
Liste fiyatı sanırım 750 dolar ama peşin fiyata direk %15 indirim yapıyorlar.
Tavsiye ederim güzel bisiklet

Geri