Scudo Sports

Bisiklet önerin

Tepki
7
Bisiklet
Merida
Merhaba,

Arkadaslar öncelik olarak bana bisiklet tavsiye ederseniz sevinirim. en az bühcem 2.900 TL en fazla bühçem 3.700 TL dir arkadaslar alacagım bisiklet söyle tavisye ederseniz dedigim gibi 2014 te alacagım. Sram set olsun arkadaslar. fox maşa veya rakshax maşa olursa tavsiyelerinizin arasında sevinirim...:in::in::in::in::in::in::in::in::in::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::in:

• Beğen
Tepkiler: gok
Scudo
Öneren yokmu ya sram x7 üstü ola bilir x7 altı olmasın. güzel birşeyler tavsiye edin arkadaslar ya.

(link)
29er (link)

en az bütçenden bile daha ucuz ama...

• Beğen
Rakshax ? Neyse alın size bisiklet -

(link)

İstediğiniz takdirde Türkiye'ye geliyor...

çok açıklayıcı olmuşsun kardeş rakshax maşa demesen anlayamazdık

İlla sram istiyorsanız bu: (link)

Alttaki bisikletleri de önerebilirim shimano sistem ikiside.
(link)

(link)

Link veremiyorum ya da Trek X-Caliber 9 siteden bakabilirsiniz. www.trek-turkey.com

Ayrıca arkadaşın verdiği Rockrider modeli de çok başarılı 1.000 pound mükemmel bir fiyat ama gümrükte ne olur bilemem.

• Beğen
Güzel araştırmalar yapılmış.AnılÇobanoğlu'nun araştırması dikkat çekici.Decathlon mağazası ülkemizde olduğu için gümrük sorunu olacağını pek sanmıyorum.Kendi sitesinden online sohbet veya iletişim sağlayabilirsin.Diğer taraftan sevdiğin bisiklet model ve markasına sram donanım,maşa değişimi yaptırabilirsin.Yedek parça ve bisiklet satan bayilerde mümkün olabiliyor.

Merhaba AnılÇobanoğlu'nun dedigi downhill bisiklet türü istemiorum. ama artık karar verdim sram olması onemli degil shinmanoda ola bilir. benim gözüme tfs mats 1000 ii geldi sizin düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. shinmanoda ola bilir.

@mert çavuş

Ne kadar spesifik bir bütçeniz var. İstediğiniz özelliklerde full set x7 "rakshax" maşalı bir bisiklet 2800tl olsa en az bütçenizden daha ucuz diye almayacak mısınız?

hayır tabikide benim için daha ii olur ama artık bunlardan vaz geçtim bisiklet toplucagım istedigim bisikleti bulamıorum.:eek:

Peki sizin dediginiz bisiklet nedir, hic bir yer de su bisikleten istiyorum diye bir kelime yok. Sadece sram set, rackshax yani rockshox veya fox olsun demissiniz. Birazda istediginiz bisikletten aciklama yaparsaniz belki size arkadaslar daha iyi yardimci olabilirler.

Öncelikle nerde kullanacaksınız,yol'damı,dağda bayırda'mı yoksa bol, bol uzun turlar içinmi?eğer her yere girer çıkarım derseniz ozaman dağ bisikleti ilerde bir çift kaliteli düz dişsiz lastik ilede hem arazide hemde düz yollarda rahat edersiniz.yada zaten öyle lastikleri olan bir model tercih edersiniz.

Geri