Scudo Sports

Bisiklet önerileriniz..

SNkaraoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
226
Arkadaslar elimdeki salcanoyu bir yakınıma vereceğim.. Yerine daha iyi birşeyler almayı düşünüyorum. Fazla pahalıya kaçamıyorum. mesela amoeba hussar kafama yattı. Hem fiyatı iyi hem herkes tarafından öneriliyor. hussar alma başka bişey al diyeniniz varmıdır? ya da ikinci el satan varmıdır?? Birde intermnette hep acera donanımlılar var. deore göremedim. deore donanımlı olan amoeba hussarıını satmayı düşünenler varmı? Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
sanırım farkını ödersen acera donanımı deore ye çevirip satarlar. iyimser bir tahminle 250 ytl kadar bir fark olacaktır arada(v-brake olan komple setlerin satış fiyatları arası farkları 285 ytl erdoğanlar bisikletin sitesinden baktığıma göre). ama deore donanımlı bisiklet istiyorsan sedonda sd 761, corratec x-vert motion vb gibi tamamen ya da kısmen deore bileşenlerle gelen modellere de göz atabilirsin.

ben birde sedona araştır derim.husar değerinde belki daha güzelini bulabilirsin

sedona sd serisi güzeldir... amoeba bulabilirsen al hani istediğin gibi... ama sıfır almayı düşünürsen çok da paran yoksa sd serisinde güzel bisikletler var.

forumda Amoeba Hussar satan 2. el var. 2. el bölümüne bakarsan bulabilirsin.

bence sedona borla yı bi düşünün bir aya kadar ben de o bisikletten alacağım

Geri