Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Gr0013 GR0014 den özellik olarak daha üstün ben doğru mu baktım bilemiyorum ama grx800 set var. Fiyatı da uygun gibi düşüncelerinizi Merak ediyorum @Amanita
via nirone ile all trail grx600 muadili işte gr0013 . Üçünün arasındaki en belirgin fark via nirone gravel 2x12 24 vites diğerleri 2x11.

Scudo
via nirone ile all trail grx600 muadili işte gr0013 . Üçünün arasındaki en belirgin fark via nirone gravel 2x12 24 vites diğerleri 2x11.
Teşekkürler, Via nirone sanırım en uygun seçenek olacaktır

Merhaba. Yol bisikleti almayı planlıyorum. Bütçem 30.000 - 35.000 TL aralığında. Bu fiyat bandında Mosso Cavalier Sora D modelini buldum.
Sizce bu model fiyat/performans açısından iyi bir tercih mi? Aynı bütçeyle alınabilecek daha iyi bir yol bisikleti öneriniz var mı?
Ikinci el 105 set temiz bi bisiklet de alabilirsiniz bu butce de. Yeni cavalier sora modellerin renkleri cok guzel ve hidrolik disk olmalari da extra ozellik. Sifir olarak bence alinabilir.
Teşekkürler, Via nirone sanırım en uygun seçenek olacaktır
Fiyatlar ayniysa evet Via nirone ucunun arasinda daha iyi gibi.3-5bin de fazla verilebilir butce yeterse.

herkese selamlar,
yaklaşık 2 yıldır Decathlon'dan aldığım rockrider st100 dağ bisikletini kullanıyorum. Bu işte bi hayli amatörüm ve sadece pedallamayı biliyorum :). Mevcut bisikletim artık şehir içinde ağır gelmeye başladı. Haftada bir kaç kez akşam yaptığım 35 40 km'lik sürüşlerde ve yazın gelmesiyle beraber artacak olan orta mesafeli sürüşlerde tam randuman alamayacağım gibi hissediyorum. Bu sebeple kendime bir şehir bisikleti arıyorum. Ama uzun yol isteğime de cevap verebilecek olsun. Bazen iş yerine de gitmem gerektiği durumlarda bilgisayarımı ve bir kaç ekipmanımı da taşıyorum. Yine bu isteğime uygun olan hafif, sportif şehrimdeki orta mesafeli turlara katılabileceğim bir bisiklet arıyorum.
Sakarya'da yaşıyorum ve şehir bisiklet için nispeten iyi durumda.
Bu isterlerim doğrultusunda benim için uygun bisiklet türü nedir ve buna bağlı olarak önereceğiniz bisiklet marka ve modellerini paylaşabilir misiniz ?

Ikinci el 105 set temiz bi bisiklet de alabilirsiniz bu butce de. Yeni cavalier sora modellerin renkleri cok guzel ve hidrolik disk olmalari da extra ozellik. Sifir olarak bence alinabilir.
Maalesef hidrolik değil, mekanik disk fren kullanılıyor. Ancak v-fren istemediğim için, mekanik disk frenin beklentimi karşılayacağını düşünüyorum. Taksitle ödeme yapmak istediğim için ikinci ele yönelemiyorum.

Maalesef hidrolik değil, mekanik disk fren kullanılıyor. Ancak v-fren istemediğim için, mekanik disk frenin beklentimi karşılayacağını düşünüyorum. Taksitle ödeme yapmak istediğim için ikinci ele yönelemiyorum.
Evet disk frenmiş. Yani başka alternatif yok zaten eğer ikinci el düşünmüyorsanız. Daha önce kullandım mekanik sora disk fren çok kötü değildi. V frene göre daha iyiydi.

Herkes selamlar, Dağ bisikleti kullanıcısıyım. Yol yarış bisikleti denemek istiyorum. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. 3000 TL"ye 2018 Kross Vento 1.0 Tourney buldum. Her şeyi sağlam sadece arka lastik değişecek. Kullanıcı çok eski olduğu için setlerin bilgisini hatırlamıyor. Aşağıya fotoğraflarını bırakıyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Alınırsa kadro 51 cm boyum 174 bacak, iç boyum 77. Bana uyar mı?

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)
1000034118.jpg1000034119.jpg1000034120.jpg1000034121.jpg1000034122.jpg1000034060.jpg

şehir içi binmeye falcon ricardo 26 modelini almayı düşünüyorum bütçem buna yetiyor 2.el almak istemiyorum iş görürmü sizce

Son düzenleme:
Merhabalar uzun süredir shimano parçalarla toparlanmış bir Ümit Colorado ve Carraro Active 280 bisikletlerini kullanıyorum. Şu günlerde ise yol bisikletine geçiş yapmayı düşünüyorum bütçem 60-65bin. Gözümde Carraro 063D var ama Bianchi Via Nirone 7 de önerilmiş bu forumda tam nerede okumuştum bulamadım. Yazan arkadaş kusura bakmasın. 😄 Bianchi daha hafif duruyor ancak mevcut bisikletlerime kıyasla kağnı sürsem de daha hafif olacak. Carraro markasına epey sempatim var arada kaldım, sizce hangisi tercih edilmeli? Teşekkürler herkese.

Merhabalar, 25 bin bütcem var sehir icinde sürmek icin bir bisiklet ariyorum. Ancak sehir icinde olsak bile engebeli yollar oldugu icin sehir bisikletlerine cok iyi bakmiyorum. Trekking olanlar uygun gibi gozukuyor ama önerilere acigim. Acikcasi Bianchi'ye de sempatim var. Simdiden cok tesekkürler.

Merhabalar uzun süredir shimano parçalarla toparlanmış bir Ümit Colorado ve Carraro Active 280 bisikletlerini kullanıyorum. Şu günlerde ise yol bisikletine geçiş yapmayı düşünüyorum bütçem 60-65bin. Gözümde Carraro 063D var ama Bianchi Via Nirone 7 de önerilmiş bu forumda tam nerede okumuştum bulamadım. Yazan arkadaş kusura bakmasın. 😄 Bianchi daha hafif duruyor ancak mevcut bisikletlerime kıyasla kağnı sürsem de daha hafif olacak. Carraro markasına epey sempatim var arada kaldım, sizce hangisi tercih edilmeli? Teşekkürler herkese.
10.000 km kadar 063 kullandım ağırlığı konusundan ziyade dikkat etmeniz gereken kısım toptube(üst boru ) uzunluğu biraz fazla uzun bu yüzden fit için doğru size alsanız bile 110 mm gelen gidon boğazını 90 mm ye dusurmeniz gerekebilir. Önce bir bisikleti deneme fırsatınız var ise denemenizi tavsiye ederim benim 063 evde ikinci bisiklet olarak duruyor İst Anadolu yakasında denetebilirim boyunuza uygun ise

• Beğen
Tepkiler: bb76
10.000 km kadar 063 kullandım ağırlığı konusundan ziyade dikkat etmeniz gereken kısım toptube(üst boru ) uzunluğu biraz fazla uzun bu yüzden fit için doğru size alsanız bile 110 mm gelen gidon boğazını 90 mm ye dusurmeniz gerekebilir. Önce bir bisikleti deneme fırsatınız var ise denemenizi tavsiye ederim benim 063 evde ikinci bisiklet olarak duruyor İst Anadolu yakasında denetebilirim boyunuza uygun ise
Çok teşekkürler teklifiniz için ama malesef İstanbul'da değilim. Uzunluk konusundaki bilgiler için de çok teşekkürler. İnternet yerine yüz yüze alacağım o sırada bakayım dediğiniz duruma. 10k kullandığınıza göre memnunsunuz sanırım, sormama bile gerek yok :D

Merhabalar,
Haftada 1 kere 30-40km tura gidiyorum. Bunun dışında her gün 2km kadar işe gidip geliyorum. Tur için gittiğim yollar genelde asfalt arada bozuk yollar da oluyor. Bu şekilde kullanım için trekking mi mtb mi uygun olur?
Trekking için Bisan Trx 8600, Mtb için Bisan Mtx 7600 düşünüyorum. Sizce bu bisikletleri uzun yıllar kullanabilir miyim? Bunlara alternatif bisikletler varsa önerilerinizi rica ederim. Bütçe 50bin liraya kadar çıkabilirim.

İyi forumlar

Bisikletin rulmanlı olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Herkese merhaba;
Yarış bisikleti almak istiyorum. İleride ironman de düşünüyorum, şimdiden güzel bir şeyle antrenmanlara başlamak istiyorum.
Pek bilgim yok ne yazıkki bu konuda, hafif olmasını istiyorum.
bütçem 70 bine kadar (sıfır almayı düşünüyorum)
şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Herkese merhaba;
Yarış bisikleti almak istiyorum. İleride ironman de düşünüyorum, şimdiden güzel bir şeyle antrenmanlara başlamak istiyorum.
Pek bilgim yok ne yazıkki bu konuda, hafif olmasını istiyorum.
bütçem 70 bine kadar (sıfır almayı düşünüyorum)
şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
İkinci el düşünürseniz güzel bisikletler bulunur. Gidip bisiklete bakabileceğiniz illeri ve boyunuzu yazarsanız yardımcı oluruz.

İkinci el düşünürseniz güzel bisikletler bulunur. Gidip bisiklete bakabileceğiniz illeri ve boyunuzu yazarsanız yardımcı oluruz.
boyum 162, istanbuldan almak istiyorum
ikinci ele güvenemiyorum, o sebeple sıfır düşündüm hocam

boyum 162, istanbuldan almak istiyorum
ikinci ele güvenemiyorum, o sebeple sıfır düşündüm hocam
(link)

Bunun 46 kadrosu olur muhtemelen. Fİyatı da 65bin güzel bence. Alternatif Salcano xrs001 "105" set olabilir muadil olarak yine 60-70 arası.

Bir de aero bar alırsınız başlangıç için yeter.

Broster markası corellinin yeni adı. İmaj tazelemeye çalışıyorlar o yüzden bu bisiklette kötü bir kadro kullanacaklarını yada yeni adlarına leke sürdürecek bir durumla karşılaşacağınızı sanmıyorum.

İncelemesi yok ama şu videoda yol bisikletleri görünüyor 4. dkdan sonra.

• Beğen
Tepkiler: awakening
18 mayısta 130k iken favoriye eklemiştim. Bu akşam 99k ya düştü fiyatı. 53 kadro bana uymuyor. Boyum 180cm. İlgilenen olursa diye eklemek istedim
(link)

Şahsi fikrim ve küçükte olsa tecrübemden ötürü ; Corel firmasının bir süre daha yolu olduğunu düşünüyorum. Yakın gelecekte yüksek fiyatlarda asla tercihim olamazlar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri