Scudo Sports

Bisiklet önerileri

hocam çocuk kaç yaşında ? benim kızım var 6 yaşına yeni girecek en küçük bisikleti aldı dedesi 200tl civarı. şu an yeni öğrettim yan tekerler olmadan sürebiliyor. bu kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum 9 10 yaşına kadar gider galiba.
Hocam 4 yaşında arkadaş 16 jant bakıyor 😉

Scudo
Bence hepsi standarttır. Ellerine alıp yukarı kaldırsınlar, en hafifini, tekerleği çevirsinler, en akıcı olanını, frenleri dreksiyonu vs. yoklasınlar, en kolay olanı ve en dayanıklı görüneni alsınlar. :)

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Arkadaşlar herkese iyi günler.

3500 tl lik bir bütçem var, 27,5 inclik bir dağ bisikleti almak istiyorum.

Kron 150 ve Carraro 770 modelleri arasında kaldım.

Bisiklet konusunda pek tecrübem yok yardımınızı bekliyorum.

Selamlar.

merhabalar, bisiklete yeni başlayacağım ve bildiğiniz üzere piyasa çok kötü durumda. ikinci el bir bisiklet buldum, teknik bilgim ve tecrübem olmadığı için sizlerin görüşlerine ihtiyaç duydum. muhtemelen 90'lı yıllardan bir bisiklet: https: //www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-classic-bir-bisikleetir-son-indirim-913312907/detay/

bilinmedik bir firma olduğu için modeli zor buldum, onda da pek bilgi yok, yukaridaki bisiklete dair bulduğum diğer linkler: https: //picclick.fr/road-bicycle-Didier-Louis-Monocoque-Carbon-like-Colnago-20250429700r7.html

yabancı bir forumdaki inceleme: https: //www.velovintageagogo.com/t12490-didier-louis-racing-bik

bu fiyata değer mi? güncel fiyatlarla sıfır almam zor, kaldı ki şu an piyasadaki ürünler uzun süre kullanılabilir mi bilemiyorum
linki direkt paylaşamıyorum, boşlukları silersiniz.
teşekkürler.

Yeni bisiklet alacaksanız
1-) Biskleti Gözünüz ve Gönlünüz sevdimi?
2-) Vites Grubu nedir ( Kaliteli bir marka mı)
3-) Kadro boyu size uyuyor mu?
4-) Üretici firma bilinen bir firma mı?
% 75 Bütün bisikletler aynı komponentleri kullanıyor Vites gruplarında bir kaç kakite var , Vites grubu olarak bütün bir kısmı Shimano kullanıyor zate 3500 T.L. kötü bir bütçe değil
Kron ve Carraro ikiside kötü markalar değil Hangisini daha çok sevdi iseniz onu alın derim
Bir de Frenleri Disk olanı tercih edin derim
Bir de Frenleri Disk olanı tercih edin derim

Trivor 1.0 için ne düşünüyorsunuz?
Bütçem 1500 -2000tl küçük bir sehirdeyim, dolayısıyla ikinci el piyasası baya zayıf,
İnternet üzerinden alayım diyorum.
Düz ve küçük bir sehirde maks yaeim saat yada bir saat kullanılacak,
Başka önerilere de açığım ?

sizce bu bisikletlerden hangisin almalıyım ? yardımcı olurmusunuz ?

Kron Xc150
Salcano NG650
Salcano Astro 27.5Hd
mosso: Raceline H
mosso Wıldfıre H
Oğlum yada kızım olursa bunu alacağım baby fat😂🤩

269044 dosyayı görüntüle
Trivor 1.0 için ne düşünüyorsunuz?
Bütçem 1500 -2000tl küçük bir sehirdeyim, dolayısıyla ikinci el piyasası baya zayıf,
İnternet üzerinden alayım diyorum.
Düz ve küçük bir sehirde maks yaeim saat yada bir saat kullanılacak,
Başka önerilere de açığım ?

sizce bu bisikletlerden hangisin almalıyım ? yardımcı olurmusunuz ?

Kron Xc150
Salcano NG650
Salcano Astro 27.5Hd
Salcano Ng750 27.5
mosso: Raceline H
mosso Wıldfıre H

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Araştırmalarım sonucunda Mosso Legarda 2124 LSM Lady modelini almaya karar verdim.
Bisikleti başlangıç için şehir içinde günlük 10 km tur yapmak için kullanacağım.
Sizce amacına uygun bir bisiklet mi? Ya da başka önerileriniz var mı?

Selamlar,

Öncelikle umarım siz ve ailenizin keyfi ve sağlığı yerinde bir bayram geçiriyorsunuzdur.

Ben İstanbul'da günlük git gel yapabileceğim, (metro+marmaray) ulaşımına sokabileceğim. Bazen de sahil kenarında sürebileceğim bir katlanır bisiklet aramaktayım.

Önerilerinizi rica etsem yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar
Araştırmalarım sonucunda Mosso Legarda 2124 LSM Lady modelini almaya karar verdim.
Bisikleti başlangıç için şehir içinde günlük 10 km tur yapmak için kullanacağım.
Sizce amacına uygun bir bisiklet mi? Ya da başka önerileriniz var mı?
Gayet uygun baslangic icin. Hepsi yakin zaten birbirine rahat olunuz.

• Beğen
Tepkiler: She-Ra
Maks 6k bütçe ile yol bisikleti önerilerine ihtiyacım var.
(link)
062
r14
r15
diğer?

Hepinize merhaba arkadaşlar. 15 yaşındayım ve yeni bir bisiklet almak istiyorum. Sadece şehirde süreceğim ve engebe çok az var. Boyum 1.80, kilom 76 ancak spora yazıldığım için kilom yakın zamanda azalacak. Bütçem 2800-2900Tl. Bir sürü model önerdiler. Bende MTX7300 27,5" jant ve Mosso Wildfire 27,5" jant modelleri arasında kaldım. Teknik özelliklerini yazacağım. Hangisinin daha iyi bir tercih ve niçin daha iyi bir tercih olduğunu yazabilirseniz sevinirim(şu şu şeyler + , şu şu şeyler - özellik gibi). MTX 7300'de açı sıkıntıları var diyorlar doğrumu bilmiyorum. Almışken tam almak istiyorum. İnce tekerlekli bisikletlerden olmasın lütfen. Onları sürebilecek kabiliyete sahip olduğumu düşünmüyorum.

MOSSO Wildfire 27,5" :

Kadro6061 ALLOY FRAME
Maşa386 M/LO (KİLİTLİ)
AynakolSHIMANO FC-TY301 42/34/24TX170L
RubleSHIMANO MF-TZ500-7-14/28T
Vites KoluALTUS ST-EF500 7X3
Arka AttırıcıSHIMANO RD-TY300
Ön AttırıcıSHIMANO FD-TY500
HazneALLOY RULMANLI
ZincirYBN-IB-52
FrenALLOY V-BRAKE
Orta GöbekKASET
JantSTARRIMS J19SZ
LastikMITAS OCELOT V85 27.5X2.10
PedalHF866
Ağırlık14.60 KG
BİSAN MTX 7300 27,5" :
KADROAlloy 6061
MAŞAMOZO
JANTAlloy, Çift Katlı/Double Wall
LASTİKMITAS
VİTES KOLUSHIMANO SL-M315-8
FREN SİSTEMİSHIMANO, BR-MT200, Hidrolik Disk/Hydrolic Disc
RUBLESHIMANO, CS-HG-31, 8Lİ, (11-32)
ZİNCİRKMC
ÖN AKTARICISHIMANO, TOURNEY FD-TX800
ARKA AKTARICISHIMANO, ALTUS RD-M310-L
ÖN JANT GÖBEĞİSHIMANO HB-TX505
ARKA JANT GÖBEĞİSHIMANO, FH-TX505-8
AYNAKOLSHIMANO, TY 501 (42-34-24T)
ORTA GÖBEKSHIMANO, BB-UN101
PEDALFEIMIN
GİDONB+PLUS
Jant Ölçüsü26" - 27,5" - 29"
FURŞ TAKIMINECO
SELEB+PLUS
AĞIRLIK (Kg.)15,22

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
kron rc1000 hakkında düşünceleriniz neler

Merhaba.

Bütçem maksimum 3500 TL.

Boyum 190 cm 84 kg. Marka model tavsiyesi istiyorum lütfen

Herkese iyi forumlar MTB'ye başlayacağım ve 10000TL bütçem var aklımda Specialized Rockhopper 27.5 alıp Deore sete yükseltmek var veya Carraro big 2720 ile 2712 SX Eagle'den birini tercih etmek var sizcce hangisi?

Merhaba arkadaşlar.
e-bike satın alma konusunda iki model arasında kaldım, bu iki modeli kullanan tecrübesi olan arkadaşlarımdan önerilerini bekliyorum, yanlış bir seçim yapıp bisiklet keyfini kaçırmak istemem.
Alba Fold 2 ve Rks Tnt 25 arasında seçim yapamıyorum, kalite olarak alba daha önde rks ise kadro yapısı ve fatbike olarak daha bir kaslı duruyor.
Fikirlerinizi merak ediyorum, yaşım 49 kilom 90 boyum 1.72m şehir içi çok yokuşu olmayan bir şehirde kullanacağım.

İyi forumlar

Arkadaşım için katlanır bisiklet almayı düşünüyoruz, ulaşım amaçlı kullanıcak kısa mesafe, 7-8km lik bir cap içinde.
Yollar düz pek bir eğim yok
Önemli olan katlanıp hafif olması çünkü kadın kullanıcı. Kısa boylu 155, zayıf 50 kilo falan. Bisikletin onu değil de, o bisikleti yonetmeli o yüzden büyük şehir bisikletleri yerine Katlanır a kaydık ergonomik olarak.

Mosso marine 7v 20
Corelli pocket 7v 20
Carraro flexi 8v 108
Carraro flexi 21v 121

Arasında kaldık. Bütçe icin de böyle. Yardımcı olacak var mıdır

Deneme imkanımız malesef yok bulunduğumuz bölgede hangi mağazaya sorsak kalmadı yanıtı aldik ve salcon ürünleri önerildi. Bu modelleri de şu ana kadar araştırarak getirdim sizlere. Bunlar dışında da pek tabi değerli fikirlerinizi paylaşır iseniz mutlu oluruz

Merhaba arkadaşlar, maksimum 2000TL ye kadar bisiklete ihtiyacım var. Genel olarak şehir içinde kullanacağım, evden okula gideceğim (gidiş 10km), spor yapmak için kullanacağım, gezmek için kullanacağım, ortalama 20km kullanırım günde.
Buna göre bana bir bisiklet önerir misiniz? İkinci el olmasın lütfen ve bütçeyi kesinlikle aşamam. Aklımda Kron Nomad 4.0 var siz ne düşünüyorsunuz?

merhabalar
bir müddet bisiklet arayışı içindeyim.
mosso legarda 2130 almaya karar verdim.
yalnız bir yer haricinde bulamadım. bu yerde ise 46 kadro kalmış. benim boy 175 51 kadro uygun olduğunu biliyorum.

sorum 46 kadro alsam sorun yaşar mıyım. bisiklet küçük durur mu ? ne gibi sorunlar çıkabilir ?fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Geri