Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Scudo
Merhabalar yeni bir bisiklet alacağım. 2000-2500 civarında gidip geldiklerim var. Bu 4'lü arasında baya kafam karıştı. 180 boyundayım 94cm bacak boyum var.
Bisikleti günlük 10-15 km kullanmak için alıyorum. Şehir içinde asfalt yolda. Yokuşlu yerler var evin oralarda. 2-3 gündür seçimimi bir türlü yapamadım. Düz maşa mı olsun yoksa kilitlemeli ön maşa mı olsun karar veremedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bunların dışında da önerilerinize açığım.
mosso legarda 1927 h 2300TL (Kilitlemeli ön maşa)
Kron TX450 2150 TL (Kilitlemeli ön maşa)
Carraro Sportive 228 2500 TL (Düz maşa)
Carraro Sportive 225 2300 TL (Kilitlemeli ön maşa)
Günlük kullanmak içinse düz maşa al en azından bisiklet biraz daha hafif olur.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@anzolot kararını bekliyorum
Hocam Fuji Touring'i eledim, aklımda KTM Life Lontano ve VSF T700 Pinion var. Her ikisininde sahibiyle görüştüm, pinion hakkında bir bilgi bulamadım yardım alabileceğimi düşündüğüm yerlerden de ses çıkmadı. KTM kadro olarak VSF'den aşağı değil, Pinion sistemi yabancı formlarda gördüğüm kadarıyla 50.000 Km.'de bir yağ değiştirme olayından bahsediyorlardı, ne kadar doğru bilmiyorum ama her halükarda klasik sistemlerden çok çok daha uzun bakım aralığı ve aktarmanın Rohloff gibi arkada olmayıp direk göbekten aktarım sağladığından farkedilir bir performansı olduğu söyleniyor. İşte biri bildiğim biri bilmediğim bir sistem olduğundan baya bir arada kaldım..
(ilk mesajda VSF T77 yazmışım, VSF T700 idi)

@anzolot vsf...... 👍🏿👍🏿👍🏿 perpedale. de. Diye bir site var Almanya da. Ortaklarından biri Türk muş. Vsf yetkili satıcısı. Bi konuş istersen. Pinion. Pahalı bir sistem

@anzolot vsf...... 👍🏿👍🏿👍🏿 perpedale. de. Diye bir site var Almanya da. Ortaklarından biri Türk muş. Vsf yetkili satıcısı. Bi konuş istersen. Pinion. Pahalı bir sistem
Hocam bahsettiğiniz linkte Almanya satış fiyatı bile 19.000 TL. civarı. Bisikletgezgini'de satıyordu ve artık kapanmış diye duydum, kapanmayıp Türkiye'ye bu modeli getirmiş olsaydı sanırım minimum 25.000 TL. civarı olurdu.
Gönlüm VSF'den yana ama dediğim gibi sistemi bilmiyorum ve maalesef ki binen birine de hiç denk gelemedim soru sorayım. Satan kişiyle görüştüm, mülayim bir arkadaş buyurup deneyebilirsiniz dedi, az bir tecrübe sahibi kişi -evet bu alınır, dese aslında olayı bitireceğim. Henüz işlerden zaman bulup satan arkadaşı da ziyarete gidemediğim için youtube videolarından bir şeyler anlamaya çalışıyorum.

Hocam selamlar ben yaklaşık 8-9 senedir bisiklet kullanıyorum ve 3500-4600 bandında bi bisiklet bakıyorum aklımda iki model var
Trek marlin 6
Merida speeder 100
Hangisini önerirsiniz veya önerebileceğiniz bisiklet varmıdır
Boyum 1.87

Sizin mesajı yazdığınız zamandan beri iletişime geçmeye çalışıyorum, zar zor bahsettiğiniz kişiyi buldum Deniz Aybaş, şirket ortağıymış. Sağolun hocam, sayenizde nokta atışı direk konuyla muhattap birini buldum.

@anzolot eeee öğrendiklerini yazarsın biz de ogreniriz😏😏😏😏

@anzolot eeee öğrendiklerini yazarsın biz de ogreniriz😏😏😏😏
Hocam Deniz bey baya bir bilgi verdi, paylaştığım son cümleleriydi. Onun söyledikleriyle kafama oturdu az önce de aldım, sağolun.

Dosyalar

• IMG_20200213_214919.jpg
    IMG_20200213_214919.jpg
    1 MB · Okunma: 85
Hocam Deniz bey baya bir bilgi verdi, paylaştığım son cümleleriydi. Onun söyledikleriyle kafama oturdu az önce de aldım, sağolun.
hayırlı olsun bisikletiniz çok şık :)

• Beğen
Tepkiler: anzolot
@anzolot valla helal olsun... Ne kadar hizlisin

• Beğen
Varolun daha iyisi inşallah sizlerin olur.
Hayirli olsun hocam . Guzel alet masallah. Simdi bu deniz bey vsf firmasinin mi ortagi yoksa oralarda bi bisiklet satış magazasina falan mi ortak ? Tam anlamadim

• Beğen
@anzolot valla helal olsun... Ne kadar hizlisin
Biraz zamana sığdırmaya çalıştım, bir süre mecburiyetten karşımda ben ona o bana bakıyor olacak ama yaza güzel başlarız diye düşünüyorum, yönlendirmeniz karar vermemi hızlandırdı sağolun.

• Beğen
elektrikli mi bu bisiklet?

Hayirli olsun hocam . Guzel alet masallah. Simdi bu deniz bey vsf firmasinin mi ortagi yoksa oralarda bi bisiklet satış magazasina falan mi ortak ? Tam anlamadim
Çok teşekkür ederim @mariokaldato Deniz beyle biraz muhabbet ettik, oraya çalışan olarak girip patron olmuş daha sonra, sanki kendi satıyormuş gibi her soruma cevap verdi. Vsf dışında bir çok markanın satışını yapan bayi diyelim, incelediğim kadarıyla dükkanlarında sattıkları her markanın bütün modellerini barındırıyor

• Beğen
Geri