Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Sevgili Arkadaşlar,
Aşağıda özelliklerini koyduğum Scott speedster 10: 1170 dolar+gümrük vergisine malediliyor. Bir- iki cümleyle değerlendirirseniz sevinirim. Fiyat iyi midir? Yol bisikleti olarak ekipman, driveset nasıldır?

Frame
Speedster / 6061 D.Butted Alloy Endurance geometry / Integrated Headtube, int. cable routing
Fork
Speedster Carbon 1 1/8"-1 1/4" Carbon steerer
Headset
Integrated Steel Cup
Rear Derailleur
Shimano 105 Black RD-5800-GS 22 Speed
Front Derailleur
Shimano 105 FD-5801 Black
Shifters
Shimano 105 Black ST-5800 Dual control 22 Speed
Brake Levers
incl. with Shifters
Brakes
Tektro SCBR-525 Catridge Pads
Crankset
Shimano FC-RS510 Black Hyperdrive 50x34 T
Bottom Bracket
Shimano BB-RS500-PB
Handlebar
Syncros RR2.0 Comfort 31.8mm
Stem
Syncros RR2.0 1 1/8" / four Bolt 31.8mm
Pedals
N/A
Seatpost
Syncros RR2.5 27.2/350mm
Saddle
Syncros FL2.5
Hub (Front)
Formula Team 24 H
Hub (Rear)
Formula Team 28 H
Chain
KMC X11
Cassette
Shimano 105 CS-5800 11 Speed 11-32
Spokes
SHA-DAR Black 2mm
Rims
Syncros Race 22 24 Front / 28 Rear
Tyres
Schwalbe Lugano 700x28C
Weight (Approx)
8.85kg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Eski konudaki mesajımı tekrar paylaşıyorum. Önceliğim Sedona 345 hakkında bilgi almak üzere sorum şu:

Herkese merhabalar. Aslında yeni üye değilim ancak ara sonrası tekrar burayı hatırlayıp bilgilenmek istedim.

Üniversite yıllarında hem keyfi hem de okula gidiş gelişte kullanmak için Sedona Borla almıştım biriktirdiğim para ile. Amatör bir üründü... Keyifle yaklaşık 4 yıl kullandım. Hatta bir ara 24 vitese geçmek için parça bulup basit tabir ile modifiye etmiştim. Ancak çalışmak için gittiğim yer aşırı dağlık bir araziye sahip olduğu için bisikletimi getirmedim. Hala da duruyor. Ama gerek dağ bisikleti olması (kendi sınıfı için de hafif bir kadroya sahip olsa da) gerek son 3 4 yıldır hiç kullanılmamış olmasından ötürü yeni ve daha kaliteli bir bisiklet arayışındayım.

Şimdi gideceğim şehir de düz ayak gibi duruyor. Hastaneye gidiş gelişlerde tekrar bisiklet kullanabilirim. Ne alabilirim? Bütçe henüz belirlemedim ama ütopik de bir şey almak istemiyorum. Hafif ve sağlam olması önceliğim. Disk fren olursa iyi olur olmazsa da sağlam bi v fren kafi gelir sanırım?
Kötü havalarda kullanmam. Sadece güneşli ve temiz havalarda kullanırım. Bu kadar uzak değilken benim bildiğim colnago, merida, scott, trek vs. iyi markalardı. Hangi tip bisikleti ve hangi marka modeli tavsiye edersiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@fatihkprt@fatihprt 340 i Aksam tartip yazarim, yanlız carraro 227 15.1kg yaziyordu etiketinde.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sedona 340 pedallar sahil 14.7kg.

• Beğen
Tepkiler: uussff
@fatihkprtRica ederim :)

arkadaşlar son kararım bu bisikletler arasında olacak. Sizce hangisinin donanımı daha iyi ?
---Bu shimano'nun modellerini sırasıyla gösteren bir rehber varsa eğer, paylaşırsanız sevinirim. Hangi model alt veya üst bilmiyorum.---
1- Carraro sportive 224 (link)
fiyatı 1476 tl. Bunu mossodan pahalı yapan nesi var ? tourney en alt seviye modeli deği mi shimano nun ?
2- Mosso legarda 1824 v (link)
fiyatı 1299tl. Carraroya göre altus serisi tourney'den daha iyi değil mi ? ama fiyatı daha uygun.
3-Mosso legarda 1827 hd (link)
fiyat 1699. BU bisikletin diğerlerine göre daha üstün olduğu biliyorum. sanırım fiyat farkı vites ve hd fren olmasından çıkıyor.
ilk ikisi arasından hangisi ni tercih ederdiniz ? veya az daha ekleyip 3. yü mü alsam.?

EDİT: Birde bu model var 1700tl ama yine tourney var ve mosso 1827 ye göre pahalı ?
(link)

Arkadaşlar bende merida crosway 40d lady, merida crosway 100 lady, scott sub cros 30 lady bisikletlerinden birini almayı düşünüyorum sizce hangi bisikleti almalıyım ? Yardım istiyorum. Fiyat performans açısından hangisini alatım 40d daha uygun onu alsam nasıl olur pişman olur muyum

@Veysel Yılmaz

Bu talebim doğrultusunda Sedona 345'i buldum. Bir arkadaş satıyor. Zefal çanta, Race Face kısa boynuzlar, Ön Cateye Aydınlatma ve 345'e uyan tam kaplama çamurluklar ile 1800TL diyor. Hem ürün hem fiyat değerlendirmesi yapar mısınız?

Vay be , evet bu konu benim için açılmış adeta bende bugün katıldım içimden nedense bisiklet aşkı doğdu boyum 1-70 civarlarında ne öneririsiniz yani bu kabza olayı falan fazla bilemiyorum kusura bakmayın.

@ahmet64 kron xc 150 var 500 tl çok ucuz gibi gözüktü gözüme ikinci elde bu kadar ucuzlaması normal mi? sıfır fiyatı 980-1000 tl yaklaşık

@Vylinor

Evet, yardımcı olabilecek, tavsiye verebilecek kimse yok mu ?

@Vylinor Sabit maşalı dolayısıyla hafif ,v frenli, sorunsuz,altuslu keçi niyetine fiyat performans ürünü şöyle bir ürünü değerlendirilebilirsiniz.(link)

2k-3k arası yol bisikleti tavsiyesi pls.

@hamlet2006

Bu marka ve model beni 50 km kadar mesafeyi rahat götürebilir mi peki?

Herkese merhaba
Bisiklet seçim arafesindeyim
Güzergeh olarak asfalt ısparta-antalya ve cevrasinde kısa günübirlik tur düşünüyorum günlük 60-100 km
Beğendiğim model whistle nakoda
bu bisiklette beni tereddüte düşüren bihanci alt marka olarak üretmiş diye bir yorum okudum birde 8*2 vites olması beni düşündürüyor
Bu bisikletin fiyatına göre ikinci el alternatif olarak Forumlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda şunlar arasında tavsiyelerinizi bekliyorum
(link)
(link)
(link)
(link)[/URL]
(link)[/URL]
(link)[/URL]
(link)[/URL]
(link)
(link)[/URL]
(link) [/URL]
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
birde şöyle bir ilan var full deore donanımlı şehir bisikleti 515430471 bu da ilan numarası
biraz çok seçenek oldu ama herkesin bu yoldan geçtiğini düşünüyorum deneyimli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

@hamlet2006
keçi deme piskeletime :) bundan alcam ben. keçi'den..

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Vylinor
Donanım ve kadro olarak belirgin bir sıkıntı gözükmüyor.Bundan dolayı kesinlikle götürür.Fiyatı da iyi olduğu için ileride satmak istediğinizde değer kaybı da minimum seviyede olacaktır.

Geri