Bianchi Touring 827 almayı planlıyorum. Acıkcası bazı arkadaslar olumlu bakarken bazıları ise baska modele yonelmemi istiyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Merhaba , tayvanda veya cinde uretilmemis bir bisiklet arıyorum 4000tlye kadar , fakat en buyugunden kucugune markaların %80 90i tayvan ve cınde uretiliyor . sızın baska yerde uretilen bıldıgınız marka var mı.
Arkadaşlar merhabalar. Ben de bisiklete karşı yeni merak salanlardanım.istanbul üskudarda yasiyorum. Sehir icinde ince teker kullanmak istemiyorum. Malum.yollarimiz buna com elverisli degil. Sizden ricam onerebilceginiz ikinci el bisiklet var mi satin almak istiyorum. Krone cok onerdiler. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum.
@HandeKavak Oldukça geç cevap yazdığımın farkındayım ama eğer halen satın almadıysanız kesinlikle Lapierre Shaper 300 inceleyin derim. Ben onu kullanıyorum tam isteklerime hitap ediyor; donanım ve kadrosuna diyecek bir söz yok. Fitness bisiklet diye geçiyor bu canavarlar, yol bisikletinin hızı ile şehir bisikletinin konforunun birleşimi gibi düşünebilirsiniz. Fiyatı da bütçenize uygun.
@Bartu ersin Bütçeniz ne civarda bilemiyorum yalnız isterseniz Lapierre'in Urban Shaper serisine bakabilirsiniz. Tahminimce 2. elde 1500 civarında bulunabilir.
@cancanC Bence böyle bir sınırlandırma koymayın kendinize çünkü sizin de söylediğiniz gibi neredeyse tüm markaların yolu illaki Tayvan'a düşüyor. Ayrıca bunun iyi veya kötü pek bir etkisi olacağını da zannetmiyorum. 4000 TL iyi bir bütçe ne tarz bir bisiklet aradığınızı söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım
@takım22 Bisiklet fena değil idare eder ama senin yerinde olsam farklı markalara yönlenir, bu modele bu kadar para vermezdim. :confused:
@historiyst Lapierre Urban Shaper 400 modeline bir göz atın isterseniz.
@BugAdam Haklısınız tabi zaten ben performans sporcusu değilim ama derdim almışken hafif,seri ve kaliteli bişey alayım diyorum aylardır 16 kg ile gezmekten baydım ...
@historiyst O konuda tamamen size katılıyorum. Aynı derdi yıllarca çekmiş ve halen yedek olarak kullandığım bisikletten ötürü. Ama az kahrımızı çekmedi hala da oldukça sağlam duruyor bu tip ağır bisikletler .
@historiyst Eğer isterseniz Speeder 20-v Modeli de düşünülebilir. Sonuçta acera kullanılmış ve ağırlığı 10.44 kg olarak belirtilmiş. Kadro olarak aynı sanırsam veya küçük farklar olabilir diğer Speeder modelleriyle.