Scudo Sports

Bisiklet nasıl yıkanır?

Zinciri mazot ve fırçayla temizler hortumla kirleri yumuşatınca bir kovayı cilalı oto şampuanı ile köpürtür, diğer kovayı su ile doldurur tüylü microfiber bezi köpürtüp bisikleti silerim. Bez kirlendikçe bezi sulu kovaya daldırır sıkar tekrar köpürtür silmeye devam ederim. En son aktarıcıları, kadronun arka üçgeninin sağ alt tarafını ve arka jantı silerim. En çok oralar kirlenir. Silmeye yukarıdan başlayıp aşağı doğru giderim. Silme bitince şampuan artıklarını hortumla durular, başka bir tüylü mf bez ile kuruturum. Zinciri yağlarım. Sele ve elcikleri torpido parlatıcı ile, lastik yanaklarını ve diğer boyasız plastik aksesuarları lastik parlatıcı ile parlatırım lastik parlatıcı yoksa le cola da çok güzel parlatıyor. 6 ayda bir kil temizliği ve cila uygulamasına da önem veririm. 1.5 yılda bir elle pasta cila uygulanabilir.

Scudo
İyi akşamlar arkadaşlar. Bisikleti yıkarken kilometre saatinin maşaya sabitlenen aparatı var ya, onu sökmeye gerek var mı? Su geçiriyor mu o

İyi akşamlar arkadaşlar. Bisikleti yıkarken kilometre saatinin maşaya sabitlenen aparatı var ya, onu sökmeye gerek var mı? Su geçiriyor mu o
Sudan etkilenmeyen parçalar bunlar,daha önce kullandığım sayacın parçası maşadayken yıkıyordum hep,ayrıca yoğun yağmurdada kullandım herhangi bir arızayla karşılaşmamıştım,birde her seferinde plastik kelepçeyi kes yenisini tak uğraşmadım açıkçası.

Sudan etkilenmeyen parçalar bunlar,daha önce kullandığım sayacın parçası maşadayken yıkıyordum hep,ayrıca yoğun yağmurdada kullandım herhangi bir arızayla karşılaşmamıştım,birde her seferinde plastik kelepçeyi kes yenisini tak uğraşmadım açıkçası.
Zaten her seferinde çıkar tak işkence olur. Emin olabilmek için sormuştum, teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: seko35.50

Defalarca çıkarmadan yıkadım henüz bir şey olmadı sükür, saatin kendisini çıkarıyorum ama. Decathlonun bir saati.

• Beğen
Tepkiler: Emirhan.k
Defalarca çıkarmadan yıkadım henüz bir şey olmadı sükür, saatin kendisini çıkarıyorum ama. Decathlonun bir saati.
Benimki kablolu çıkarmam pek mümkün değil ama su geçirmez yazıyordu açıklamasında. Kablolar da geçirmiyordur diye tahmin ediyorum

• Beğen
Tepkiler: srtkmc
benzinlikte tazyikli suyla yıkadım 3-4 kere, sonrasında garip garip sesler gelmeye başladı ve geçti gitti kendiliğinden ama gerçekten batmıştı tek imkanım da orasıydı, çaresiz kalırsanız benzinlik

Saatin kendisini çıkarın, mıknatısı ve vericiyi sökmene gerek yok, onlar zaten sökülürse geri takılması çok zor olan şeyler çünkü orijinalden genelde üstünde süngerli 3M olur, çıkarırsanız o geri tutmaz, sadece yol saatini sökün. Yıkayın sorun yapmaz.
benzinlikte tazyikli suyla yıkadım 3-4 kere, sonrasında garip garip sesler gelmeye başladı ve geçti gitti kendiliğinden ama gerçekten batmıştı tek imkanım da orasıydı, çaresiz kalırsanız benzinlik
Onun sebebi mıknatıs yamulmuştur, vericiye çarpıyordur aralarındaki mesafeyi ayarlayın düzelir.

Saatin kendisini çıkarın, mıknatısı ve vericiyi sökmene gerek yok, onlar zaten sökülürse geri takılması çok zor olan şeyler çünkü orijinalden genelde üstünde süngerli 3M olur, çıkarırsanız o geri tutmaz, sadece yol saatini sökün. Yıkayın sorun yapmaz.
Yok ben zaten şuan bu parçaları kullanmıyorum,önceki sayacım öyleydi.Ondada sökmüyordum sürekli o şekilde yıkıyor ve yağmurda kullanıyordum.

• Beğen
Tepkiler: OmegA
Yok ben zaten şuan bu parçaları kullanmıyorum,önceki sayacım öyleydi.Ondada sökmüyordum sürekli o şekilde yıkıyor ve yağmurda kullanıyordum.
Şuan Garmin, Wahoo falan mı ?

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Onlar bizi aşar :komik: igsport50 kafi bana
O da GPS'li mi yoksa Speed Sensor mü var ? Garmin var bende o GPS 'le bile sadece ölçüyor ama isteğe bağlı Speed Sensor 'de bağlanabiliniyor o da böyle mi ?

O da GPS'li mi yoksa Speed Sensor mü var ? Garmin var bende o GPS 'le bile sadece ölçüyor ama isteğe bağlı Speed Sensor 'de bağlanabiliniyor o da böyle mi ?
Aynı şekilde Sensör isteğe bağlı,ben şuana kadar gps ile kullanıyorum bana yetiyor,sadece nabıza dayalı antrenmanlarımda nabız bandını veya akıllı saatimi kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: OmegA
Geri