Scudo Sports

Bisiklet nasıl temizlenir?

Ciddi ciddi okudum bende yazıyı,saçmalamak için bu kadar da çaba sarfetmeyelim değil mi? Amacınız nedir çok merak ettim ?

Scudo
Sevgili Samet Şenel ve Tolgahan_07 sizler gibi düşünenler için ben 2. sayfada ciddi ciddi uygulamalı anlattım :) ordaki derin bilgilerden faydalanabilirsiniz.

ya bende bisikletimi temizleyecektim ama sonuna kadar okumadım bile tuz ruhu kısmında koptum. olacak şey değil... gerçekten uygulan felan çıkar sonra büyük beddualar alırsınız. kafe bölümüne taşırsanız sorun kalmayacaktır konuyu...

- rep :D

walla ben okumaya başldım full domestostan sonrasını zor okudum walla:D ya küveti tamamiyle domestosla doldurup sabaha küvetin yanına nasıl gidilecek bilemiyorum zaten tuz ruhu falan tam olmuş bunu en kısa zamnda 8000euroluk bisikletime uygulayacağım :D

Merhaba;
İstanbul Würth satış temsilcisiyim.Ürünlerimiz hakkında her türlü soruyu telefon ya da e-mail yoluyla bana sorabilir ve uygun fiata sipariş verebilirsiniz.

Syg
Volkan
542 301 36 46
vserceoglu@hotmail.com

Çok eleştiren olmuş ama ben beğendim.bence sen bisiklet yıkama servisi açmalısın:D önce yıkar sonra bisikletin parasını verirsin:D

hahahhahahhahaha süpermiş yaaaa sonuçları görmek için deniyimmi diye bile düşünüyorum hahahahahahha :D:D:D

bisikleti en kolay temizleme şekli kadroyu vites aksamlarını çizmeyecek bir şekilde bir kaliteli bez alın onu sıcak suyla yıkayın sıkın ve sonra kolay gelsin bisiklet güzel olur o kadar ince ayrıntıya girmeye gerek yok diye düşünüyorum

bu vatandaş işi abartmış
ben elime balata temizleme spreyini elime geçirdiğim zaman bisikletimi sıfır gibi yapıyorum gerisi hikaye:)
ban lazım olan bir kaç şey
3 tane temizlik bezi
zincir yağı
balata spreyi markası önemli değil (en ucuz olanı makbuldür)
deterjanlı su
hepsi bu kadar :D

Bence sanayi tipi çamaşır makinası yerine hiç bunları uygulamadan direk sanayi tipi bulaşık makinasına atmak gerek, tabi lastikleri sökmek şartıyla.

:=) :) :p euheuhehu,

Aslında fena fikir değil be!

• Beğen
Tepkiler: halil fatih akbaş
güzel bir karamizah yapmışsın. :)
Teşekkürler.
(Tam temizlik için kafasına -gidona- iki kurşun sıkmak da bir seçenek.)

Geri