Scudo Sports

Bisiklet nakliyesi

caner1405

Aktif Üye
Tepki
204
İsim
caner
Bisiklet
Lapierre
Hepinize merhaba arkadaşlar.... Uzun bir aradan sonra yine bisikletli günlerime döneceğimin heyecanını yaşarken dakika bir gol bir bu soruyla karşı karşıya kaldım. 1 yıl önce İstanbul'dan Fethiye'ye taşındım ve şimdi bisikletimi 2 el olarak İstanbul'dan almak üzereyim lakin alacağım bisikleti buraya nasıl getireceğim öyle bir sorun 3 farklı çözüm yolu var.
1- oradan bir bisikletçiye söktürüp kutulayıp kargoyla buraya geldikten sonra bir bisikletçiye toplatmak.
(bu biraz pahalı bir çözüm söktürme taktırma kargo toplam 175 tl)
2- oradan bir arkadaşımın bisikleti alıp bir buraya gelen bir otobüse vermesi.
(bu biraz meşakkatli herkesin işi gücü var arkadaşlarıma zahmet verme olayı bilirsiniz işte... maliyet olarak 50tl civarı muavine para versek olay çözülür )
3- evden eve nakliye firmasıyla gelmesi.
(yazın başında buraya koca motosikleti 150 liraya getirdilerse bisikleti 50 ye getirirler diye düşünüyorum fakat bu mevsimde bu yöne çok fazla seferleri yok hatta arayıp görüştüklerim de hiç yok)

Sizce hangi yolu izlemeliyim? veya daha önce böyle bir şeyi tecrübe etmiş arkadaşların önerebileceği başka bir yol var mı?

Scudo
Bence ikinci şık mantıklı arkadaşınız isteğinizi kirmayacaktir eğer otobüs kabul ederse en mantıklı olanı

• Beğen
Tepkiler: caner1405
@caner1405 on jantini cikarip, gidon bogazi vidalarini gevsetin ve gidonu bisiklete paralel olarak cevirin. Pedallarini da sokun ayrica.

Guzelce naylon ve patpat kagitla sararak uygun boy bir led tv kutusuna koyup kargolayabilirsiniz. 106 ekran (42") tv kutusu yeterli olacaktir.

Hem kargo sirketi de tv sanip daha ozenli tasiyacaktir.

Kutunun yatirilip, uzerinde agir koliler konabilecegini varsayarak, ozellikle yanal darbe ve basinctan etkilenmeyecek sekilde destekleyin kutuyu. Tv kolilerinde hazirda gelen köpükler işe yarayabilir

yeni nak kargo izmirden malatya ya 30 tlye bisiklet götürdüm... bi araştırın... ambar usulü çalışıyor...
birinin bisikleti nak kargo ambarına götürmesi gerekiyor

@a.f.k. süper oldu bu arkadaşım tamda bisikletin geleceği yerde şubesi varmış. yarın sabah telefonla arayıp görüşeceğim çok teşekkürler. @Serkan Mıstınoğlu güzel bir yöntem kargo şirketiyle konuştuktan sonra paketle derlerse bu şekilde yaparım.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@caner1405 bisikleti patpat naylon vs gibi bişeyle sarın mutlaka sonuçta kargo...
ben tekerleri söküp kadronun iki yanına sabitledim sardım gönderdim...

@a.f.k. Dostum biraz önce Nak kargonun şubesiyle görüştük İstanbul'dan Fethiye'ye 150 tl istedi. yurtiçi kargo 110 lira istemişti. en uygunu yine otobüsle göndermek arkadaşlara biraz zahmet vericez artık

Geri