Bisiklet marka ilavesi

Rafet Ç.

Üye
Kayıt
20 Ekim 2014
Mesaj
59
Tepki
155
Şehir
gelibolu
Markaya gore bisiklet bolumunde VSF markasininda ilave edilmesini talep ediyorum. Gerek ozel mesajlardan gerekse acilan konularda yapilan sohbetlerden bu markayla alakali bilinmesi gerekenlerin paylasilmasinin uygun olacagi kanaatindeyim. İlgili yonetici arkadaslarimin dikkatine sunarim. Tesekkurler.
 
Scudo

Rafet Ç.

Üye
Kayıt
20 Ekim 2014
Mesaj
59
Tepki
155
Şehir
gelibolu
@Sefa

Bisiklet Markaları Destek bölümünde istediğimiz markalar sefa bey.
 

Sefa

Forum Bağımlısı
Kayıt
9 Haziran 2013
Mesaj
978
Tepki
677
Bisiklet
Focus
@Rafet Ç.
"Bisiklet Markaları Destek" bölümünde şu an ki gruplandırma neye göre yapılmış bilmiyorum ama ciddi ciddi tüm markalar için orada ayrı bir alan olmasını beklemeyin.

Bugün X markası için oraya bölüm açılır, bunu gören Y marka bisiklet sahipleri de "Bizim başımız kel mi? Y bölümü de açılsın" diye talepte bulunurlar ve bunun ardı arkası kesilmez. "O kısma yeni bir bölüm açılacaksa bu neye göre olacak peki?" sorunu da mevcut. En çok ciro yapan marka için mi açılacak? En çok kullanıcısı olan marka için mi açılacak? Kime göre neye göre orada o marka açılmalı gibi içinden çıkılması zor denklemler bunlar.

Bu nedenle, "Markalara göre destek" bölümünde yer almayan markalar ile ilgili tüm sorularınızı, fikir alışverişinizi, görüşlerinizi linkini verdiğim kısımdan gerçekleştirebilirsiniz.

Bu talebinizi arkadaşlarıma iletirim ama söylediğim gibi; fazla beklenti içerisinde olmayın.
 

Tunç Tuncay

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Haziran 2007
Mesaj
622
Tepki
495
Şehir
Ankara
İsim
Tunç Tuncay
Bisiklet
Canyon
Destek bölümüne gelene kadar , profillerimizde hangi marka bisikleti kullandığımızı belirttiğimiz bölümde de tüm markalar mevcut değil. Bu konu ile direk alakalı olmasa bile forumda marka ile ilgili konularda anlaşılan eksikler mevcut.
 

Rafet Ç.

Üye
Kayıt
20 Ekim 2014
Mesaj
59
Tepki
155
Şehir
gelibolu
Bir kac markanin acilan konularina baktigimda 2012 tarihini goruyoruz. Cok onemli degil ama diger bisikletler bolumunde bahsi gecen onemli markalar var. Murat bey "ti"ye almis ama foruma gelenlerin cogu aklinda olan markalarin artisini eksisini katsilastirip karar veriyor. Bu karar asamasinda ulasimi kolaylastirmak guzel olsa gerek. Acikcasi bu bir teklifti. Tesekkurler.