Scudo Sports

bisiklet lastiğine zincir (laz işi) :=)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
6-10 mm paraşut ip aliyorsunuz lastiğe sıkı bir şekilde sarıyorsunuz her çağ araliğindan geçirin
10mm ipte karda daha iyi tutunuyor yolla
Not:26 inc tek lastik için 10metre alin

Scudo
Kablo bağı kullanılabilir ip yerine. Çözülüp sağa sola dolanma riski yok...

işte bu yüzden sele borusunun içinde yanımda 2 metre halat taşıyorum :) Çok başarılı ellerine sağlık

@aknorl İpler sokulmuyor kolay kolay gemici düğümleriyle bağlarsaniz sıkıntı olmuyor

@maboc ile test videomuz şuanda youtube'a yükleniyor. Bittiğinde burada paylaşacağım..

NOT: Düğüme plastik kelepçe atarsanız ömürlük olur. Yarın daha iyi sarım yaparak fotoğrafları burada paylaşırız..

Lastik havası da çok önemli. Ben 25 olarak ayarladım, maboc ise kafasına göre ayarlamış ve 17 idi. :D

02:22'de "ağırlığı arkaya vermenin cezası" adlı bölüme dikkat edin. :D

@maboc 'un kullandığı ip 1cm kalınlığında. Bende ise sadece ön tekerlekte var ve 6mm kalınlığında..

Video, kameranın gidon ayağı yaylı olduğundan ve kamera ağır olduğundan dolayı çok titreşimli oldu. Bu yüzden en titreşimsiz bölümlerini kesmeye çalıştım.

Memleketimi seviyorum yaa :D Aklıma gelmısken yazım mk3 leon fr ile gittim daha yeni cıkmıs imce orda duruyorum adamlar agzının suyu akmıs gelıyor bakıyolar araca ne kadar bu dıyor dedım 55 m oo o para verılırmı buna :D sımdı orda 2 kısının yanından gectı dedım aha cevırcekler usagum naptın sen bu yapılırmı dıycekler :D ama daha sonra kendılerı yapacaklar :D bizde boyle.

Guzel olmus iş gorurur arkadasın dedıgı gıbı dısk fıren olması sart :D

Konu geçmiş ama lastik patlarsa ne olacak :)

Geri