Scudo Sports

Bisiklet kurye

Aeoronsc

Daimi Üye
Tepki
73
Bisiklet
Colnago
arkadaşlar bisikletli kurye işine girmeye karar verdim bir arkadaşımız ankarada bisikletli kurye diye bir mesaj atmış çok aşırı derecede eskide diye yeni bir konu açma gereği duydum eğer benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirmi
edit:istanbul zeytinburnundayım istanbulda bisiklet kurye yapan bir abimiz varmış onunla görüştüm eğer başka arkadaş varsa topluca gidebiliriz
2.bunu bir hobi olarak görmüyorum bir meslek olarak yapmayı düşünüyorum

Scudo
Ciddi ise ben de katılabilirim ilerleyen zamanlarda. Yaz boyunca full time, üniversite başladığında ise part-time olarak çalışabilirim. Eğlenceli olur :)

aslında fena olmaz bende temmuz gibi İstanbul'a gidecektim hem antrenman hemde iş güzel olur :)

aranan kriterler
1.16 ve üzeri yaşta olmak.
2.istanbulun bir ilçesini iyi bilmek.
3.kefil verebilmek.
4.ailesinin rızasını almış olmak.
5.astım,kalp rahatsızlığı nefes darlığı gibi rahatsızlığı olmaması.
6.kendine ait bisiklet sahibi olmak.
ilçelerde
kadıköy şişli ümraniye bakırköy beşiktaş zeytinburnu ilçeleri tabi dahada arttırılabilir bu yerler
maaş ne kadar olucak derseniz o sizin çalmışmanıza bağlı bir şey
eğer ciddi arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar topluca bu işe başlayabiliriz

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Bisikletli kurye şu an açık radyoda dinlemek için : Açık radyoda akşamın konuğu bisikletli kurye (link)

kuryelik işin aktif olarak yapan bir üye var mı ?

Bu işi bir sure yapan bir arkadaşla konusmustum bu konuyu.Ancak uzun km teslimatlara dahi az ucret odeniyor demişti..Ucret tatmin etmediği için bırakmış..

teslimat başı 5 lira verir daha ne versin :)

Mail yolladim fakat hala bir donus yapilmadi. Merakla ve istekle beklemekteyim.

Merhaba arkadaşlar vereceğimiz elektrikli bisikletlerle paket serviste çalışmak isterseniz lütfen başvurun. www ulakapp com

Merhaba arkadaşlar vereceğimiz elektrikli bisikletlerle paket serviste çalışmak isterseniz lütfen başvurun. www ulakapp com
Burada bisiklet seçeneği yok

Çalışma yaş sınırı 16 mı 18 mi ?

Vereceğiniz elektrikli bisiklet marka model nedir kaç w motor olacak bu bisikletlerde ?

Geri