Scudo Sports

Bisiklet kullanırken 10 km sonrası acıları başlıyor

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.212
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
10 Km sonra meme uçlarım yanıyor kıpkırmızı oluyor bende eve gidene kadar 60 km daha yapıyorum hiç dinlenmeden evde dinlenince sabaha birşeyim kalmıyor fakat Tshort gömlek iç çamaşırı vs sürtününce acısını hissediyorum nedeni ney olabilir ? sizlerinde böyle sorunu olmuşmuydu Normal midir?

Scudo
İlginçtir. İlk kez karşılaştım. Diğer arkadaşalr tecrübe etmişlerse paylaşırlar mutlaka. Geçmiş olsun diyelim.

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
10 km sonrasında giydiğin giyisi sürtünerek tahriş etmiş oluyor sanırım.
Maraton koşarken bana olmuştu.
Giyisi meme uçlarını kanatmasın diye bant yapıştırıldığını biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
bunun nedeni üzerine giydiğiniz giysinin sürtünerek tahriş etmesi. farklı birşey giyip deneyebilirsiniz yada arkadaşın dediği gibi bant gibi birşey yapıştırabilirsiniz

@celalettin turan

Evet dediğiniz gibi mikrofiber kumaşlı forma giyiyorum Hepsinde oluyor

Ayrıca Hepinize teşekkür ederim bant olayını Babam da demişti deneyeceğim

İnsanin bisiklet üstündeyken meme uçlarına tişört hart hart diye sürtüyor mu yani? daha neler.. hem arkadaş bir sürü giysi çeşidinde aynı sorunla karşılaşmış ve sadece 10 km sonra başlıyormuş, bu kan basıncının bisiklet sürmeye başladığında artmaya başlamasıyla alakalı olabilir vs. ama sorun tıbbi olmalı tişörtten falan olması bence çok düşük ihtimal. geçmiş olsun..

Bir turumda bende yaşadım.İçime atlet giymemiştim.Turlarda ya bisiklet forması giyiyorum yada t-shirtin içine atlet giyiyorum.

Bende de aynı şey oluyordu.Özellikle bir keresinde içime çift atlet giymiştim o zaman çok fena olmuştu.Şu an içime kısa kollu atlet giyiyorum,karnıma yemeni doluyorum ve çengelliyorum üstüme kısa kollu jersey onun üstüne de rüzgarlık giyiyorum.

Haha evet Komik mesajlar yanıtsız kalmasın

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
tam giyilen kıyafetten kaynaklıdır yazacaktım ki bir baktım başlık 7 sene önce girilmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
(link)
birde olaya şu yönden bakalım

Geri