açıkça siyaseti sevmiyorum politikacılar ile işim olmaz benim derdim başka ben bu istanbulda nasıl insanlar bisiklet ile işine gider ben onun kavgasındayım,kadıköyde daracık yollara araçlar giriyor kapatacan o dar yolları verecen bisiklet yoluna ,geçen gittim elimde bisiklet ile yürüyorum alışveriş yaptım paket ile binemiyorum kafede oturacağım o barlar caddesinde yukarı çıkyorum arkadan taksi geldi yavaşca yanımdan geçti evet öyle zart diye geçmek yok kaldırım desen yok orada dükkanlar dışarıya saldalye atmış hele hele kadıköy iskeleye bi uğrayın nerede bisiklet yolu yok öyle bi şey ,moda sahilden başlayan ve sonra birden moda iskelesinde kesilen bisiklet yolu yahu nereye gitti diyorsunuz arada bulasın ,sonra sağa dönersiniz sağda başlayan bisiklet yolunu görürsünüzde peki kardeşim niye bitiyor orada .devam ediyoruz kurbağalı dere boyunca evet neyseki köprünün orada bisiklet yolu yapıldı sağa girdiniz devam ve marinada bitti bisiklet yolu yahu nereye gitti diyorsunuz bi bakıyorsunuz ilerde başlıyor oraya uçarakmı gideceğiz böyle bisiklet yolu anlayışı nerede var anca bizde olur çünki bizim baştakilerde bisiklet kültürü yok belediyede tabi,bize zamanında gelipte koşu yolu ile bisiklet yolunu aynı yere yapmaktan bahseden büyük şehir planlamacılarına ne buyrulur,yapacaksınız bi şehir öyle bi yapacaksınızki alt yapısı ile 50 sene duracak bunları en baştan planlayacak idiniz ilerisini görecek idiniz günü kurtarma derdinde olan milletler asla 10 yıl sonrasını hayal bile edemez elin oğlu öyle değil ama ,şimdiki tabloya bakalım icler acısı bostancı-tuzla arası gudubet bisiklet yolu ,artık kaderine terkedildi.bizler bence sahipsiziz bize asla sahip çıkacak ne dernek var nede belediye o kadar yazık çizdik hikaye takip ediyorum derneği face 'den valla hala daha atak gelmedi bostancı-tuzla arası bisiklet yolunun iyileştirilmesi için kesik kesik bisiklet yolu olmaz,bu arada bu olaylı köprü geçişi sonucunda toplantı yapıldı hiç bir bisikletçi grubu gitmemiş onuda öğrendim ben gitse idim hiç kimseyi göremeyecek idim tahminim çıktı çünki bisiklet grupları açıkça derneğe soğuk bakmaktalar açıkça derneğe destek olunmamakta bunun nedenlerini dernek kendi içinde ya çözümler ya da kaybolur gider hiç kimse bu saatten sonrada derneği kaale almaz derneğin yönetimi değişir ise sorunlar çözülürmü onuda zaman gösterir.
köprü geçişi olduğu zaman herkes orada ama sorunlar için toplantı denince kimse yok bu da madalyonun diğer yüzü ,