Scudo Sports

Bisiklet kıyafeti

varolrail

Üye
Tepki
4
İsim
varol eyüboğlu
Bisiklet
Whistle
Merhaba arkadaşlar bisiklet sürerken paçaları lastikli sıradan eşofman altı kullanıyorum otururken selenin ağrıtmaması için bu eşofmanın altına kısa tayt,iç çamaşırı tarzında ne giyebilirim?

Scudo
@varolrail merhaba, örnek olması açısından bir link yolluyorum. Bu şekilde pedli iç çamaşırları var. Bunları kullanabilirsiniz.
(link)

@varolrail dün tchibo'dan bisiklet iç çamaşırı aldım. arkası pedli güzel bir çalışma örneği gibi duruyor. daha deneyemedim ama fena değil gibi. 50 tl bu arada. Bilginiz olsun..

Yakınlarınızda decahtlon varsa deneyerek kontrol edebilirsiniz bisiklet taytlarını falan
Tchibo ürünleri de genel itibariyle kalitelidir geçen sene solar enerjili sayaç almıştım hâla kullanıyorum

Gezintilerde sorun çıkartmaz ama sportif sürüşlerde aşırı ısınmaya bağlı sorunlar ortaya çıkacaktır. Yazınsa hiç kullanılacağını sanmıyorum

@Hasan Saylık en azından oluşabilecek ağrıya elimine etmede faydası olmaz mı sizce? ter vs elbette olur da, ağrıyı az biraz engellesin dusuncesı ıle aldım ben.. Gökhan Bey'in önerisi ile bu arada. Ama sizin dediğinizi de önemseyip ilerde tayta geçmek amacındayım. bakalım:)

Arkadaşım, bisiklete yeni başlayınca ne giyersen giy acır, pek fazla yapacağın bişey yok. Bir de bisiklete sık sık binmiyorsan acır. Bir de selen kötüyse acır, sele ayarın yanlışsa acır. Jelli sele kılıfı arayışına girersin, onu kullandığında da acır. Sonra Brooks sele almak istersin, onu alınca bile acır hatta. Periyodik olarak bisiklet sürersen, bir pedli tayt kullanman yeterlidir. Çok fazla arayışa girme bence, 4 yıllık tecrübemle başıma gelenler çünkü bunlar.

Geri