G GeYiRCaN Üye Kayıt 7 Kasım 2006 Mesaj 91 Tepki 16 Şehir istanbul 17 Ocak 2007 #1 istanbul icinde gezilerde kullanılmak uzere kron trek ve ya herhangı iyi marka bisiklet nereden kiralayabiliriz?
istanbul icinde gezilerde kullanılmak uzere kron trek ve ya herhangı iyi marka bisiklet nereden kiralayabiliriz?
B behcetatinc Forum Bağımlısı Kayıt 18 Eylül 2004 Mesaj 1.359 Tepki 1.253 Şehir İstanbul 17 Ocak 2007 #2 @GeYiRCaN Kron bisikletlerin Antalya'da bir hotelde kiralık olarak kulllanıldığının dışında, özellikle İstanbul'da belirttiğiniz markaların kiralandığını hiç duymadım, olma ihtimalininde bulunduğunu zannetmiyorum.
@GeYiRCaN Kron bisikletlerin Antalya'da bir hotelde kiralık olarak kulllanıldığının dışında, özellikle İstanbul'da belirttiğiniz markaların kiralandığını hiç duymadım, olma ihtimalininde bulunduğunu zannetmiyorum.
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 4 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 17 Ocak 2007 #3 Emin olmamakla birlikte çok büyük olasılıkla Kron ve Trek kiralık sadece Büyükada'da bulunuyor.