Scudo Sports

Bisiklet Kiralama Servisimiz Başlamıştır

Scudo
kiralık bisikletler ve fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz?

şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ulas
Bu kiralik bisiklet kampanyamız tüm Delta Bisiklet şubelerinde geçerlidir.

Gerçekten şahane bir kampanya olmuş, tebrikler Delta Bisiklet:)

• Beğen
Fiyatlar iyi bisikletler için geçerli 20 YTL ile 30 YTL arasında.. Ayrıca Tandem kiralamak isteyen varsa 50 YTL

• Beğen
Tepkiler: bisiklet
Dh Bisikleti Varsa Ben Her Hafta Sonu Kiralarim Birtane:) Saka Bir Yana Guzel Bir Dusunce.

• Beğen
Ulaş abi siz ne yaptınız ya bomba üstüne bomba bomba üstüne bomba vallahi tebrik ederim. Fiyatlar bir günlük fiyatlar mı?

• Beğen
Evet fiyatlar 1 günlük fiyatlar :)

Ayrıca arkadaşlar ben teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: bisiklet
Çok iyi bir hizmet olmuş, hemde düzenlediğiniz turlara bisikleti olmayan insanlarda katılabilir...

@ulas

Büyük Ada'da bisikletin saatlik 5 YTL'den başladığını düşünürsek sabahtan kirala bir bisiklet Delta'dan, git Büyük Ada'ya kendi bisikletin gibi :) Gez toz bütün gün, sonra atla gel. Çook daha ekonomik olur gerçekten. Üstelik Ada'nın bakımsız bisikletlerinin yanında Delta'dan alacağımız bisiklet herhalde limuzin gibi olur :)
(Limuzin demişken, Ada'lar için tandem kiralasak vapura alırlar mı? :D)

@ulas

Peki 'iyi bisikletler'den kastınız ne? Yani kiralanacak bisikletler neler, hangi modeller?:)

@HaliliOzturk

Vapurlara tandem almama gibi durum var mı? Tüh yaaa :(

Vapurun Tandem almam gibi bir durumu olduğunu zannetmiyorum.Normal bisiklet alıyorsa Tandemde alacak kardeş.

@HaliliOzturk

Ne bileyim alsınlarda araya bir yere koyarız ortada boşluklar varya. Oraya konulmaz mı? Olmazsa Kadıköy-KArtal yaparız. Hep tandem'e bir kere bile olsa binme hayalim vardı bu şekilde kiralayarak da olsa binme imkanım olacak.:)

piyasayı dinlemeniz güzel
ayrıca duyduklarınıza cevap vermeniz daha bi güzel

@Bulunmaz

bu sorunun cevabını bende mrk ediyorum....

Geri