Kabul ediyorum abarttım biraz ama her şey bisikletin güvenliği için![]()
Videoda 5.00 'da bisiklete mutlaka kalıcı iz ve kayıt oluşturmayı bu sayede çalınsa bile sahibine daha sonra geri teslim edilebileceğini söylüyor.Daha önce hiç rastlamadım böyle bir uygulamaya Ülkemizde var mı acaba böyle hizmet veren şirket ya da bisikletçii?aslında çok mantıklı görünüyor neden olmasın Türkiye'de
ögrüldüğü üzere en sağlam kilit bile bir taşınabilir testere ile 1 dk da pert,olabildiğince kilitli halde bir yerde bırakmamak,özellikle dışarıda bırakmamak lazım
gayet mantıklı bu tedbir lakin bisikletin çalınması durumunda hırsız yazıyı çıkarmasa bile sizin bisikleti bulmanız çok zor olacaktır zira boyatmışsa ki genelde öyle olduğunu duyuyoruz gördüğünüz her aynı model bisiklet için selesini çıkartıp bakmanız gerekir bu da çok mümkün değil gibi@amatorbisikletci1 Şahsen ben kadronun içine adımı soyadımı adresimi ve telefon numaramı yazan bir not yazıp atıyorum üstüne seleyi monte ediyorum seleyi söküp bisikleti ters çevirmediğin sürece yazdığın not düşmüyor herhangi bir durumda en iyi ispat etme yöntemi söz uçar yazı KALIR.![]()
@Murat B. Senelerce kelepçeyle uğraştığım için açmanın bin bir yolu var biliyorum espri olarak taktım. Şifreli kilit stanley marka fena değil ama dediğiniz gibi kesmek kolay ancak çok kısa süreli duraklamalar da işe yarar ana muharebe gücü bura da stanley ve yale marka iki u kilit tabi ki ağır kuvvette ki bir gücün saldırısına çok fazla dayanmaları zor ancak oyalayıcı zaman alıcı bir güç son olarak önce tedbir sonra tevekkül.