Scudo Sports

bisiklet kilidi

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
elimde buna benzer bir kilit var
(link)
kilit büyük ihtimal anahtar vb. bişeyle zorlanmış anahtarı girdiği yuva normal boyutun 2 katına çıkmış resmen açılmış o ara.kilidin kendi anahtarıyla açılmıyor.bisiklet apartmanda kilitli kaldı acaba kırmak dışında daha kolay bir şekilde nasıl çıkarabilirim?

Scudo
Ben benzer bir kilidin kafa kısmını taşla ezip açmıştım. Avuç içi kadar bir taş alıp açabilirsin kolayca. Üstüne kafa yorduğuna değmez.

Bu kilitin benzerini anahtar kaybolduğundan ve çok kaliteli kilit olmadığı için anahtar yaptırma gereksimi duymadım. Tornavida vasıtasıyla anahtar olan yeri tamamen parçalayıp açarak,içinde muslukları benzer açıp kapatan bir mekanizmaya sahip,onu tornavida vasıtasıyla düz konuma getirerek kolayca açılıyor.Sizin kilit zaten deforme ve zorlanmış artık o kilit işlevini yapmaz.Sizin kilit anahtarla açılmaz.Kaliteli olmayan kilitler genelde metal yerleri parçalanıyor.

kilidi zaten kullanamayacaksınız birdaha zaten o tip kilitler çok kolay açılan kilitler
http://www.2kr2.com/wp-content/uploads/2012/03/tesviyeli_celik_cekic-2685.jpg
çok yardımcı olur :D

• Beğen
Tepkiler: gok
tamam ama o zaman bana yeni bir kilit lazım bütçe 15 tl, 10 dolar, 7 euro şeklinde yurt dışı sitelerden link verebilirsiniz
sırayla gok, koray ve emre arkadaşın yollarını deneyeceğim kolaydan zora :D

Geri