Bende boyle bir kilit aldim. 100db alarmi var fena ötüyor. Ayrica celik ve kalin. Yine de calarlarsa ne diyecegimi bilemiyorum. Motosiklet kilidiymis sanirim. Yale markasi
İlk mesaj eski ama yine de yazayım , o şifreli kilitler kesmeden de açılabiliyor.
Şifresini değiştirirken içeriden ses çıkıyor bu sayede makas olmadan bile açılabiliyor ilk kilit.
O kadar çok bisiklet ya da motosiklet çaldıran arkadaşım oldu ki eğer bisikletiniz gözünüzün önünde değilse kendinizi kandırmamanızı öneririm kilite güvenip.Malesef en garanti yol sadece üstüne binip gitmesinler diye ufak bir kilit takıp ya gözünüzün görebileceği bir yere ya da mekanda kapıda güvenlik varsa ona söyleyip yanına bırakmak.Diğer türlü emin olun 1000 kere birşey olmaz 1001. sefer bisikleti bulamazsınız.1-2 kg lık kilit alacağınıza aynı paraya market bisikleti alıp ufak tefek işlerinizi o bisiklet ile halledebilirsiniz.Malesef bizim bisikletlerimiz oraya buraya park et,bırak ve gez bisikleti değil.Çok memnun olduğum amacı sadece üstüne binip gitmesinler olan hafif kilidim
Masterlock iyi bir ABD markasıdır. Sizin illerinizde bisiklet park yeri var mı bilmiyorum benim ikamet ettiğim yer olan İzmitte mevcut oralara bırakıldığı takdirde ultra lüks bir kilitle değilde. Orta seviye bir kilit ile bırakmakta sakınca yoktur. Zira o bisiklet park yerleri kalabalık çarşı diye tabir edilen yerler veya avm otoparklarının olduğu yerlerdir.
ben 7,5 TL ye aldım senelerdir kullanıyorum. Bence yeterince kalın ve yarım metre civarına bir boyu var. Aslında bisikletim çalıncak bir şeye benzemiyor ama alan götürür.
memnun kalirsiniz bende de var aynisindan yalniz gozuktugunden daha kalin ve agir sabit kilit olarak kulllaniyorum, bence bisikletin uzerinde tasimaya cok uygun degil, ama f/p 10, bir tane de sifreli ufak bir kilit aldim bisikletin uzerinde tasimak icin sonuc olarak tchibo kilit basarili