Scudo Sports

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Bende boyle bir kilit aldim. 100db alarmi var fena ötüyor. Ayrica celik ve kalin. Yine de calarlarsa ne diyecegimi bilemiyorum. Motosiklet kilidiymis sanirim. Yale markasi

uploadfromtaptalk1437495634550.jpg

Scudo
İlk mesaj eski ama yine de yazayım , o şifreli kilitler kesmeden de açılabiliyor.
Şifresini değiştirirken içeriden ses çıkıyor bu sayede makas olmadan bile açılabiliyor ilk kilit.

şu kilidi tavsiye eder misiniz? lastik kaplama ince çelik tellerden üretilmiş 9 mm'lik esnek çelik kablolu.

http://ws2-media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN-IMPORTED/ffefa30eb45c79e4/.jpg

O kadar çok bisiklet ya da motosiklet çaldıran arkadaşım oldu ki eğer bisikletiniz gözünüzün önünde değilse kendinizi kandırmamanızı öneririm kilite güvenip.Malesef en garanti yol sadece üstüne binip gitmesinler diye ufak bir kilit takıp ya gözünüzün görebileceği bir yere ya da mekanda kapıda güvenlik varsa ona söyleyip yanına bırakmak.Diğer türlü emin olun 1000 kere birşey olmaz 1001. sefer bisikleti bulamazsınız.1-2 kg lık kilit alacağınıza aynı paraya market bisikleti alıp ufak tefek işlerinizi o bisiklet ile halledebilirsiniz.Malesef bizim bisikletlerimiz oraya buraya park et,bırak ve gez bisikleti değil.Çok memnun olduğum amacı sadece üstüne binip gitmesinler olan hafif kilidim :)

http://s7.postimg.org/hbbw9oee3/thumbnail.jpg

Masterlock iyi bir ABD markasıdır. Sizin illerinizde bisiklet park yeri var mı bilmiyorum benim ikamet ettiğim yer olan İzmitte mevcut oralara bırakıldığı takdirde ultra lüks bir kilitle değilde. Orta seviye bir kilit ile bırakmakta sakınca yoktur. Zira o bisiklet park yerleri kalabalık çarşı diye tabir edilen yerler veya avm otoparklarının olduğu yerlerdir.

(link)

(link)

bu ikisinden biri tercih edicem sanırım

bende alarmlı bir bisiklet kilidi var ama alarmı bozuk galiba, kilit açıkken bile en ufak sallantıda ötüyor, çok fazla sesi çıkıyor.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/dd/60/26/dd602608049f832de3ab239aeedd9eca.jpg

@Emrah Özşahin

Bu tür bi kilidi nerden temin edebiliriz

vallahi aldım kalın zinciri üstüne kumaş diktim onunla kilitliyorum

(link)

Bu nasıldır

Piyasada 300 liraya Trelock markası'nın kilitleri var hatta daha pahalıları var.Bunları gördükçe 20 liraya boşuna kilit almayayım diyorum ve almıyorum :D

1000 liralık bisikletin gitmesinden iyidir :D zaten geceleri dışarıda bırakmıyorum bakkala giderken yolda bıraktığımda caydırıcı gözüksün diye 300+ liraya kilit uymaz bana :)

• Beğen
Tepkiler: farukrr
@Hayrettin
Doğru ancak işte ben kilit gerektirecek durum yaratmamaya çalışıyorum olay o. :D yoksa katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@Uptown Cyclist

ben 7,5 TL ye aldım senelerdir kullanıyorum. Bence yeterince kalın ve yarım metre civarına bir boyu var. Aslında bisikletim çalıncak bir şeye benzemiyor ama alan götürür.:p:)

@Hayrettin ben tchiboo daki üründen almıştım aynı kampanyalı fiyata, ağırlığı biraz ama güvenliğide çok iyi

@serkanoz87

Hocam memnunsan ben de veriyorum siparişi tchibodan

• Beğen
Tepkiler: serkanoz87
memnun kalirsiniz bende de var aynisindan yalniz gozuktugunden daha kalin ve agir sabit kilit olarak kulllaniyorum, bence bisikletin uzerinde tasimaya cok uygun degil, ama f/p 10, bir tane de sifreli ufak bir kilit aldim bisikletin uzerinde tasimak icin sonuc olarak tchibo kilit basarili

• Beğen
@Hayrettin fazlasıyla memnunum fiyat/performans olarakta piyasada yanına yaklaşan olmaz diye düşünüyorum.

• Beğen
Geri