Scudo Sports

Bisiklet kazasını videoya kaydettim

Çok geçmiş olsun. Demek ki bu tip kazalar sadece Türkiye'de yaşanmıyormuş.

Tesekkurler,

Bunlara kaza degil de tatsizlik gozuyle bakiliyor. Ortalikta kan, kirik cikik yoksa, ambulans cagrilmayacaksa kazadan sayilmiyor pek. Elini kolunu kaldirmayan arkadasa pek hos olmayan laflar soyleniyor, akdenizli arkadaslar olaya dahil olmussa bir takim el/kol hareketleri ve jestlerle destekleniyor laflar, ardindan herkes kendi yoluna bakiyor olaysiz dagiliniyor.

Scudo
Elektrikli bisikletleri bu yüzden hiç sevmiyorum. Ne alaka diyeceksiniz haklı olarak :D

Amcamız kulaklarına güvenerek o hamleyi yapıyor. Arkadan hiçbir şey gelmediğini düşünerek U dönüşü yapmak istemiş, dönüp bakmaya tenezzül bile etmemiş çünkü arkadan gelen hiç ses yok :eek: "Araba gelmiyor" deyip dönmeye başlamış ve güm :acpsnr: Neyse ki bisikletlilerin hızı çok düşük.

Buna benzer durumları ben de yolda yürürken 1-2 kez yaşadım, elektrikli bisikletler yüzünden. Bu aletler bildiğiniz gibi hiç ses yapmıyorlar, adeta hayalet gibiler ama 40 km/h gibi hızlarla kaldırımdan, yoldan, kısacası canları nereden isterse gidebiliyorlar ve tamamen kasaplar. Arkanızdan hiçbir şeyin gelmediğini düşünerek bir anda gidiş yönünüzü değiştirmeye kalktığınızda o an arkanızdan gelen bir elektrikli bisikletin direk kucağındasınız. Çünkü geldiklerini anlayamıyoruz, hiç ses çıkarmıyorlar :snzdglsn: Ve daha da kötüsü HIZLI geliyorlar! En kötüsü, canları nereden gitmek istiyorsa oradan gidiyorlar. Çoğu zaman siz de farketmişsinizdir, sadece yaya trafiğine açık meydanlarda yayaların arasında slalom yaparak gittiklerini :kötü:

Neyse, ortadoğuda sıradan bir gün deyip uyuyorum :cool:

beklemek istemeyenler direkt 01:50 ye atlayabilirler

• Beğen
Tepkiler: Mösyö Salyangoz
Benzer bir şekilde yola atlayan başka bir bisikletli. Fakat bu kişiye araç çarpıyor, ağır yaralanıyor ve soruşturma başlatılıyor.
(link)

Yabancı bisiklet forumunda bir üyenin dikkatini çekmiş. Bu kazadaki benzer olayı bu kez bir araba yapıyor (anayolda u dönüşü yapıyor) :D neyse ki kimseye bir şey olmuyor.

"sokağın yanlış tarafında u dönüşü yapan bir adam mı? Yolunun üzerinde. Bisikletinizde bir ışıkla sürmek için iyi bir sebep. Önümde çok hızlı dönüş yapan kulaklıklı yayalar görünce sadece bekliyorum. Ama akan trafikte u dönüşü yapan bir araba? Bu birini öldürecek."

45. Saniyede görülebilir. Bunun için konu açma gereği duymadım. Zaten yine bir u dönüşü var fakat bu kez bir motorlu araç. Türkiye'de artık normal karşılıyorum. Yabancı forum üyesi bu tip durumlarla pek karşılaşmadığı için dikkatini çekmiş olsa gerek.

Yeni video. Bu kez bisikletleri takas ettik. Enduro bisiklet olan Btwin rockrider 520s sürdüm

yıllar önceki istanbul sağanak yağışında yağmura yakalandık. o sıralar bu fırtına çok gündem olmuştu. görüntüleri şile'de kaydettim. yeniköy'e girerken yağmur atıştırmaya başladı ve girip bir yere saklanınca fırtına koptu. o anlar yaşanmadan önce arkadaşımın annesi "çok kötü fırtına geliyor" diye telefonla uyarmıştı. biz de saklanacak yer bulduk.

bu eve dönüş videosu

Geri