Scudo Sports

Bisiklet Kazası - Ağaca Vurdum (videolu)

@thedewil Tebrikler, çok güzel bilgileri bulmuşsunuz. Artık bütün forumu bana yüklenmesi için tüm delilleri ortaya koyabilmişsiniz. Tebrikler. O en yukarıda yazmış olduğum mesaj vardı ya "Oh iyi olmuşçular, oradan geçilir mi ulan ayı diyecekler hiç gelmesin hatta bu kısmı gördükten sonra çıksın başlıktan." İşte bu kısım sanaymış resmen. Gelme kardeşim. Kurtuluş yok mu senin gibi insanlardan? Her başlığımın altına gelip ahkam kesmeye başlıyorsun. Başka işin gücün mü yok? Kişisel bi sıkıntın varsa yada direkt benle ilgili bi sıkıntın varsa buyur özelden görüşelim, konuşalım.

Scudo
gecmis olsun.

kaydi hangi kamera ile yaptiniz?

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
Geçmiş olsun tekrar diyorum az daha dikkat:)

• Beğen
@Eibec teşekkür ederim. Sjcam sj4000. Bu arada cidden soruyorum, kamera görüntüsü nasıl? Yeterince iyi midir?

@Themaner sağolasın dostum. Umarım bi gün daha güzel videolarla gelirim :)

• Beğen
Tepkiler: Themaner ve Eibec
Ortaköy yolu mu orası? Ben de aynı mevzuyu yaşadım orada, sağdan ufak ufak giderken yanından geçen otobüsler küçümsenemeyecek oranda yakınından geçmek zorunda kalıyor.
Sirkeci - Barbaros - Ortaköy hattında biraz seri olmak lazım.

Bu arada yanlış anlama ancak çarpma anın çok komiğime gitti :D O ağaç bir gün böyle bir olay yaşayacağını tahmin etmemiştir :D

@Bugraacik Kesinlikle çok geçmiş olsun bunun oh denilecek bir yanı yok ki zaten sizde farketmişsiniz hatanızı kendinize çok dikkat edin

• Beğen
Hocam sen otobüsün sağına yanaştıkça otobüsü ben kullanıyormuş gibi gerildim. Otobüsü sollamanızda v.s değilim, ben de genelde otobüslerden daha hızlı gidiyorum ve solluyorum ancak kendinizi otobüs şoförünün yerine bir dakikalığına koysanıza. Sağ gitme ihtimaliniz yok, belki yol daralsa lastiğinizin altında kalacak bir şey yanınızdan ilerliyor. Sola geçip yer veremiyorsunuz, karşınızdan bir şey gelse sağ kayamıyorsunuz. Bence kimseye bu acıyı çektirtmeyin.

Çok geçmiş olsun.

@barış barış
oooofffff içim daraldı üstad, fenalık geldi gözün sevem yapma vay haline sevenlerinin :krktm::krktm::krktm::krktm: ayrıca sana terminatör demek isterim müsadenle;):harika: Allah korumuş vallahi

çok ama çok geçmiş olsun. o yolda akşamları full kilit oluyor ve araçların en ufak insiyatifleri yok. bende mecbur sağ taraftaki kaldırımı kullanıyorum. genellikle boş oluyor.
Barbaros bulvarını çıktıktan sonra maslağa kadar olan kısımda tamamen trafik içinde kalıyorum ve mecburi olarak orta şeritlerde aralarda derelerde gitmek zorunda kalıyorum. çünkü en sağda minibüs, otobüs ve yayalardan dolayı ilerleme şansım yok gibi. 2 kere denedim ikisindede minibüsün altında kalıyordum. sıkışık yada yavaş akan trafikte uyum sağlayabildikten sonra bana göre orta kısımlar en sağdan daha güvenli.

@Gökhan Akkaya kardeşim bende izledikçe gülüyorum ne yalan söyleyeyim :D o şarkıyı da o yuzden bitistirdim biraz vuruşla :)

@Genç89 teşekkür ediyorum hocam, diyen gene çıktı ama tabi :)

@furkantrojka bu açıdan da düşündüğünüz için teşekkür ederim tabi, hem bana hem diğer arkadaslara örnek teşkil edebilir. Sağolun mesajınız için.

@serkant yakıt hocam bazi saatlerde ortaya çiçekçi, simitci ve sucu arkadaşlar ışınlanıyor tabi denk gelmiştim. O yolda çoğunlukla sağda giderim araçlar açıktan geçer yanımdan. Bu sefer biraz farkli tabi, ben bayagi zorlamışım...

Geçmiş olsun, gerçekten ucuz atlatmışsınız fakat hatalısınız. Yolun dar oluşu, otobüsün genişliği ve kaldırıma yakın gidişi, ağaçların yola çıkıntı yapması sizi otobüsün sağına girmemeniz konusunda uyaran tehlike işaretleriydi. Siz hiçbirini dikkate almadan otobüsün sağına girdiniz ve olabilecek en ucuz şekilde atlattınız. Eğer o yol sola doğru virajlıolsaydı, otobüs uzun bir araç olduğu için arka kısmı yolun dışına taşacak hatta belki de ağaçla otobüs arasında sıkışacaktınız.

Kendimi sizi uyarmak zorunda hissediyorum. Çok sık kaza yapmaya başladınız dikkatli olun. İSTATİSTİK OLARAK 10 KAZADAN 1'İ ÖLÜMLE SONUÇLANIYOR.

• Beğen
Tepkiler: thedewil
Merak ediyorum. Vlog çeken arkadaşlar kamera kayıttayken daha bir aksiyon peşinde koşuyorlar. Yada gaza geliyorlar bilemiyorum. Aynı durum motosiklet vloggerlarında da var. Eğer kamera kapalı olsaydı da aynı şekilde geçmek için zorlar mıydınız?
Ayrıca trafikte sağdan geçmek yasaktır.
Umarım daha büyük bir hata yapmadan daha dikkatli olursunuz.
Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun.Genel itibariyle daha dikkatli olmak lazım.Yaşamak için ikinci bir şansımız olmayabilir.İnşallah bundan herkes bir ders çıkartır.

Geçmiş olsun,Allah beterinden korusun bundan sonra daha dikkatli kullanırsın inşallah..

@Bugraacik Siz onlara bakmayın söylemlerinin nerelere varabildiğinin farkında değiller. Her konuşanın lafına takılacak olsak depresyondan kurtulamazdık.

@uguryilmaz144 geçme tercihim yanlış bi zaman ve yerdi hocam, açıkça ortada. Aynı yolu geçerken daha dikkatli oluyorum artık. Orayı kullanan arkadaşlar da görsün istedim nasıl geçilmemesi gerektiğini. Uyarınız için teşekkür ediyorum hocam.

@Eray Gündoğdu kameram yokken daha kötü kazalarım oldu. Örneğin vatan caddesinde yolun ortasına düştüğümu hatırlıyorum. Açıkçası dediğiniz de haklısınız kısmen. Güvenli ve sağlıklı bi sürüş sonrası 'bugün videoluk bişey çıkmadı ama çok şükür sağlam dönüyorum' diyorum. Aksiyon aramak isteyen her türlü bulur tabi.

@DeNuevo teşekkür ediyorum hocam, umarım diğer arkadaşlarda ve bende daha dikkatli oluruz.

@Genç89 haketmişiz kardeşim. Başımızın yarılmasını hatta belki de sakat kalmayı haketmişiz. Dedikleri buna çıkıyor.

@Owlknife sonraya bırakmak istemedim, teşekkür ediyorum iyi temennileriniz için.

@Ahmetgitar ağaçtan önceki levhaya vurmamak için çabaladım açıkçası...

@Seymour Glass hocam ikisini birleştirirsem vurma sesi arada kaynar diye yapmadım. Böyle güzel olmamış mı? :(

Kusura bakmayın baska bi konu girmişti araya cevap veremedim sizlere.

@Bugraacik O işin şakası. Yanlış anlamadıysam kaldırıma takıldın önce değil mi? Sonra kontrolü kaybederek ağaca çarptın.

• Beğen
Bisiklet sürmeye ilk başladığım zamanlar hep zamanla yarışırdım, acele acele gitmek istediğim yerlere çabucak ulaşmak isterdim. Sonra 2-3 kaza yapınca, amaç eve veya işe sağlam gitmeye doğru kaydı. Çok şükür 1.5 yıldır hiç kaza yapmadım.
Hiç bir şey insanın canından kıymetli değildir. Lütfen sürüş şeklinizi gözden geçirin !

• Beğen
Tepkiler: ATTy
Geri