Scudo Sports

Bisiklet Kazası - Ağaca Vurdum (videolu)

Bugraacik

Forum Demirbaşı
Tepki
753
İsim
Buğra Açık
Bisiklet
Carraro
Evet ben, evet evet gene ben. Hani şu hakaret ve kötü temennilerde bulunduğunuz arkadaş mı diyeyim varlık mı diyeyim insan mı diyeyim bilemedim. Fazla uzatmadan kısa kesmek istiyorum. Oh iyi olmuşçular, oradan geçilir mi ulan ayı diyecekler hiç gelmesin hatta bu kısmı gördükten sonra çıksın başlıktan.

Videodan bahsedeyim. Bilerek görüntünün sesini kapatmadım ki, ağaca vurma sesini de duyma keyfini yaşayın istedim :D Gördüğünüz gibi gene Çırağan tarafı. Gene az da olsa sıkışık bi trafik. Ve en önemli unsur; BEN. Soldan gitme yasalar izin vermiyor, ortadan gitme trafik aksıyor, sağdan gitme şöyle olur böyle olur derken evet şöyle böyle oldu. Video esnasında yaşanan veya sonrasında sormak istediğiniz şeyler varsa tabii ki cevaplayacağım. Eleştiriye bu sefer çok açık olmasam da tatlı şekilde konuşulursa sevinirim. Çünkü hala başım ağrıyor :) Ve birde henüz tura başlamadan ufak bi kaza mı desem sakarlık mı desem onu da bonus olarak koydum, o kısma gülebilirsiniz :D:koptum::koptum:

Scudo
Sn @Bugraacik geçmiş olsun. Ortada eleştirilecek yahut alaya alınacak bir konu yok. Bir kaza yaşamışsınız. Bize sadece geçmiş olsun demek düşer. Sevgili Allah bir daha yaşatmasın. Dikkatli ve keyifli sürüşler diliyorum.
Esen kalın.

Cok cok gecmis olsun

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@Bugraacik yine soylenecek cok sey var aslinda ama neyse gecmis olsun diyelim sadece.Yalniz agaca vurmamis bildigin kafa atmissiniz o sesi duydugumda icim acidi.Kazasiz belasiz gunler dilerim;caninizi daha fazla umarsamaniz dilegiyle...

@Mesut DOĞRU Teşekkür ediyorum hocam, tomografi temiz çıktı :)

@mariokaldato teşekkür ederim raşit bey abi.

@kobalamin normalde geçme planım işe yarayacaktı ama otobüs durağa yaklaşırken hiç gaz kesmedi, üstelik arttırdı. bende yavaşlayayım derken olan oldu...

Geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ediyorum tek tek.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Bugraacik
Kardeşim neden otobüsü geçmek konusunda bu kadar kasmışsın anlamadım açıkçası.
Sana bir abi, dost , arkadaş tavsiyesi otobüsü görünce yavaşla bırak geçsin gitsin.
Durağa yanaşacak olabilir, aniden durması gerekebilir, önüne bir araç kırmış olabilir.
Araç kullanıyor musun bilmiyorum ama binek araç bile kullanırken bazı manevralarda sağ yada sol taraftaki araçlar kör noktada kalabilir, yada ani bir refleks ile bakmadan direksiyonu kırmış olabiliyoruz.
Telafisi mümkün olmayan kazalara maruz kalmaman adına, kas gücü ile trafikte ilerlerken araçlarla inatlaşılmaması gerektiğini hatırlatırım. (Dikkatsizi var, öküzü var, acemisi var.)

Çok geçmiş olsun.

Arkadaki müzik anlatımı güçlendirmiş :)

Kusura bakma da haketmişsin. Biz bisikletliler asla ama asla motorlu araçları bırakın geçmeyi onlarla yan yana gitmek gafletinde bile bulunmamalıyız. Geçmis olsun. Bu video ibret olarak bol bol izlensin. Genç arkadaşlar özelikle ders alsın. Güvenli, tedbirli sürüşler herkese

2. merak ettim, açtığın bir konu varken neden 2. bir konuyu açtın merak ediyorum açıkçası..

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
@Deniz A Saydığınız etmenler çok doğru, fakat o an geçip kurtulma isteği doğmuştu içimde. Durağa yaklaştıkça hızlanacağını pek düşünmedim açıkçası. O müziği kaza videolarımda kullanmak için yapımcısından izin aldım :D

@h.kozan @Volks Volkan bey sizin mesajınıza önceki arkadaşın yazdığı mesajla örnek olarak cevap vermek istiyorum. "Kusura bakma da haketmişsin" Şu kısmı bence hiçbir hata yapan insan haketmiyor. Dışarıda 125cc'lik sucu motoruyla ön kaldırıp yere düşen adama da yardım ederim, ayağı taşa takılıp düşene de. Kimse hata yaptığı için başına kötü bişey gelmesini haketmez bence. İlk konuyu açmamın nedeni açıkçası, böyle yorumlar gelecek mi gelmeyecek mi diye bi ortamı yoklamaktı. Lakin hala geleceğini gördükçe pek bişey değişmemiş dedim. Diğer bi arkadaşta forumda neden kavgacı zihniyet var diye sormuş bi başlıkta. Açıklamasız. Açıklanamıyor. Düşen birini görünce öyle yürürsen düşersin demek yerine kardeşim iyi misin demek daha hoş ve olumlu olacağını düşünüyorum. Hatayı zaten yapan iyi biliyor.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
kötü örnek olmak istemem ama bende senin gibiyim malesef
elli kere düştüm kafamı taşa betona yola toprağa çarptım günlerce boynumu çeviremedim sabah yataktan kalkamadığım oldu omzumu kırdım kamyon çarptı uçtum hendeğe düştüm gidon kaburgalarıma girdi kaç kere dizimi parçaladım kemik görünene kadar hafızamı bile kaybettim daha birsürü şey var hatırlayamadığım ama hala akıllanamadım boşuna dememişler can çıkar huy çıkmaz diye
en azından bize bakıp bunun gibi yapma derler oda bişey
sen yinede daha dikkatli ol ben öyle yapıyorum

.

@Bugraacik

Motor da ve bisiklette kask takmayana + kulaklık takan insanları hiç sevmem. Bu benim kendi görüşüm, burada konu da vardı. Bisiklet sürerken ne dinliyorsunuz diye.
Arabayı da o zaman kulaklık takarak dinleyelim, son ses hiç bir yeri duymadan. Sen insanları bu şekilde tehlikeye atmış oluyorsun. Kulaklık var arkanda, farzetki ambulans geliyor ve duymuyorsun sana çarpıyor ne olacak ? Vurduğu için o mu suçlu yoksa kulaklık taktığın için sen mi suçlusun ? x bir taşıt da olabilir bu.

Artistlik yapıp motordan düşen de oldu yanımda kafasında kask olmayanda ben yardım etmedim, neden ? Önlemini alacaksın, almıyorsan binmeyeceksin kimse kimseyi zorlamıyor.

Eğer bunları kabul edemiyorsan konuyu açmayacaksın, eleştiriye açık olmalısın. Ben açık olduğumu düşünüyorum, belki tavrım yazma şeklim düşüncem sana farklı gelebilir ama evet ben farklı olduğumu düşünüyorum.

Cenk kardeşimiz acı bir şekilde can verdi, kulaklık vardı kulağında.. Tamamen açıktayız, motor da da bisiklette de. Hayatınızın biraz önemini anlayın..

Sevgiler, bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
Otobüsün durağa yanaşma ihtimalini Vs bırakalım, orada ağaçlar yola doğru eğim yapmış zaten sıkıştırıyor, yayalar arkalarını dönmüş çantaları yola taşıyor, siz hala geçmeye uğraşıyorsunuz. Gereksiz bir risk almışsınız malesef o risk gerçekleşmiş. Ne diyelim geçmiş olsun ama ben bu durumda sol taraf müsaitse geçiyorum yoksa arkasında bekliyorum. Sallarken de sola sapılacak bir sokak cadde Vs olup olmadığını kontrol ediyorum Tek gidiş tek geliş yolda sağına soluna girdiğiniz aracın sizi göreceğini asla ve asla düşünmeyin. Kimse aynasına bakmayı bile aklından geçirmez. O otobüsü kullanan da sizi ağaçlara sıkıştırıp öldürseydi farketmeden devam edebilirdi. Aman dikkat...

Dostum nacizane fikrim;
Kendi sağlığın ve gelecekte bu sürüş stili ile hem kendine hemde kazaya karışan diğer fertlere vereceğin üzüntüyü düşünürsek, senin bisikleti bırakman daha uygun olabilir.

@barış barış Bu fikir iyiymiş hocam, böyle kullanmayın diye bi belgesel yapılırsa kullanılabilir :)

@Volks Hocam ben daha çok yardım etme taraftarıyım. Belki yerden kaldırıp bi sandalyeye koltuğa oturtup uyarı da bulunulabilir.

@Ozan k. Haklısınız hocam, dikkat edilmesi gereken şeyleri bazen unutuyor, göremiyor veya hiç düşünemiyor olabiliyoruz.

@Şafak Atilla Akpınar Kaza yapacağımı anladığımda başka insanlara etkide bulunmamak için elimden geleni yapıyorum açıkçası. Birçok kez ufak şeylerde dahi birine değecek kadar bile yaklaşmış olsam kendimi başka tarafa atıyorum, yaralanacağımı bilsem de. Bisikleti bırakırsam 2 tekerli olan başka araca geçeceğim ve belki de yaşayacağım yada yaşatacağım sıkıntı artacağından ötürü şuan böylesi en sağlıklısı.

Geri