Bugraacik
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 753
- İsim
- Buğra Açık
- Bisiklet
- Carraro
Evet ben, evet evet gene ben. Hani şu hakaret ve kötü temennilerde bulunduğunuz arkadaş mı diyeyim varlık mı diyeyim insan mı diyeyim bilemedim. Fazla uzatmadan kısa kesmek istiyorum. Oh iyi olmuşçular, oradan geçilir mi ulan ayı diyecekler hiç gelmesin hatta bu kısmı gördükten sonra çıksın başlıktan.
Videodan bahsedeyim. Bilerek görüntünün sesini kapatmadım ki, ağaca vurma sesini de duyma keyfini yaşayın istedim
Gördüğünüz gibi gene Çırağan tarafı. Gene az da olsa sıkışık bi trafik. Ve en önemli unsur; BEN. Soldan gitme yasalar izin vermiyor, ortadan gitme trafik aksıyor, sağdan gitme şöyle olur böyle olur derken evet şöyle böyle oldu. Video esnasında yaşanan veya sonrasında sormak istediğiniz şeyler varsa tabii ki cevaplayacağım. Eleştiriye bu sefer çok açık olmasam da tatlı şekilde konuşulursa sevinirim. Çünkü hala başım ağrıyor
Ve birde henüz tura başlamadan ufak bi kaza mı desem sakarlık mı desem onu da bonus olarak koydum, o kısma gülebilirsiniz 

Videodan bahsedeyim. Bilerek görüntünün sesini kapatmadım ki, ağaca vurma sesini de duyma keyfini yaşayın istedim