Oktay Yıldız Aktif Üye Kayıt 18 Aralık 2010 Mesaj 116 Tepki 31 Şehir Kocaeli 2 Ağustos 2011 #41 Büyük geçmiş olsun allah daha beterinden korusun. Türkiyede bisikletli bir yaşam zor hele ki şehir içinde.
Büyük geçmiş olsun allah daha beterinden korusun. Türkiyede bisikletli bir yaşam zor hele ki şehir içinde.
Taylan Atanur Üye Kayıt 15 Temmuz 2010 Mesaj 52 Tepki 22 Şehir İSTANBUL Bisiklet Scott 2 Ağustos 2011 #42 Geçmiş olsun arkadaşım gene seni hastaneye götürmüşler geçen taksicinin teki yerde kanlar içindeki çocuğun üstüne yürüdü , birtek ben müdahale ettim arkadaki arabalar da korna çalıp hadi trafiği kapatıyorsunuz çekilin diye bana kızdılar
Geçmiş olsun arkadaşım gene seni hastaneye götürmüşler geçen taksicinin teki yerde kanlar içindeki çocuğun üstüne yürüdü , birtek ben müdahale ettim arkadaki arabalar da korna çalıp hadi trafiği kapatıyorsunuz çekilin diye bana kızdılar
E Erol DEGERLI Üye Kayıt 21 Haziran 2011 Mesaj 44 Tepki 13 Şehir istanbul Bisiklet Cannondale 2 Ağustos 2011 #43 @Aydın Bez gecmiş olsun. acil şifalar...
N nihat sarıkaya Üye Kayıt 1 Ağustos 2011 Mesaj 17 Tepki 7 Şehir İSTANBUL 2 Ağustos 2011 #44 Büyük geçmiş olsun.Maalesef bisiklet kullanan kişilere hiç saygı yok((