Scudo Sports

(Bisiklet Kazandırır) Bizikletim Sayesinde Terfi Edip Zam Aldım

akifberkant

Forum Bağımlısı
Tepki
1.545
Bisiklet
Salcano
Merhaba Dostlar,

Geçtiğimiz cumartesi akşamı bana acil telefon geldi. Telefonda firmamızın bir mağaza şefi, acil bir kaç ürüne ihtiyaç duyduklarını, mutlaka temin etmeleri gerektiğini yoksa işi kaçıracaklarını söyledi. Bu ürünlerin teslimi için pazar günü firmaya gelip gelmeyeceğimi söylediğinde, ( bu bahane ile bisikletle de gezmiş olurum düşüncesi ile ) ' olur, gelirim ' diye cevap verdim.

Yarım saat sonra arayıp ' şimdi gelemez misin ? ' diye sorduğunda, bu soruya da ' olur ' dedim. Bisikletime atladığım gibi ( karanlıkta trafik biraz ürkütse de ) 20 dk. içinde firmaya varıp malı teslim ettim.

Pazartesi sabahı bilgisayarımda yönetimden teşekkür mailleri gördüm. Meğer daha önceden hakkımda görüşülmüş zaten, Ocak ayı için birşeyler yaparız demişler. Fakat bu olay gerçekleşince herşey hızlandı ve fazlasıyla zam yapıldığı gibi terfi de gördük.

Yazışmalar;

'' Berkant merhaba,

... mağazanın çok acil bir teslimatı için .... Bey'in bir telefonuyla cumartesi gecesi fabrikayı gelip kumaşları teslim etmen, hem kendim, hem de şirketimiz adına beni çok mutlu etti. Bu şirket için çok değerli olduğunu bilmeni isterim.

Saygılarımla,

... bey ;

Bu güzel yazınız için teşekkürler.Berkant arkadaşımızın yaptığı tam bir sorumluluk örneğidir.Sorumluluk ve insiyatif kişiler tarafından işte böyle alınır.

Sorumluluğunun gereğini yapmıştır.

Berkant gelecekte daha iyilerinide yapacaktır. Yapacağındanda hiç şüphem yoktur.

Yeterki kişiler hak ettiği değerlerini hissetsinler .Bu değeri hissedincede sorumluluk ve insiyatif almaya devam ederler.

Tekrar teşekkürler
''

Kısacası bisikletin sağlığıma katkısı, algısı, vergisi, yakıt masrafı olmayışı, en önemlisi de bisiklet forumun da sayesinde güzel dostlar edinmem yanımda iş hayatımda da büyük katkısı oldu.

Bisikletimin kazanmamda katkısı oldu.

Selamlar

Scudo
Hocam , bu işte bisikletin etkisinin olduğunu firma yöneticileri bilirse çok iyi olur . Başarılar

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
bisiklete binmiyo olsaydınız da giderdiniz sanki :)

tebrikler, nice güzel haberlere :)

• Beğen
@CandanC

Bisiklet olmasa minibüs ya da taksi aramak vs. zor gelebilirdi belki:) Hani o an insan ' şehir dışındayım ' da diyebilir.

Bisiklet kullanacak olma düşüncesi harekete geçmeme katkı sağladı.Çünkü bir iki gündür kullanamamıştım. Hepsi vesile tabii ama bisikletin de böyle bir katkı ve anısı oldu. Yoksa sadece gece vakti iş yerime gelip yardımcı oldum diye değil tabii:) Sürekli verilen emekler söz konusu.

Teşekkürler

Belliki işinizde sevilen bir kişisiniz... Bisikletinizinde bu başarınızda payı olması sevindirici bir haber. Başarılarınızın devamını dilerim...

• Beğen
Tüm tebrik ve iyi dilekler için teşekkür ederim dostlar. Herşey gönlünüzce olsun, Allah hepimize iyilik, güzellik, mutluluk nasib etsin. Selamlar

Bisiklet ve iş deyince aklıma "Bisiklet Hırsızları" filmi geldi. İzlediniz mi bu filmi? İzlemediyseniz mutlaka izlemenizi öneririm. Terfi etmenize sevindim, iş hayatınızda başarılar..

• Beğen
@Cengiz ADANUR

Filmi izlemiştim, gerçekten güzel bir film, yalnız çok hüzünlü hatta dram.

İyi dilekleriniz için teşekkürler, size de başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Cengiz ADANUR
Geri