Scudo Sports

Bisiklet Kazaları

2019 yılında yaşadığım kaburgalarımın kırıldığı, sol bacakta asfalt yanıkları ve sol dirsekten iki ameliyat olmama sebep olan, kaskımın ve bisikletimin de direkt kadro'dan kırıldığı kazada %100 haklı bulunduğum için 200.000 TL'ye yakın tazminat almıştım. Yola bakmadan giren bir araçla kafa kafaya çarpışmıştık, sonrası bende de yok. Ölmememin mucize olduğun söylemişti doktor zira füze gibi ön camından girmiştim aracın. Neyse, hastanede yatarken bu tarz olaylarda mağdur olan kişileri bulmak için sigorta şirketlerinden kişiler geziyor, beni de öyle bulmuşlardı. Hastaneye gidip rapor almamdan, davaya kadar her şeye bu bahsettiğim kişiler bakıp almış olduğum tazminattan %15 gibi bir şey almışlardı. Hatta bir hastane engel oranını düşük verince İzmir'e başka bir devlet hastanesine göndermişlerdi beni tüm masrafları karşılayarak. Sözün özü; çok geçmiş olsun ancak umudunuzu yitirmeyin. Haklı bulunursanız bir nebze olsun acıyı dindirecek haber alabilirsiniz.

Scudo
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, arkadaşım avukat konuyla ilgileniyor alabileceğimiz en iyi sonucu almaya çalışacağız
Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

Böyle tipleri canlı sınıfından çıkarmak gerek.
Ya da ilk okulda tembeller sırası diye bir şey vardı benim zamanımda. Acaba diyorum bunları rezil edecek bir düşük sınıf modeli oluşturup sosyal medyada yaysalar. Afişe edip yayınlasalar. Böyle bir liste olsa.
"AAa Mahmut abi listeye bak, sen artık DALLAMA MAHLUK sınıfına düşmüşsün? :D"

Ya da ilk okulda tembeller sırası diye bir şey vardı benim zamanımda. Acaba diyorum bunları rezil edecek bir düşük sınıf modeli oluşturup sosyal medyada yaysalar. Afişe edip yayınlasalar. Böyle bir liste olsa.
o hallerin de bile gurur duyarlar bunlar abi video lar var aracıyla makas atanlar motoruyla ön kaldırarak gidenler hepsinin altına hakkını vermiş yazıyorlar toplum çok acayip bir hal almaya başladı z kuşağı vs muhabbetine girmeyeceğim ama yeni nesil çok berbat daha da kötüsü diğerleri de onları örnek alıyor

Bu öneriye kuvvetle katılıyorum fakat yeterli bulmuyorum. Pandemiden sonra evden çalışıyorum. Her ne kadar uzaktan çalışıyor olsam da işle ilgili zaman zaman trafikte, markette, yolda, çocuğun okulunda bir çok yerde bir çok noktada insanlarla iletişim halindeyiz ya da temas ediyoruz diyelim.

Tüm bu temas noktalarında kimsenin işini zorlaştırmam, birinin aracının önüne aracımı park etmem. Sıraya aradan kaynamaya çalışmam. Malımı ürünümü satmak için üfürmem. Değil 3 kuruş milyon alacak olsam hakkım olmayanı istemem.

Tek tek yazamasam da hem yazılı hem toplumsal kurallara uymaya çalışırım. Kaza elbette olabilir fakat kanun kural tanımayan, toplumda yaşamaya uygun olmayan başkasının hakkına dikkat etmeyen davar gibi yaşayan ve düzgün tipler salıverdikçe kendine bunları iyice hak gören bu kişilerle yaşam alanlarımı paylaşmak istemiyorum.

Bir ara bir dizide böyle bir konu işlendi sanırım. Her insanın puanı akıllı bir teknoloji tarafından hesaplansın. Herkes puanına göre benzer bir sınıfla belirli bir bölgede yaşasın. Pisler pislikleriyle boğulsun iyi insanlar birbiriyle birbirine tebessüm ederek, kurallara uyarak makul ve ahlaklı bir şekilde yaşasın.

Ahlaksızlık ahlak anlayışımız olmuş.

Yurt içi ve yurt dışı gezi,kamp yapardım Geçirdiğim trafik kazaları sonucu kravan,motosiklet hepsini sattım Bisiklete döndüm
Trafikte ne kendi ne de başkalarının hayatlarına saygıları olmayan insanlarla ilgili söyleyebileceğim hiçbir şey kalmadı
SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ Herkese temkinli kazasız sürüşler,yolculuklar

Dosyalar

• Ekran görüntüsü_2024-02-16_01-26-02.jpg
    Ekran görüntüsü_2024-02-16_01-26-02.jpg
    78,2 KB · Okunma: 110
  • IMG-20220409-WA0000.jpg
    IMG-20220409-WA0000.jpg
    42,5 KB · Okunma: 103
  • WhatsApp Image 2023-10-01 at 01.28.43.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-01 at 01.28.43.jpeg
    73,2 KB · Okunma: 104
O parkı çok sık kullanıyorum. Dikkat çekecek düzeyde parkın içine giren araç sayısı arttı. Bu araçlar kendileri için ayrılmış park alanının dışında, tamamen yayalara ayrılmış olan alana giriyorlar, deniz kenarındaki kayalıklara kadar gidiyorlar. Kısacası parkın içinde de artık rahat yok, çok dikkatli olmak gerekiyor.

Doğanay Güzelgün"ün katili olası adam öldürmekten 20 yıl ceza almış. Sonunda işini yapan bir hakim çıkmış. 🙏

Sözkonusu kişi kimdir? 20 yıl ceza aldı dediğin dava hangi adliyede görüldü, ne zaman sonuçlandı? Davalının fotoğrafları var mı, kimdir bir görelim diyorum. Uyuşturucu aldığı nasıl ispatlanmış? Kaza anını gösteren MOBESE, araç içi kamera görüntüleri var mı bakabileceğimiz? Haberin linki var mı?

• Beğen
Tepkiler: Anonim
Sözkonusu kişi kimdir? 20 yıl ceza aldı dediğin dava hangi adliyede görüldü, ne zaman sonuçlandı? Davalının fotoğrafları var mı, kimdir bir görelim diyorum. Uyuşturucu aldığı nasıl ispatlanmış? Kaza anını gösteren MOBESE, araç içi kamera görüntüleri var mı bakabileceğimiz? Haberin linki var mı?
Konuyu geriye doğru tararsanız gerekli bilgilerin çoğuna ulaşırsınız.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Allahtan Vefat edene rahmet yakınlara metanet,sabır diliyorum Kaza ile ilgili de söylediğim tek şey yine aynı Sözün Bittiği Yerdeyiz

Geri