Bir vatandaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.306
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
Geçmiş olsun @srdrmrs
Geçen hafta bir arkadaşımın babasına da motosiklet çarmış. Bacağı 3 yerden kırılmış. Kırmızı ışıktan tam gaz geçen bir minibüs ters şeritten tam gaz gelen motosiklete çarpınca fırlayan motosiklet kaldırımdaki adamın ayağını biçmiş resmen. 2 kişi hastanede 1 kişi hapiste şuan. İyileşince motor sürücüsünü de alırlar muhtemelen.
Çok geçmiş olsunteşekkürler serhat. Ucuz atlattık diyoruz. Kamurgam da çatlamış ek olarak (yeni anladık) 10 günü geçtik , Şuan herşey daha iyi.
Exper geldiğinde mutlaka bisikletin başında olmanızı tavsiye ederim ben gidememiştim gelen kişi bisikletten anlamadığından kafasına göre üzerindeki ekipmanları paraya sayabiliyor ben ciddi zarar ettim maalesef geçen sene ki kazada. Benim bisiklette bisikletsepetinde duruyordu. Umarım düzgün bir Exper firmasına denk gelirsiniz 🙏Teşekkür ederim. Olay nasıl oldu hatırlamıyorum. Bi 5 dakika baygın yatıp ambulans gelince uyanmışım. Neler olduğunu oradaki insanlara sorarak anladım. Görüntüye göre arkadamdan vurmuş. Ben emniyet şeridindeyim. Tahminimce arabayı sağlarken karşısına ben çıktım.
Kazadan sonra 3 aya kadar şikayetçi olma şansı varmış , 1 hafta sonra gittim oldum. Süreç uzun sürecek sanırım. Bisiklet bisikletsepetinde orada zarar tespit yapıldı. Sigorta eksperi de gelip kontrol edecek. Jant görüldüğü gibi çöp oldu. Arka çatal yamuldugu için kadro da çöp. Süreci bilgilendiririm.
Kaskımında darbe sonucu sürtünme ve kırılma var , çok sert bir kazayı çok iyi atlattım diye şükrediyorum.
kamera görüntülerini de talep ettik , bakalım süreç nereye gidecek.
sevdiklerim ve ailem çok korktular, sağlığa kavuştuktan sonra hafta içi Trainer ve hafta sonu sürüş olarak devam edeceğim.