Scudo Sports

Bisiklet Kazaları

Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. @StanicEnemy hocam kendinize çok dikkat edin, böyle insanlarda her zaman silah olmasa da hemen hemen hepsinde bıçak oluyor. Ben bu yüzden biber gazı almaya karar verdim.

*Olay hakkında*
Bisiklette gözle görünür hasar olmayınca polisi arayıp uğraşmak istemedim. Bisikletle biraz ilerledikten sonra ön frenin ayarının bozulduğunu ve sol fren kolunun gevşediğini farkettim. Fren ayarını yaptıktan sonra pedalı düzelttim.

Üstteki vidaları sıkınca geçti
314100 dosyayı görüntüle

*Benzer bölgede yaşanan şiddet olayları*
Bunun dışında el arabası ile binalardan hurda alan yaşlı bir amcayla konuşmuştum. Böyle kişiler tarafından darp edilip parasının alındığını söylemişti. Bunların yaşandığı yere 10dk lık mesafede de engelli bir vatandaşa 3 tane "keko" dediğimiz kişiler saldırmıştı ve engelli vatandaşın para ve telefonunu çalmıştı.

Her gün akşam haberleri şiddet olaylarından geçilmiyor iken habere düşmeyen bu kadar olay olması ülkemizin, özellikle kendini savunmaktan aciz kişileri korumak konusunda yetersiz olduğunu düşündürüyor.
O çöp toplayan insanlarla benzer bir durumu ben de yaşadım, kıl payı kaza olmadı. Çok tehlikeli, absürt, hiç beklenmeyecek hareketler yapıyorlar. Nasıl hayatta kalıyorlar bilmiyorum.

Scudo
Kaza haberi değil ama bu da kaza kadar vahim. Geçenlerde bu mecrada da kulaklarını çınlattığımız Giant Cheerio, yolda "en saf ve temiz duyguların insanı Anadolu köylüsü" tarafından tacize uğramış. Kendi anlatımıyla dinleyelim:

(link)
bende neye hayret ediyorum biliyormusunuz. ne yapsakta kendi insanımızı kötüleyecek bişeyler paylaşsak. sanki tecavüze uğrayanların başında bir istatistikçi var not tutuyormuş gibi güya belge sunuyorsunuz. Kardeşim medeni dediğiniz ülkelerin geçmişi hep kan sömürü doludur. Son birkaç yıla bakın mallarını paralarını çaldıkları sömürdükleri milletlerin insanlarını denizlerde suriyede filistinde ırakta cezayirde aklına gelecek heryerde öldüren gene bu medeni dediğiniz ülkelerdir. kardeşim bu yaklaşımlarınız avrupalı gördüğünüzde sizde ezikliğe yol açar. Doğu insanı batıdan daha iyidir. Bu ispata muhtaç yaklaşımlara şüphe ile bakıyorum açıkçası.
Suriye Filistin falan demişken aklıma geldi. Bunların hakkını savunmaya çalışan İtalyan kadının dramı 2008 de son bulmuştu.
(link)

Maalesef vefat etmiş🥲 Menduh
6ee2ebc1-5715-4520-8b14-7434d8953e45.jpeg

Forumumuzun sağlam ve aktif bisikletçilerinden @srdrmrs'a maalesef arkadan bir motosiklet çarpmış olup omzu kırılmıştır. Tekrar geçmiş olsun ve umarım son kazan olur Serdar...

315340 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun @srdrmrs .
Davide Rebellin Profesyonel Bisikletçi Antrenman sırasında kamyonun çarpması sonucu 51 yaşında hayatını kaybeden İtalyan bisikletçi Davide Rebellin için anma töreni düzenlendi. Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü İtalya'nın Vicenza kenti yakınlarındaki Montebello Vicentino'da meydana geldi.
Davide Rebellin, 1992 ile 2022 yılları arasında on iki farklı takım için profesyonel olarak yarışan ve altmıştan fazla profesyonel galibiyet alan İtalyan bir profesyonel yol bisikleti yarışçısıydı.
MjAyMzA2NTQ2NDgwMDhkY2JiOWRkMWMxZGE2MzkwNzM3OWQ5YmI.jpg

(link)

Forumumuzun sağlam ve aktif bisikletçilerinden @srdrmrs'a maalesef arkadan bir motosiklet çarpmış olup omzu kırılmıştır. Tekrar geçmiş olsun ve umarım son kazan olur Serdar...

315340 dosyayı görüntüle

teşekkürler serhat. Ucuz atlattık diyoruz. Kamurgam da çatlamış ek olarak (yeni anladık) 10 günü geçtik , Şuan herşey daha iyi.

teşekkürler serhat. Ucuz atlattık diyoruz. Kamurgam da çatlamış ek olarak (yeni anladık) 10 günü geçtik , Şuan herşey daha iyi.
Çok geçmiş olsun.
Yasal süreç hakkında bilgi verirseniz güzel olur bizler için.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve sccetin
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Acil şifalar diliyorum size.

Büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.
Umarım son olur.

Geçmiş olsun . Acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

@srdrmrs Motorcu bir bisikletliye çarpmayı nasıl becerdi onu anlamaya çalışıyorum. Kazayı basit bir paint çizimiyle de olsa aktarır mısın müsait olduğunda?

Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlarsınız.

Acil şifalar dilerim. Cem Karaca'nın deyişiyle Bu Son Olsun Bu Son

@srdrmrs çok geçmiş olsun, rabbım beterinden korusun.

Geri