Scudo Sports

Bisiklet Kazaları

Sosyal medyada bir filtreye denk geldim. İlkinde 22, ikincide 24, üçüncüde 17 dedi. Şu anki sakallı, pis görüntüme rağmen. Ha ...... şey, aman Tanrı'm didim.😁
Yeni bisiklet bilgisayarı almıştım, ilk 100+'sına çıkarmıştım. Yarım kaldık ya, boynu bükük yatıyor evde şu an. 😕
Boş ver Cemal hayatın cilveleri bu :D

Scudo
Kaza yaptım bu akşam katlanır bisiklet ortadan ayrıldı
Hızım 20 civarı ucuz atlattım

Dosyalar

• IMG_20230122_192019.jpg
    IMG_20230122_192019.jpg
    82,4 KB · Okunma: 89
Geçmiş olsun. Araba mı çarptı nasıl oldu bu.

Edit:

Sırf bu yüzden, yol bisikletine yolda binmek gerektiği ve yolda da arkamdan gelen arabanın direksiyonunu tutan adamın zekası kadar hayatta kalma şansım olduğu için yol bisikletimi satılığa çıkarttım, 1 yıl öncesine kadar olduğu ve 28 yıldır olduğu gibi mtb bisikletlerime güzel güzel binmeye devam edeceğim. Oğluma da yol bisikletini sürekli kötüleyip hep mtb ye yönlendireceğim. Canımı yolda bulmadım ben. Devam eden arkadaşlara bol şans diliyorum. Dikkatli olun.

Çok geçmiş olsun. Sende bir sıkıntı varmı?

@Cemal Ç. tekrar tekrar geçmiş olsun. :mad: Kaza olur ama daha dikkatli olmalısın. Gerçi benimde senden aşağı kalır yanım yok. Son iki yılda iki vites fren kolu, 2 adet km saati kırdıktan sonra gidona birşey takmıyorum.:) Gidonu söksem daha güzel sürüşler yapacağım gibi bir his var içimde.:harika:

Sağolun sayın @necmeddin . Bana bir şey olmaaazz, rahat olun.😅

Hafif rampa (%2-3) eve giderken kasisten geçerken ayağa kalktım o an oldu ama iyiyim sağolun 👍

Geçmiş olsun sayın @Adem Kaya . Zamanında bizde Pinokyo'dan yuvarlanmıştık benzer nedenden. Bisikleti dayımınoğlu sürüyor, halamınoğlu arkada oturuyor, ben de önde dikeliyordum. Çocukluk ve cahil cesareti işte.
Dikeldiğim yerde farketmeden bağlantı yerini gevşetmişim ve tüksekten geçtiğimiz an bisiklet ayrıldı. E biz de inmek zorunda kaldık.
Biraz yaralı bereli halde.😅

Geçmiş olsun @Adem Kaya
Katlanır bisiklette en korktuğum kaza sebebi
2 tane katlanır bisikletim var
Alba foldX, mosso marine 26
İkisinde de agresif sürünce acaba demeye başlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
@kaganarda sağolun ucuz atlattım valla
Aslında hep aklımda bu mevzu acaba ayrılır koparsa ... Arkamda araba geliyordu yavaş olması şansım :) Normalde kask takmam ama ne olur ne olmaz diye takmıştım tabi kaska gerek kalmadı
---
Haftasonu sanayi de kaynak olursa yaptırmak istiyorum ..

(link)-(link) arasındaki tünelde tur otobüsü antrenman yapan bisikletçilere çarptı...
twitter da gördüm şimdi.
Çok geçmiş olsun.Umarım kimseye bir şey olmamıştır.
Resim

Ölümden döndüler...
Antalya da BİKE HAUS'un sahibi eski bisikletçilerden Gökhan kardeşimiz ve arkadaşı Pazar günü antrenman yaparken Kemer dönüşü son uzun tünelde ölümden döndüler. Tünelde Gökhan'a çarpan tur otobüsü olay yerinden kaçtı. Bisikleti parçalanan Gökhan'ın ayak bileği kırılırken kaskına rağmen yaralanan kafasına 12 dikiş atıldı.
Kamera kayıtlarından otobüsü belirleyen emniyet görevlileri sürücüyü otogar da yakaladı.
Olayla ilgili sürücü para cezasına çarptırılıp salıverilirken hakkında dava açıldı..

Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: OrhanOzkaya
Geçmiş olsun. Bu davar sürücüyü neye istinaden para cezası verip salıyorlar?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
(link)-(link) arasındaki tünelde tur otobüsü antrenman yapan bisikletçilere çarptı...
twitter da gördüm şimdi.
Çok geçmiş olsun.Umarım kimseye bir şey olmamıştır.
Resim

Ölümden döndüler...
Antalya da BİKE HAUS'un sahibi eski bisikletçilerden Gökhan kardeşimiz ve arkadaşı Pazar günü antrenman yaparken Kemer dönüşü son uzun tünelde ölümden döndüler. Tünelde Gökhan'a çarpan tur otobüsü olay yerinden kaçtı. Bisikleti parçalanan Gökhan'ın ayak bileği kırılırken kaskına rağmen yaralanan kafasına 12 dikiş atıldı.
Kamera kayıtlarından otobüsü belirleyen emniyet görevlileri sürücüyü otogar da yakaladı.
Olayla ilgili sürücü para cezasına çarptırılıp salıverilirken hakkında dava açıldı..
bir memleket düşünün;
spor yapmaya çalışan bi insanı kasten yaralarken üstüne kaçarak yakalanmamayı tercih eden insanların yaşadığı. yakalandığında ise "sen neden böyle yaptın at bakalım 3-5 bişeyler tamam hadi şimdi gidebilirsin" dendiği bi ülke.
ülkede hukuk sistemi yok adalet yok yargı yok insan gibi yaşamak yok refah yok huzur yok hergün şansına hayatta kalmaya çalışam milyonlarca insanın yaşadığı bi ülke.
herhangi bi konuyla alakalı bu şartları sağlamakla yükümlü kişileri eleştirdiğinde ise yemediğin laf hakaret küfür kalmıyo ne şerefin kalıyo ne haysiyetin ne ahlakın ne adiliğin. öyle bi memleket...
düşün bi rus putini eleştiriyo diye putin kalkıp kendi vatandaşına adisin diyo
bi amerikan Biden a hakkını aradığı için ahlaksız oluyo çıkıp ulusal kanallarda namussuz adi diye hakaretler ediyo. işte öyle bi memlekette yaşıyoruz. şaşırmıyoruz şaşıramıyoruz.
hergün her antrenman sonuna şanslı olduğumuz için eve sağ salim dönebiliyoruz. hepinize bu hayat şartlarında bol şans diliyorum fazla söylenecek söz yok

çok üzücü bir olay, her yarışta selamlaşırdık..

Toprağı bol olsun.

Geçmiş olsun. Bu davar sürücüyü neye istinaden para cezası verip salıyorlar?

Otoyol gişelerinden kaçak geçiş yaptığı tespit edilmiştir, o yüzden yazmışlardır cezayı. Yoksa biliyorsunuz, ülkemizde "taksirle adam öldürmeye teşebbüs" suçunun cezası hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak dolaşmak.

Allah rahmet eylesin bir vesile ile İzmir'de tanışmıştık,kazayı araştırmak için baktım oluş şeklini en azından,ama net bir bilgi yok,kamyon çarptı diyorlar başkalarıda ani fren yapan kamyona arkadan çarptı diyor,ha ne önemi var giden bir can sonuçta,ama bisikletliler olarak hangi şehir hangi yol olursa olsun güvende olmadığımız kesin.
link1 (link)
link2 (link)

Ülke de adalet yok ki. Suç işleyene kuzu muammelesi yapılıp salınıyor. Ceza sistemi olmadığı içinde isteyen istediği gibi suç işliyor.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Çok üzüldüm. Nur içinde yatsın.

"Adana'da bisikletle yol kenarından giderken kendisini bir süreliğine Avrupa'da sanan vatandaşın kafasına açık unutulan kamyon kasası çarptı. "

(link)

Geri