yavuzkosar
Kendi halinde bir yaşayan.
- Tepki
- 3.497
- İsim
- Yavuz
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba, kaza yapanlar grubuna bende bu haftasonu dahil oldum. Öncelikle kendim iyiyim ufak omuz ve el bileği zedelenmesi ile yani hafif darbeye bağlı kas ağrıları ile atlattım diyelim. Bisiklete gelirsek bisikletin kadrosu çöp oldu 3 e ayrildi diyebiliriz. Sarıyer istikametine doğru giderken gidiş geliş olan yolda trafiğin durmasi sonucu kontrollü bir şekilde arabalari sağ tarafıma alip yola devam ederken duraklamiş olan trafiğin içinden bir motorsikletli arkadaş U dönüşü yasak olan yerden birden önüme çıktı, ne kadar dikkatli olsamda son saniye gördüm ve frene basmamla motorun ön lastiğine çarpmam bir oldu ve uçarak yere düştüm, karşı şeritten arac gelmemesi büyük şanstı. 10-15 sn sonra kendimi toparladım bisiklete baktim bisiklet parçalanmış. Sonrasında ayaga yavaşça kalkip kenara bisikleti aldim, sağ olsun çevreden insanlar koşarak geldiler su vs yardımcı oldular. Sonraki süreçte polisi aradim trafik ekibi geldi ve tutanak tutturdum. Motorlu arkadas kusuru tamamen ben üstlenmek ve sigortamdan ödemek isterim diye israrci oldu fakat sollama yasağı olduğundan polis ilk etapta bana %20 kusur karşıya %80 vermek istedi, sonrasında alkol testi olay yeri fotoğraflari beyanlar konuşuldu. Fakat benim bisiklet ikinci e olmasi sebebiyle polis fatura yoksa karai tarafın sigortasinin zararı karşılayamayacağini beyan etti, karsi taraf yabanci kimlikli ama iyi derecede Türkçe konuşan birisiydi. Bir şekilde konuşma karşılıklı devam ederken polis bir kaç farklı kişiyi arayarak tamam tutanagi düzenleyeceğiz faturanın olmaması sorun değil diyerek tutanağı düzenledi ve olayı orda kapatıp raporun cıkınca bölge trafik şubeden alabileceğimi yada e-devlet üzerinden de alabileceğimi söylediler. Simdi kaza raporunu bekleme aşamasındayım. Gelişmeleri buradan ilerleyen süreçte paylaşırım. Süreç konusunda @kudretozbay arkadaşım da yardımcı olacak umarım zararımız karşılanır. ( yazım hatası varsa kusura bakmayın telefondan yazıyorum ve türkce klavye kullanmıyorum.)
Fotoğraflar olay ani heyecanı ile mükemmel çekilmedi olan halleri ile idare etmek durumundayız. Sağlıklı ve güvende kalmanız dileğiyle. Şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Fotoğraflar olay ani heyecanı ile mükemmel çekilmedi olan halleri ile idare etmek durumundayız. Sağlıklı ve güvende kalmanız dileğiyle. Şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Son düzenleme: